Δείτε το Βιετνάμ

Δείτε το Βιετνάμ

Ιστοσελίδα διαδικτυακής περιοδείας φιλική προς τους ΛΟΑΤ.

See Vietnam

Εικονίδιο τοποθεσίας

493/32C CMT8 St, Ward 13, District 10, Χο Τσι Μινχ, Vietnam

Υπηρεσίες ξεναγών στο Βιετνάμ, που διευθύνεται από έναν φιλικό προς τους ΛΟΑΤ Βιετνάμ άντρα που έχει εργαστεί στον τουριστικό κλάδο για πάνω από 7 χρόνια.

Το See Vietnam προσφέρει ιδιωτικές και εξατομικευμένες εκδρομές που έχουν αξιολογηθεί άριστα από το TripAdvisor. Θα γνωρίσετε την ιστορία της Σαϊγκόν, θα επισκεφθείτε το Δέλτα του Μεκόνγκ για να γνωρίσετε το μεγαλύτερο «καλάθι ρυζιού» του Βιετνάμ και να εξερευνήσετε τη χώρα που βρίσκεται έξω από τις απίθανες διαδρομές.

Καθημερινή: 08:00 - 21:00

Σαββατοκύριακο: 08:00 - 21:00

Τιμή Δείτε το Βιετνάμ
4.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

S
Stephen

28-Ιουν-2018

Ταμ ταξί

Η έξοδος από την Περιφέρεια 1 ήταν λίγο προτεραιότητα για εμάς, αλλά δεν είχαμε τη γλώσσα. Ο Ταμ έλυσε το πρόβλημα. Κάνει ένα είδος μεγάλης περιοδείας στη βιετναμέζικη κουζίνα, έχοντας βρει τους καλύτερους παραγωγούς ενός συγκεκριμένου βασικού προϊόντος - pho, pancake, noodles, τηγανητά Spring rolls. Σου λέει λίγα λόγια για κάθε πιάτο ή για το εστιατόριο. Ο Tam είναι ξεκαρδιστική παρέα — μερικά από τα σχόλιά του για τους μη αγγλόφωνους οδηγούς ταξί μας έκαναν να γελάσουμε ασφυκτικά. Ο Ταμ είναι ένας πραγματικός θησαυρός.
B
Bob

27-Ιουν-2018

Υπέροχη, προσωπική και επαγγελματική περιοδεία

Επιλέξαμε την περιοδεία του Tam με βάση τις άλλες κριτικές και ήμασταν τόσο χαρούμενοι που το κάναμε. Ο Tam έκανε την πρώτη μας μέρα στο Βιετνάμ μια που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, όχι μόνο μας έκανε μια πρώτης τάξεως ξενάγηση στο Μεκόνγκ, αλλά μας έδωσε επίσης συμβουλές για το πώς να απολαύσουμε τον υπόλοιπο χρόνο μας στην πόλη Χο Τσι Μινχ. Το 2ο βράδυ πήγαμε σε μια περιοδεία φαγητού, φαντασμαγορική! Ήταν υπέροχο να πηγαίνετε σε μέρη που οι περισσότεροι τουρίστες δεν θα ζούσαν ποτέ. Σε ευχαριστώ Tam, έκανες την επίσκεψή μας στη χώρα σου που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και μας έδωσες έναν λόγο να επιστρέψουμε.
E
Erick

