Ανδρικά και Εσώρουχα - The Shop

Ανδρικά και Εσώρουχα - The Shop

Men and Underwear - The Shop

Εικονίδιο τοποθεσίας

Κουντουριώτου 29, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 55132

Ανδρικά εσώρουχα στην ανατολική πλευρά της πόλης (Καλαμαριά) με μια μεγάλη γκάμα εσωρούχων από ελληνικές και διεθνείς μάρκες όπως Andrew Christian, Barcode Berlin, Bluebuck, CODE 22, Joe Snyder, Marcuse, Walking Jack και πολλά άλλα! Στο κατάστημα θα βρείτε από σλιπ και μπόξερ έως λουριά και γρύλους και όλα όσα ενδιάμεσα!

Ελάτε να επισκεφθείτε το κατάστημα σήμερα! Παγκόσμια παράδοση είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του διαδικτυακού τους καταστήματος με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλες τις παραγγελίες των 60 € και άνω!

Καθημερινή: 10:00 - 13:30 17.00 - 20.30

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 11:00 - 16:00

Χαρακτηριστικά:
Κατάστημα
Τιμή Ανδρικά και Εσώρουχα - The Shop
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 13 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
S
Stathis

4-Mar-2020

Ένα κατάστημα εσωρούχων για όλους

Είτε αγαπάτε τα εσώρουχα είτε θέλετε απλώς να αντικαταστήσετε τα παλιά σας εσώρουχα αυτό το κατάστημα είναι μόνο για εσάς. Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη εσωρούχων, από τα παραδοσιακά μέχρι τα πιο μοντέρνα. Μπόξερ, μποξεράκι, σλιπ, πράγματα, κορδόνια είναι πάντα διαθέσιμα! Η ποικιλία των εσωρούχων είναι μεγάλη με στυλ, χρώματα, prints και μοτίβα που ταιριάζουν στο γούστο του καθενός. Για να μην αναφέρουμε ότι προσφέρουν τη δική τους ελληνική επωνυμία που ονομάζεται "walking Jack", η οποία είναι εκπληκτική όσον αφορά την ποιότητα και πραγματικά αξίζει να την αγοράσετε όσον αφορά την τιμή.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία