B Spa & Lounge

B Spa & Lounge

B Spa & Lounge

Εικονίδιο τοποθεσίας

134 Doc Ngu St, περιοχή Ba Dinh, Ανόι, Vietnam

Τοπική γκέι σάουνα στο δυτικό προάστιο του Ανόι. Οι εγκαταστάσεις στο B Spa & Lounge περιλαμβάνουν ξηρή σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και καμπίνες.

Το πλήθος είναι κυρίως νεαρά παιδιά κάτω των 40 ετών. Θα χρειαστείτε ταξί για να φτάσετε εκεί.
Χαρακτηριστικά:
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή B Spa & Lounge
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 28 ψηφοφορίες

A
Aaron

19-Οκτ-2019

Φτηνές αλλά περιορισμένες

Δεν είναι δύσκολο να το βρεις, αλλά είναι παλιό και υποβαθμισμένο. Είσοδος μόνο 60 χιλιάδες. Οι εγκαταστάσεις είναι κακοσυντηρημένες. Διαθέτει τζακούζι, ιδιωτικά δωμάτια, σάουνα και χαμάμ (όπου είναι η δράση). Έφτασα εκεί την Τετάρτη στις 14.00. Αναχώρηση στις 16.00. Όχι πολύ κόσμο, αλλά μόνο μερικοί ντόπιοι τριγύρω. Στο τέλος περάσαμε καλά ;)
K
KLites

2-Μαΐου-2018

Καλό πλήθος

Δεν είναι βρώμικο βρώμικο αλλά υποβαθμισμένο και κακοσυντηρημένο. Μπορώ να δω ότι το μέρος ήταν ωραίο, δεν είμαι σίγουρος τι συνέβη εδώ. Είσοδος 60 χιλ. Μικρή και σκισμένη πετσέτα (μόνο 1). Θα σας πρότεινα να φέρετε τη δική σας πετσέτα για ντους μετά τη δράση. Τα αποδυτήρια πολύ ακατάστατα με παντόφλες και χρησιμοποιημένες πετσέτες, όπως και παντού. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να μετακινούν τα έπιπλα και μερικές φορές ο πάγκος/ η καρέκλα/ ο καναπές εμποδίζουν τη διέλευση. Καλό πλήθος, αρκετά γεμάτο την Παρασκευή το βράδυ. Μια μίξη από σίσσυ και χούντες. Διασκέδασα με έναν χαριτωμένο ντόπιο τύπο.
F
Francis

8-Apr-2018

Είναι εντάξει να φύγεις

Πήγα εκεί την Παρασκευή το απόγευμα γύρω στις 5 και έμεινα μέχρι τις 6:30. Είναι απλά παλιό αλλά όχι βρώμικο. Ο χώρος του ντους ήταν λίγο δύσοσμος, αλλά τα δωμάτια στον επάνω όροφο ήταν εντάξει. Πληρώνετε μόνο περίπου $3 USD για να λάβετε τι περιμένετε; Υπήρχαν περίπου 15 άτομα εκεί και οι περισσότερες ενέργειες έγιναν στην ξηρή σάουνα και στο χαμάμ. Έπαιξα με δύο άτομα. Δεν είναι μια κακή εμπειρία. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν με πειράζει να επιστρέψω ξανά εκεί.
J
Joseph

12-Ιαν-2018

Σκούρο, βρώμικο, υγρό

Πήγε εδώ 5 Ιανουαρίου 2018. Αν και το προσωπικό φαίνεται πολύ ωραίο, αυτό το μέρος είναι σαν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Σκοτεινό, βρώμικο και υγρό. Ειλικρινά συνάντησα κάποιον και διασκέδασα, αλλά δεν θα μπορούσα να προτείνω το μέρος.
A
Anthony

4-Μαΐου-2017

wow

Γάλλοι στα τέλη της δεκαετίας του 'XNUMX επισκέπτονται το Βιετνάμ. Πήγε εκεί και... ουάου. Είχα προβλήματα να κάτσω την επόμενη μέρα.
J
Justine

1-Οκτ-2016

μια υπέροχη σάουνα

Είναι ένα υπέροχο μέρος, πολύ ωραίο και καθαρό. Είναι καλύτερο από το Adam Spa - όπου ήρθα πριν από μια εβδομάδα. Θα επανέλθω όταν έχω ελεύθερο χρόνο.
L
Louis

1-Οκτ-2016

Αυτή είναι η καλύτερη σάουνα στο Ανόι

Νομίζω ότι αυτή η σάουνα είναι η καλύτερη στο Ανόι, είναι ένα όμορφο σπίτι και πιο καθαρό από το Adam Spa - όπου ήρθα πριν από 1 εβδομάδα. Έχει τόσους πολλούς πελάτες και νεαρά παιδιά. Και θα επιστρέψω εδώ όταν έχω ελεύθερο χρόνο.
A
Azybzy

16-Ιουλ-2016

Σούπερ βρώμικο

Είναι πολύ βρώμικο, μυρίζει άσχημα. Δεν ξέρω ποιος αξιολογεί αυτό το μέρος είναι καλό. Εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε ένα κακό μέρος, αποφύγετε να πάτε εκεί
M
Mark

29-Μαΐου-2016

Δεν διατίθεται πια

Η διεύθυνση που φαίνεται είχε κατασκευαστεί ως μεγάλη κατοικία.
f
francois

14-Ιαν-2016

Χρειάζεται επισκευές και καθαρισμό

Η τιμή είναι πραγματικά 60000 D. Κρατήστε το για αλλού. Βρώμικα όλα, χρειάζονται επισκευή παντού, όλα τα παράθυρα ανοιχτά το χειμώνα, οπότε έκανε πολύ κρύο. Ντροπή για μια σάουνα. Τζακούζι μόνο με κρύο νερό. Μυρίζει σάουνα και χαμάμ (εργάζεται όμως). Δύσκολο να απομονωθείς σε ένα άνετο κρεβάτι. Πολύ λίγα παιδιά ακόμα και τις κύριες ώρες (5-7 μ.μ.). Αρκετά μακριά από το κέντρο. Δεν αξίζει καν να το σκεφτείς.
F
Fun

15-Aug-2015

Η πιο δημοφιλής σάουνα gay στην πόλη

Μπορεί να μην βλέπετε πολλές κριτικές για αυτήν τη σάουνα, αλλά αυτή είναι στην πραγματικότητα η πιο δημοφιλής γκέι σάουνα στην πόλη όπου έρχονται οι πιο χαριτωμένοι ντόπιοι τύποι και αναζητούν διασκέδαση. Αξίζει να το επισκεφθείς.
R
Robo

2-Aug-2015

Τοπική σάουνα μακριά από την παλιά συνοικία

Αυτή η τοπική σάουνα απέχει πολύ από την παλιά συνοικία του Ανόι, αλλά δεν είναι βαρετή, πολλοί τύποι, πολύ φθηνή είσοδος μόνο 60.000 και 3 δολάρια, όπως ιδιωτικό δωμάτιο, χαμάμ, ξηρή σάουνα, ζεστή πισίνα. Το μέρος σίγουρα δεν είναι καθαρό, αλλά υπάρχουν πολλοί ντόπιοι. Το λεωφορείο 9 πηγαίνετε εκεί. Η καλύτερη ώρα να πάτε εκεί 5-8 μ.μ

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.