Sansom St Gym Sauna Φιλαδέλφεια Πενσυλβάνια

Γυμναστήριο Sansom Street

Sansom Street Gym

Εικονίδιο τοποθεσίας

2020 Sansom St, Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ, ΡΑ 19103

Γκέι σάουνα, γυμναστήριο και κλαμπ κρουαζιέρας στη Φιλαδέλφεια. Το Sansom Street διαθέτει γυμναστήριο, εγκαταστάσεις σάουνας, ιδιωτικές καμπίνες, σφεντόνες, ανοιχτά ντους, κρουαζιέρες.

Οι εγκαταστάσεις είναι στάνταρ αλλά καλά διατηρημένες και περιλαμβάνουν χώρο καταστρώματος σε περίπτωση που χρειαστεί να κρυώσει. Η ημερήσια κάρτα είναι διαθέσιμη για μόλις 10 $.

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Χαρακτηριστικά:
Κρουαζιέρα/Φετίχ
Γυμναστήριο
ιδιωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Γυμναστήριο Sansom Street
2.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 46 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

J
Jack

20-Nov-2021

Κυριακή απόγευμα 28

Θέλετε να πάτε εκεί στις 28 το απόγευμα. Η Κυριακή είναι εντάξει εκεί?? Ψάχνω για επιδεικτικό Fun. Ψάχνετε και να κοιτάζεστε St. Darkroom διαθέσιμο;;; Κάποια γυμνή ταινία σε σκοτεινό θάλαμο είναι ωραία. Πηγαίνει κανείς εκεί;;;
P
Pete

5-Σεπ-2021

Το μέρος όπου ξεφορτώνομαι τις αναστολές μου

Απλώς το λατρεύω εκεί. Είμαι επιδεικτικός και γυμνάζομαι αμέσως μόλις μπαίνω μέσα. Μερικές φορές είναι μια δεσποινίδα, αλλά τις περισσότερες φορές διασκεδάζω στην ύπαιθρο.
J
Jack

20-Nov-2021

Επιδειξίας

Επίσης εκθεσιακός. Μου αρέσει να κοιτάζω γυμνό άντρα... Και μπορούν να με κοιτάζουν.
M
Matthew

22-Aug-2021

Μεγάλη εναλλακτική λύση στο C.Philly

Αυτοί οι τύποι στο cp είναι εντελώς αγενείς και κλίκ, όταν ήμουν εκεί το προσωπικό είχε μια τέτοια στάση. Ήμουν τρομοκρατημένος, αλλά όταν έχετε νέους σαν αυτόν εκεί, υποθέτω ότι είναι αναμενόμενο, αλλά οι άλλοι άνθρωποι που είναι το προσωπικό δεν ήταν και οι καλύτεροι, δεν θα πάω ΠΟΤΕ ξανά εκεί, δοκίμασα το γυμναστήριο Sansom St και ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ, το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό, ο ταμίας ήταν εξαιρετικά καλός και είχε ακόμη και έναν πελάτη που προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα πρόβλημα, αλλά διάχυσε αυτή την κατάσταση με τον άλλον και ο τύπος ζήτησε συγγνώμη και σε εμένα για το πρόβλημα που έκανε, όταν τελείωσε η βάρδια του ταμείου ήρθε στο δωμάτιό μου και ζήτησε και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Μιλήσαμε για λίγα λεπτά ακόμα, μετά δικαιολογήθηκε και συνέχισε το δικό του, λέω ότι και ο κόσμος ήταν καλός! Όπως και να λέω, αξίζει τον κόπο.
R
Richie

22-Aug-2021

Υπέροχο μέρος για ζεστή διασκέδαση

Το 2020 δεν είναι το καλύτερο στον κόσμο, αλλά είναι ένα πολύ καλό μέρος για τους ανθρώπους που θέλουν να περάσουν ζεστά, είναι αργά το πλήθος από ό,τι βλέπω ότι είναι ωραίο. Φτιάχνονται παντού και φαίνεται υπέροχο, το προσωπικό είναι επίσης εντάξει! Λέω να πάτε να διασκεδάσετε.
I
Isai

16-Σεπ-2019

BGHLE

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.