Sphinx Spa & Therapy

Sphinx Spa & Therapy

Εικονίδιο τοποθεσίας

Jalan Kemang Utara IX, Ruko Tiara Buncit, Block C22 (Behind KFC) Basmar Mampang, Τζακάρτα, Indonesia

Αποκλειστικά σπα για μασάζ στη Νότια Τζακάρτα, με 16 ιδιωτικές αίθουσες περιποιήσεων

Οι άνδρες θεραπευτές της Sphinx προσφέρουν παραδοσιακό μασάζ της Ιάβας, απολέπιση σώματος, «Asmaragama Spa» (το οποίο πιστεύεται ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες) και ένα υδρομασάζ Caligula με αλάτι ή γάλα.
Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Sphinx Spa & Therapy
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 170 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

R
Rudi

23-Μαΐου-2017

Χωρίς αρσενικό θεραπευτή

Πήγε εκεί τον περασμένο μήνα. Ζητήστε άνδρα θεραπευτή. Οδηγείται στον τρίτο όροφο. Μπήκε μια θεραπεύτρια και μου είπε ότι οι άνδρες θεραπευτές δεν ήταν πλέον διαθέσιμοι και επέμενε να μου κάνει μασάζ και να με πείσει και μάλιστα έκπτωση 20%. Το μασάζ ήταν φτωχό μόνο ελαφριές πινελιές. Ωστόσο, στη μέση της συνεδρίας ζήτησε επιπλέον. Αρνήθηκα και ντύθηκα και έφυγα από το μέρος. Δεν θα επιστρέψει στο μέλλον.
A
Ash

10-Μαΐου-2017

Κακή επίγευση

Με οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο στον επάνω όροφο με ξεφλουδισμένη μπογιά και βρώμικα μαξιλάρια. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική όμως, οπότε ζήτησα από τον μασέρ τον αριθμό του. Εισήγαγε τον αριθμό του στο τηλέφωνό μου ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕ. Έπρεπε να τον μπλοκάρω σε FB, IG, twitter... wtf... κάποια στιγμή με καλούσε 4 φορές την ημέρα. Ω, μόλις διάβασα το σχόλιο του Ash παρακάτω. Ναι, πρέπει να ήταν ο ίδιος τύπος. Τρελός.
L
Lala

19-Φεβ-2017

ΕπισκέπτηςX

Αυτό το μέρος δεν είναι πλέον μόνο για άνδρες. Άλλαξε όνομα. Ωστόσο, υπάρχει ένας άνδρας θεραπευτής, ο οποίος δεν εμφανίστηκε όταν πήγα εκεί. Η ρεσεψιόν δεν ήταν πολύ χρήσιμη για να βρείτε μια εναλλακτική λύση.
A
Ash

30-Ιαν-2017

Τρέξτε κάτω και βρώμικο

Το δωμάτιο και το μαξιλάρι μύριζαν άσχημα και ο κλιματισμός δεν λειτούργησε. Η εξυπηρέτηση ήταν μάλλον εντάξει, προς τιμήν του. Στο τέλος, έκανα το λάθος να δώσω το τηλέφωνό μου για να πάρω τον αριθμό του μασέρ. Κατέβασε και το δικό μου. Τώρα έχω ένα stalker, ναι! Δίνοντας ένα αστέρι γιατί δεν υπάρχει τρόπος να δώσεις μηδέν.
A
Azmi

19-Ιαν-2014

το καλύτερο κέντρο μασάζ

Το καλύτερο μασάζ στο Johor Bahru. Ο Evan είναι καλός τύπος μασάζ.
I
Izham

1-Nov-2016

Απογοητευτικός.

Πήγε εκεί για ένα μασάζ 2 ωρών. Με οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο. Ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Και μπήκε ο μασέρ. Αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ένα μασάζ 2 ωρών μετατράπηκε σε 30 λεπτά. Παρεμπιπτόντως, άλλαξαν το όνομα του χώρου σε RB, και τώρα έχει γυναίκες και άνδρες μασέρ. Θα σας ρωτήσουν αν θέλετε γυναίκα ή αρσενικό.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.