Βάση γκέι σάουνα στο Newcastle Upon Tyne

ΒΑΣΗ Σάουνα (ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ)

BASE Sauna (REPORTED CLOSED)

Εικονίδιο τοποθεσίας

85-89 Blandford Street, Newcastle, Ηνωμένο Βασίλειο, ΝΕ1 3ΠΖ

Χαλαρώστε στη χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα του υποκαταστήματος του Newcastle του δημοφιλούς franchise BASE. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μεγάλο τζακούζι, σάουνα και μεγάλο ατμόλουτρο με ευκάλυπτο.

Το φαγητό και το ποτό σερβίρονται καθημερινά. Υπάρχουν τακτικές προσφορές διαθέσιμες όλη την εβδομάδα Η ΒΑΣΗ είναι ανοιχτή καθημερινά (24 ώρες το Σαββατοκύριακο).

Καθημερινή: 11:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Πλησιέστερος σταθμός: Κεντρικό Σταθμό

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Έλεγχος παλτού
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν προφυλακτικά & λιπαντικά
δωρεάν WiFi
θυρίδες
Massage
Λαβύρινθος
Μουσική
Ιδιωτικό ντους
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Τιμή ΒΑΣΗ Σάουνα (ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ)
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 86 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

J
Janine

18-Μαΐου-2022

Τώρα ονομάζεται SSH

Κάποτε ήταν εντάξει. Αλλά τώρα. Αφήνουν μόνο ζευγάρια και τηλεοράσεις κανέναν εργένη άντρα. Πήγα για τελευταία φορά κανένας ανύπαντρος. Και όταν είσαι τηλεόραση, s. Είναι αυτό που χρειάζεστε Θα δουλέψετε από το σπίτι στο μέλλον
R
Robert

24-Aug-2018

Βάση τώρα swish swingers club

Καλή τύχη να ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει. Η βάση για gay/bi άντρες καταρρέει, οι περισσότεροι ψήφισαν με τρίτα πόδια και έφτασαν στα 52. Το ημίχρονο είναι πολύ μπερδεμένο, έχουν κάνει πολλά για να το μετατρέψουν σε χώρο swinger και ίσως η Newcastle χρειαζόταν ένα, αλλά ένιωθε Οι ομοφυλόφιλοι / bi μόλις γίνονται δεκτοί ως αγελάδες μετρητών μέχρι το swish να είναι σε λειτουργία.
N
Natascha

4-Aug-2018

tascha TG

Παρακολουθώ τη σάουνα βάσης για χρόνια στο παρελθόν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες το έχουν απογοητεύσει, ωστόσο από τότε που ανέλαβαν οι νέοι ιδιοκτήτες ο χώρος έχει βελτιωθεί. Νέο περιβάλλον φωτισμού χαλιά δάπεδο βελτιωμένο μπαρ και μενού νέο φιλόξενο προσωπικό και χώροι ψυχαγωγίας στον επάνω όροφο. Ένας πολύ βελτιωμένος κάτω όροφος το τζακούζι σπα είναι ζεστό, όπως και το σουηδικό hot box. Η ατμόσφαιρα είναι παγωμένη για να επιτρέψει στους ανθρώπους να χαλαρώσουν και το προσωπικό διατηρεί πάντα τη σάουνα καλά συντηρημένη. Σε αντίθεση με άλλες σάουνες που έχω συχνάσει εδώ, το προσωπικό παίρνει χρόνο για να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις σε αυτό το μέρος, το προσωπικό είναι πολύ απασχολημένο, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες είναι ασφαλείς και άνετοι. μπράβο στο προσωπικό και τη διοίκηση που έκαναν αυτή τη σάουνα μια από τις καλύτερες στα μάτια μου
J
John

6-Ιαν-2018

Απόλαυσα

Ήμουν μόνος μου ως ώριμος κύριος που αναζητούσε χαλάρωση κυρίως την Πέμπτη και περνούσα ευχάριστα κάθε επίσκεψη. Βρήκαμε τα δωμάτια καθαρά και τακτοποιημένα, τα ατμόλουτρα εξαιρετικά και το σαλόνι χαλαρωτικό για καφέ και σνακ. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά.
M
Malcolm

6-Οκτ-2017

Βάση είναι το ΤΟΠΟ

Υπέροχες νέες εγκαταστάσεις, κινηματογράφος, λαβύρινθος, ντους τελευταίας τεχνολογίας, σκοτεινό δωμάτιο, 7 μεγάλες οθόνες, τζακούζι 14 ατόμων.. και πεντακάθαρο επίσης. Το προσωπικό είναι πραγματικά εξυπηρετικό και φιλικό και παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά. Σίγουρα θα επισκεφθώ ξανά. Παιδιά πρέπει να το δοκιμάσετε, καθώς το μέρος έχει σίγουρα αλλάξει.. Καταπληκτικές προσφορές, επίσης.
N
Neil