17-Apr-2016

Αρθρωτός, προσεκτικός, φοβερός

Ευχαριστώ πολύ που βρήκα τον Tam και τη μικρή του επιχείρηση, See VietNam, μέσω αυτού του ιστότοπου. Ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο Χο Τσι Μινχ και είχα μόνο μερικές μέρες που χρειαζόμουν να δώσω προτεραιότητα στις εμπειρίες μου. Ο Tam άκουσε τις σκέψεις μου και προσάρμοσε ένα ιδιωτικό πακέτο διήμερης εκδρομής που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Αυτός ο νεαρός άνδρας είναι εξαιρετικά άπταιστα αγγλικά και πολύ αστείος. Προσάρμοζε με συνέπεια την περιοδεία με βάση τα ενδιαφέροντά μου και παρείχε πολλές συστάσεις και πόρους μετά την περιοδεία κάθε μέρας. Μου σύστησε επίσης ένα υπέροχο vegan εστιατόριο και μερικά νέα βιετναμέζικα γεύματα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η εργασιακή του ηθική και η αφοσίωσή του στη χώρα του. Προσφέρεται εθελοντικά, αλλά το πιο σημαντικό, χορηγεί εκδηλώσεις για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για να υποστηρίξει σχολεία και οικογένειες στην απόκτηση προμηθειών. Ενθαρρύνω θερμά τους συναδέλφους μου Αμερικανούς και Καναδούς αδελφούς και αδελφές να υποστηρίξουν το See VietNam and Tam με τις μικρές του επιχειρηματικές προσπάθειες. Επιπλέον, αυτός ο νεαρός άνδρας υποστηρίζει την LGBTQ κοινότητα και είναι ένας πλούτος πληροφοριών. Παραδίδει ένα εξαιρετικό προϊόν με εξαιρετικά λογικές τιμές. Εκτός από τις εξαιρετικές λίγες μέρες με τον Tam στο Χο Τσι Μινχ, είμαι πιο ευγνώμων που έκανα έναν νέο φίλο.
S
Sidse

10-Mar-2016

Ανοιχτός και γειωμένος οδηγός

Ο Tam είναι ένας τόσο ωραίος και ανοιχτόμυαλος οδηγός, ο καλύτερος που έχουμε συναντήσει κατά τη διάρκεια της διαμονής μας ενός μήνα από βορρά προς νότο. Είναι καλός στο να αποφεύγει τις μάζες των τουριστών, οπότε γίνεται καλύτερη εμπειρία. Αν επιστρέψουμε ποτέ ξανά στο Βιετνάμ, θα τον κλείσαμε - σίγουρα!
s
serge

16-Φεβ-2016

Συγκροτήματα για να δείτε το Βιετνάμ

Ευχαριστώ το See Vietnam για την πραγματική του ικανότητα και το υπέροχο χαμόγελο του διευθυντή του (και την επιλογή των εστιατορίων επίσης!)
A
Antoine

16-Φεβ-2016

Η καλύτερη στιγμή στο Βιετνάμ!

Έκλεισα την περιήγησή μου χρησιμοποιώντας το See Vietnam ήταν σίγουρα η καλύτερη επιλογή που έκανα ποτέ. Ο οδηγός μου ο κύριος Tam ήταν πολύ φιλικός και γνώστης. Έχω 10 μέρες να περάσω στη χώρα και ξέρει πραγματικά ποια εμπειρία μου ταίριαζε καλύτερα από το νότιο τμήμα της χώρας μέχρι το βορρά. Όντας ένας μόνος ομοφυλόφιλος ταξιδιώτης, είμαι λίγο φοβισμένος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος με το τι και πού να δω σε αυτή τη χώρα, αλλά ο κ. Tam έκανε τα πάντα πολύ εύκολα. Με έφερε στο μεγαλύτερο μέρος της γκέι σκηνής στο HCMC και στο Ανόι, συμπεριλαμβανομένων των μπαρ και των λουτρών. Πολύ ενδιαφέρον! Η περιήγηση στο Δέλτα του Μεκόνγκ και στην παραλία στο Danang κάνουν επίσης όλο το ταξίδι αξίζει τον κόπο. Συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα που σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Βιετνάμ.
T
Tuan

16-Φεβ-2016

Φιλικό και επαγγελματικό

Είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με τον κ. Τ, τον πολύ πεπειραμένο ξεναγό που εργάζεται για το SEE VIETNAM τον περασμένο Αύγουστο. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη να συναντήσετε έναν τόσο καλλιεργημένο και αξιόπιστο επαγγελματία που θα μπορούσε να σας δείξει το αυθεντικό Βιετνάμ από πολλές διαφορετικές πτυχές (ιστορικά αξιοθέατα, νυχτερινή ζωή της πόλης, αγροτικές κοινότητες κ.λπ.). Θα ήθελα να σας προτείνω αυτό το ευγενικό, έγκαιρο και ευχάριστο ταξιδιωτικό γραφείο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.