Η Φωλιά του Κούκου

Η Φωλιά του Κούκου

The Cuckoo's Nest

Εικονίδιο τοποθεσίας

Nieuwezijds Kolk 6, Άμστερνταμ, Ολλανδία, 1012

Δημοφιλές γκέι λέσχη κρουαζιέρας, πολύ κοντά στο The WEB. Το Cuckoo's Nest, που άνοιξε το 1984 ως δερμάτινο μπαρ, προσελκύει παιδιά όλων των ηλικιών.

Υπάρχει ένα κανονικό μπαρ στο ισόγειο. Το υπόγειο διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο παιχνιδιού με λαβύρινθο και ιδιωτικές καμπίνες. Η δράση ξεκινά νωρίς το απόγευμα και συνήθως είναι απασχολημένη μετά τη δουλειά και αργά το βράδυ.

Δευτ.:13: 00 - 01: 00

Τρ.:13: 00 - 01: 00

Τετ.:13: 00 - 01: 00

Πέμ.:13: 00 - 01: 00

Παρ.:13: 00 - 02: 00

Σαβ.:13: 00 - 02: 00

Κυρ.:13: 00 - 01: 00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Λαβύρινθος
Τιμή Η Φωλιά του Κούκου
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 31 ψηφοφορίες

G
Gilles

24-Mar-2018

Enfumé, καμία δράση

Après être passé au Dirty Dicks, me voici au Cuckoo's Nest. Du monde en ce vendredi soir, au bar et à la cave. Mais aucune action... Des gens adossés à des portes de cabines pouilleuses qui followent je ne sais quoi, la moitié de la cave est pour les fumeurs, ça pue partout. Le sol, comme les rues du centre d'Amsterdam d'ailleurs, sont jonchés de détritus et on patauge dans la bière renversée. J'ai fait beaucoup d'endroits comme ça en Europe, c'est le pire que j'aie jamais vu...
J
Joe

30-Ιουν-2017

Ποτό & δράσεις

Επισκέφθηκα στις 14:00, που ήταν 1 ώρα αμέσως μετά το άνοιγμα και υπήρχαν πολλά παιδιά που έφτασαν, σοκαρίστηκα που ήμουν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μέρος κρουαζιέρας στην Ευρώπη και η επίσκεψη άξιζε τον κόπο. Αγοράστε μόνο κάθε είδους ποτά από το Bar και βρίσκεστε στο πιο οικονομικό μέρος για να διασκεδάσετε στην καρδιά του A'dam. Ήταν εκεί κατά το κλείσιμο της ανακαίνισης της γειτονικής Sauna NZ και τώρα η σάουνα είναι ανοιχτή, οπότε δεν έχετε ιδέα αν αυτό το μπαρ θα είναι γεμάτο.
D
David

26-Ιουν-2017

Πρώτη φορά στην Ευρώπη

Η πρώτη μου φορά που ξαπλώθηκα στην Ευρώπη ήταν εδώ. Ποικιλό πλήθος. Ήταν ωραίο να βλέπω περισσότερα από σπασίματα (κάτι που δεν είναι δικό μου). Ο χώρος παιχνιδιού είναι λίγο βροχερός και υπερβολικά σκοτεινός, αλλά ξέρω πολλούς τύπους σαν αυτόν. Γνώρισα μερικούς ωραίους ανθρώπους εκεί όμως... απόλαυσα πραγματικά να βίωσα παιδιά χωρίς περιτομή (δεν είναι συνηθισμένο στις ΗΠΑ). Φιλικό προσωπικό, ποτά σε λογικές τιμές. Σας αφήνουν να έχετε την τσάντα σας μαζί σας ή μπορείτε να πληρώσετε αρκετά ευρώ για να την κρατήσετε στο παλτό. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Οι ώρες αιχμής ποικίλλουν. Για κάποιο λόγο, είναι σύνηθες στην Ευρώπη η πολυάσχολη ώρα να είναι αργά το απόγευμα αντί για αργά το βράδυ.
J
Jean

13-Ιουλ-2015

Καλό μέρος

Καλό μέρος. Δράσεις όλη την ώρα. Γέροι και νέοι που ξέρουν γιατί είναι εδώ. Στην τιμή μιας μπύρας (3 ευρώ) μπορείτε να περάσετε καλά.
M
Manly

4-Apr-2015

Πάντα αρκετά παιδιά για να ικανοποιήσουν!

Υπέροχο μπαρ και σκοτεινός θάλαμος. Έρχομαι εδώ και φεύγω εδώ και 15 χρόνια. Το πλήθος είναι αρκετά διαφορετικό, αλλά τείνει να είναι μεγαλύτερο (30+) και δεν είναι για το πλήθος με παγιέτες! Ελπίζω να επιβιώσει από τη γενιά του Grindr γιατί έχει μια πραγματικά καυλιάρη ατμόσφαιρα κατάδυσης και τα παιδιά είναι εδώ για να παίξουν και όχι να φλυαρούν...

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία