Playa del Bajo Negro

Playa del Bajo Negro

Playa del Bajo Negro

Εικονίδιο τοποθεσίας

FV-1A Road, Corralejo, Φουερτεβεντούρα, Ισπανία

Αυτή η παραλία γυμνιστών βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Corralejo, με εκπληκτική, εντυπωσιακή λευκή άμμο (παρά το όνομα) και έχει μήκος περίπου μισό χιλιόμετρο.

Αν και η τοποθεσία είναι ελαφρώς αγροτική και απομακρυσμένη, η Playa del Bajo Negro αξίζει μια επίσκεψη αν απολαμβάνετε να κάνετε ηλιοθεραπεία γυμνοί ή αν κάνετε περιπετειώδεις διακοπές στη Φουερτεβεντούρα.
Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια
Τιμή Playa del Bajo Negro
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

M
Ma

24-Οκτ-2021

Fantastica se cerchi γέρος

Ήμουν για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες. Είμαι 30 χρονών και μου αρέσουν οι ώριμοι άνθρωποι και βρήκα πολλά να δουλέψω εδώ. Σε μια μέρα 3 συναντήσεις και θα μπορούσαν να ήταν πολλές περισσότερες. Οι μπαμπάδες είναι όλοι ικανοποιημένοι ;-)
R
Ron

3-Φεβ-2018

Μικρό αλλά άγριο

Βρίσκεται στο Km13 στο Road FV104, ο δρόμος των αμμόλοφων, το gay μέρος είναι εύκολο να βρεθεί, ελέγξτε γυμνούς τύπους. Διεθνές και τοπικό πλήθος μικτών ηλικιών από 25 έως 65. Οι ντόπιοι έφτασαν αργότερα. Μερικοί θάμνοι για να περάσουμε ήσυχα ;-) . Παρακαλώ παιδιά, κρατήστε το μέρος καθαρό και απολαύστε. Προσέξτε κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, αυτός είναι ωκεανός με ρεύματα και πέτρες λάβας που πονάνε.
Y
Yo

2-Aug-2017

Νέο σημείο συνάντησης

Αυτό το όνομα του δρόμου έχει αλλάξει. Το FV01 Km22 είναι τώρα FV104 Km13 ... θα δείτε αμμόλοφους και πισίνες βράχου, εκεί θέλετε να πάτε. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα παραλιακό περίπτερο με γκέι σημαία για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος
H
Hans

14-Ιουν-2015

Πολύ απομακρυσμένο, χρειάζεστε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Η γκέι παραλία είναι πολύ μακριά από το Corralejo, χρειάζεστε πραγματικά ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή μια μεγάλη βόλτα από τη στάση του λεωφορείου. Πολύ ήσυχο όταν ήμασταν μόνο περίπου 10 άνδρες στην παραλία. Όχι πολύ "δράση", αν σας αρέσουν οι ηλικιωμένοι άντρες είναι εντάξει. Για εμάς δεν είναι το μέρος που πρέπει να είμαστε! Πρώτη και τελευταία φορά στη Φουερτεβεντούρα. Την επόμενη φορά Playa del Ingles πολύ καλύτερα.
J
Javier

23-Μαΐου-2015

Μικτά φύλλα

Καταρχάς, η παραλία δεν βρίσκεται σωστά στον χάρτη. Η σωστή διεύθυνση είναι το km 22 του δρόμου FV-1 προς το Corralejo. Μόλις παρκάρετε το αυτοκίνητο στη μία πλευρά του δρόμου, πρέπει να ανεβείτε στους αμμόλοφους μέχρι την παραλία και θα βρείτε το σωστό μέρος. Αφού το πω αυτό, πρέπει να προειδοποιήσω ότι το μέρος φυσάει και έχει άμμο, οπότε να είστε έτοιμοι να καταλήξετε να γεμίσετε με άμμο της ερήμου παντού. Αν και ήρθα στις δύο το μεσημέρι και βρήκα ενδιαφέροντες άντρες εκεί, υπάρχουν πολλοί τουρίστες που κάνουν βόλτες στους αμμόλοφους, οπότε η ιδιωτικότητα είναι αρκετά απίθανη.
M
Michael

4-Δεκ-2013

Όμορφο μέρος.

Ένα καλό μέρος για παρέα και κρουαζιέρα. Οι άντρες είναι λίγο μεγαλύτεροι, αλλά κάποιοι από αυτούς είναι καυτοί.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.