7-Οκτ-2017

Ψεύτικη κριτική

Αμφιβάλλω ότι αυτή η κριτική είναι γνήσια και πιθανώς γραμμένη από τους ιδιοκτήτες. Δεν είναι γνήσιος λογαριασμός μιας επίσκεψης και περιέχει πολλές προωθητικές ενέργειες.
D
Darren

26-Aug-2017

Εξαιρετικό μέρος

Ο χώρος είναι πολύ καθαρός εξαιρετικές εγκαταστάσεις φιλικό προσωπικό, αλλά η νοσοκόμα που είναι πάντα μέσα είναι πολύ πιεστική και με αναγκάζει να επιστρέψω.
R
Ross

25-Ιαν-2017

Οι άνθρωποι είναι το μόνο καλό πράγμα για τη βάση

Πήγα στο υπέροχο προσωπικό, αλλά αυτό και οι άλλοι πελάτες ήταν όλα όσα ήταν υπέροχα. Πρώτον ΜΟΥΛΔΑ! Δηλαδή έλα! Μερικά από τα ιδιωτικά δωμάτια έχουν ΜΟΥΧΛΑ που μεγαλώνει στους τοίχους. Τα ντους στον κάτω όροφο δεν λειτουργούν. Τα πλακάκια στο πάτωμα του ατμόλουτρου είναι τόσο αιχμηρά. Ο σύντροφος έκοψε το πόδι του μόλις μπήκε μέσα. Το τζακούζι δεν είναι ποτέ ζεστό ούτε καν ζεστό. Είναι ένα κρύο και βρώμικο χάλι. Οι εγκαταστάσεις στον κάτω όροφο έχουν τραπέζια δεν είναι ακόμη σταθερά. Και είναι περισσότερο επικίνδυνοι παρά ελκυστικοί. Ο επάνω όροφος φαίνεται να είναι περισσότερο φροντισμένος από τον κάτω όροφο και αυτό είναι τρομακτικό. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω ξανά.
A
Andrew

20-Ιαν-2017

Μεγάλος

Εξαιρετικό μέρος
d
david

20-Ιαν-2017

Υπέροχη σάουνα

Ταξίδεψα στο Newcastle πρόσφατα και δοκίμασα τη σάουνα στη σκηνή (52 πιστεύω)....Όχι για μένα. Το προσωπικό δεν ήταν φιλικό, το τζακούζι ήταν πολύ μικρό και το μέρος ήταν αρκετά βρώμικο. Δεν έμεινα και πήγα στη ΒΑΣΗ όπως έχω πάει σε αυτή στο Μάντσεστερ. χαιρετίστηκε από το φιλικό προσωπικό και βρήκε το μέρος τακτοποιημένο και καθαρό. ήμουν απασχολημένος με παιδιά που αγαπούσαν τη διασκέδαση και πέρασα μια υπέροχη νύχτα ... σίγουρα θα επιστρέψω. Ευχαριστώ BASE για μια υπέροχη βραδιά. Προτείνω.
B
Base

20-Ιαν-2017

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η ΒΑΣΗ δέχεται πάντα θετικά ή εποικοδομητικά σχόλια. Χαιρόμαστε που απολαύσατε το χρόνο σας στη Βάση και θα ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε ..... έχουμε μια σειρά από προσφορές αυτήν τη στιγμή ...... παρακαλούμε ρωτήστε στη ρεσεψιόν ή επικοινωνήστε μαζί μας στον ιστότοπό μας στο Facebook
J
James

20-Ιαν-2017

Ουάου

Από τότε που το Base έκανε ανανέωση, το λατρεύω. Εγώ και οι φίλοι μου από το κολέγιο συνήθως ερχόμαστε εδώ μετά το κολέγιο για να χαλαρώσουμε και να χαλαρώσουμε μετά από μια αγχωτική μέρα και να διασκεδάσουμε. Το προσωπικό είναι τόσο υπέροχο και εξυπηρετικό. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψουμε ποτέ στα 52 τώρα και είναι πολύ πιο καθαρά από τα 52 και είμαι τόσο τρελός μικροβίων τόσο χαίρομαι που βλέπω ότι το νέο προσωπικό είναι καλοί καθαριστές.
M
Miike

25-Ιουλ-2018

Αυτό είναι ψέμα

Ποτέ κανένας πανεπιστημιακός. Λέτε ψέματα.
P
Paul

17-Ιαν-2017

Αποφύγετε

Σε κάποιους αρέσει η βρωμιά και η ανθυγιεινή σκηνή. Δεν και προτιμώ πολύ το πιο καθαρό σύγχρονο ανταγωνιστικό Sauna 52. Αποφύγετε!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.