Κο Λαν (Νησί Κοραλλιών)

Κο Λαν (Νησί Κοραλλιών)

Koh Lan (Coral Island)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Πατάγια, Thailand

Ένα μικρό τροπικό νησί που βρίσκεται 7 χλμ. από την Πατάγια. Το Koh Lan έχει μήκος μόλις 4 χιλιόμετρα και πλάτος 2 χιλιόμετρα.

Το νησί έχει 6 παραλίες με λευκή άμμο με καταγάλανα νερά. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες είναι οι Hat Ta Waen, Laem Thian και Thong Long.

Το Koh Lan έχει πολλά εστιατόρια και beach bar, καθιστώντας το έναν εξαιρετικό ημερήσιο προορισμό από την Pattaya. Υπάρχουν τακτικά υπηρεσίες φέρι μποτ στο Koh Lan από την Πατάγια (45 λεπτά κάθε διαδρομή).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Εστιατόρια
Τιμή Κο Λαν (Νησί Κοραλλιών)
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

D
Dhaninrat

17-Mar-2013

Κο Λαν (Νησί Κοραλλιών)

Νομίζω ότι το ταξίδι στο Koh Larn είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν βρίσκεστε στην Πατάγια. Προτείνω να αγοράσετε ένα εισιτήριο όπως έκαναν οι κανονικοί άνθρωποι στις 30 thb και χρειάζονται περίπου 40 λεπτά μόνο, ώστε να δείτε πώς τα παιδιά επιστρέφουν στο σπίτι, οι πωλητές πουλάνε λογικά πράγματα και όλοι οι έφηβοι κάνουν ημερήσιες εκδρομές εκεί. Η θέα κατά μήκος του ταξιδιού είναι υπέροχη και όταν φτάσετε στη στάση Koh Larn, νοικιάστε μια μοτοσικλέτα και κάντε βόλτα σε κάθε παραλία! Όλα υπέροχα, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την παραλία Ta Waen, Nuan, Tian και Samae! Προσιτή τιμή, εξαιρετική εμπειρία! Θα λατρέψετε την εμπειρία!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία