Ανδρικό μασάζ Surrey

Ανδρικό μασάζ Surrey

Male Massage Surrey

Εικονίδιο τοποθεσίας

West Hill Road, Γουόκινγκ, Ηνωμένο Βασίλειο, GU22 7UL

Το Male Massage Surrey είναι μια υπηρεσία ομοφυλοφιλικού αρσενικού μασάζ με έδρα το Woking, Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Simon ειδικεύεται στη χαλάρωση ολόκληρου του σώματος, εστιάζοντας στην ανακούφιση από το άγχος και την ένταση, με έμφαση στην ευημερία.

Η προσέγγιση Naturist και Σουηδίας του μασάζ χρησιμοποιεί ηρεμιστική μουσική, έλαια και τεχνικές για να χαλαρώσει το σώμα Αν και αυτή είναι μια χαλαρωτική υπηρεσία μασάζ, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια επαγγελματική υπηρεσία μόνο χωρίς σεξουαλική χροιά. Η διεύθυνση θα επιβεβαιωθεί κατά την κράτηση.

Το Male Massage Surrey έχει πελάτες από την περιοχή και αυτούς που ταξιδεύουν συγκεκριμένα στο χώρο, οπότε φροντίστε να ρωτήσετε στον επίσημο ιστότοπο για κρατήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθημερινή: 10: 00-19: 00

Σαββατοκύριακο: Σάβ 10: 00-17: 00

Πλησιέστερος σταθμός: Σταθμός Woking

Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Massage
Τιμή Ανδρικό μασάζ Surrey
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 12 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
P
Patrick

9-Ιουν-2022

Εξαιρετικό μασάζ

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο μασέρ στη Νοτιοανατολική Αγγλία και πιθανότατα πολύ πιο μακριά, μόλις τον βρήκατε. Έχω επισκεφθεί τον Simon 3 φορές και έχω ωφεληθεί τόσο πολύ από τα μασάζ του. Είχα άγχος και κατάθλιψη σε όλη μου τη ζωή και τον Μάρτιο του 2021 διαγνώστηκα με PTSD. Είμαι τόσο χαρούμενος που συνάντησα αυτήν την υπηρεσία καθώς ο Simon έβαλε τις αγωνίες μου να ξεκουραστούν αμέσως στην πρώτη μου επίσκεψη. Μετά από κάθε συνεδρία, νιώθω ότι έχω μπει σε μια άλλη διάσταση και νιώθω ότι όλες οι εντάσεις και οι ανησυχίες μου έχουν εξαφανιστεί. Θα συνεχίσω να βλέπω τον Simon και τα θαυματουργά χέρια του καθώς κάνει κάθε συνεδρία τόσο ευεργετική με ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον. Έχει μια φυσικά φιλόξενη προσωπικότητα και φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Τι δεν αρέσει;

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.