Oscar Wilde Tours - Ιταλία

Oscar Wilde Tours - Ιταλία

Gay Italy Tour: From Caesar to Michelangelo and Beyond

Oscar Wilde Tours - Italy

Εικονίδιο τοποθεσίας

Διάφορες τοποθεσίες, Ρώμη, Ιταλία

Γίνετε μέλος του Oscar Wilde Tours για ένα διαφωτιστικό ταξίδι στην ιστορία και την τέχνη LGBTQ+ της Ιταλίας. Εξερευνήστε εμβληματικά ορόσημα όπως το Κολοσσαίο και μάθετε για τις γκέι ιστορίες τους, με οδηγό τον διάσημο καθηγητή Andrew Lear (διάσημος τουριστικός πράκτορας, δείτε την εξαιρετική του αξιολογήσεις). Απολαύστε πολυτελή καταλύματα και εξαιρετικό φαγητό σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας.

  • Ημερομηνίες γύρου: 28 Σεπτεμβρίου - 7 Οκτωβρίου
  • Έκπτωση έγκαιρης κράτησης: 200 $ έως 31 Μαΐου

Εξερευνήστε σχετικές εκδρομές στη Γερμανία εδώ και την Ιαπωνία εδώ.

Χαρακτηριστικά:
ξενάγηση στην ιστορία των gay
Τιμή Oscar Wilde Tours - Ιταλία
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
R
Rob Roth

2-Φεβ-2024

Ένα υπέροχο ταξίδι - και ω, το φαγητό!

Η περιοδεία μας στην Ομοφυλοφιλική Ιταλία με τον Andrew Lear ήταν το αποκορύφωμα του ενός μηνός ταξιδιού μας σε αυτή τη χώρα. Μάθαμε πολλά, όχι μόνο για ομοερωτικά θέματα και τέχνη από ομοφυλόφιλους καλλιτέχνες στην αρχαία και σχετικά σύγχρονη εποχή, αλλά και για την ερμηνεία και την κατανόηση αυτού που κοιτάζαμε, κάτι που μας βοήθησε πάρα πολύ καθώς επισκεπτόμασταν μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους κατά την υπόλοιπη περίοδο μας. ταξίδι. Ο Dr. Lear ήταν προσεκτικός στις ανάγκες μας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της περιοδείας μας, διασφαλίζοντας ότι ήταν προσβάσιμη και μια θετική εμπειρία. Διαμονή και φαγητό - ω, το φαγητό! – ήταν πρώτη τάξη και μετά κάποια. Σίγουρα θα σκεφτούμε να κάνουμε άλλη μια περιοδεία Wilde στο μέλλον.
H
Hugh Gabrielson

2-Φεβ-2024

Σκανδαλώδες δόγμα στα ερείπια του Pompe-ii

Ο καθηγητής Andrew Lear είναι ένας καταπληκτικός, ακούραστος και χαρούμενος οδηγός για την τέχνη και τον πολιτισμό της Ιταλίας κατά τη διάρκεια των χιλιετιών, και είναι από κάθε άποψη πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί του. Ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός και οδήγησε την ατρόμητη ομάδα μας με 13 gay ψυχές (με τη βοήθεια υπέροχους τοπικούς οδηγούς) σε πολυάριθμες περιπέτειες στην αρχαιότητα (Πάνθεον, Φόρουμ, Κολοσσαίο, Βίλα του Αδριανού, Villa d'Este, Paestum και Πομπηία), επίσης. όπως μέσα από πανέμορφες συλλογές αρχαίας, αναγεννησιακής και μπαρόκ τέχνης (Galleria Borghese, Αρχαιολογικό Μουσείο στη Νάπολη, Academia, Bargello και Uffizi στη Φλωρεντία). Ενώ η εστίασή μας ήταν στο Gay Italia (δηλαδή, ο Αδριανός/Αντίνοος, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Καραβάτζιο), οι γνώσεις του καθηγητή Ληρ δεν είναι καθόλου περιορισμένες (θυμάμαι πολλούς από εμάς να τραγουδάμε το τραγούδι της Ρουθ από τους Πειρατές του Πενζάνς ενώ βρισκόμαστε σε ένα ασανσέρ του μουσείου!) . Φέρτε άνετα, φορεμένα παπούτσια για περπάτημα — «είναι μόνο 10 λεπτά με τα πόδια» έγινε μάντρα με την ομάδα μας — αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε αυτές τις πόλεις (αν και παρέχεται άνετη μεταφορά για μεγαλύτερα ταξίδια). Η υψηλότερη σύστασή μου!
D
Daniel Roemmelt

2-Φεβ-2024

Ονειρο που έγινε πραγματικότητα

Το ταξίδι της Gay Ιταλίας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν στόχος ζωής. Κάθε νέα πόλη, κάθε μουσείο, κάθε εμπειρία, κάθε γεύμα ήταν τόσο καλά σχεδιασμένο και απλά τέλειο. Το πρόσθετο πλεονέκτημα ήταν το πόσο φιλική ήταν όλη η ομάδα και πόσο καλά δεθήκαμε. Αυτός ο εσωστρεφής εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα. Andrew, τραγουδώ τα εύσημα της εμπειρίας σου και των Oscar Wilde Tours. Ανυπομονώ για τις μελλοντικές σας περιοδείες

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.