Καταδύσεις με καταμαράν

Καταδύσεις με καταμαράν

«Πολυτελείς φιλικές κρουαζιέρες LGBTQ+ κατά μήκος της ακτής της Κροατίας

Catamaran Sailing

Εικονίδιο τοποθεσίας

kvarnerska cesta 35, Matulji, , Croatia, 52211

Ζήστε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση με το ιδιωτικό, all-inclusive μας κρουαζιέρες κατά μήκος της μαγευτικής ακτής της Κροατίας. Ως εταιρεία φιλική προς τους ομοφυλόφιλους, είμαστε περήφανοι να παρέχουμε ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους τους ταξιδιώτες.

Αναχωρώντας από τη γραφική πόλη Trogir, οι 3-7 ημέρες κρουαζιέρες μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωση, εξερεύνηση και περιπέτεια. Με τον έμπειρο κυβερνήτη μας στο τιμόνι και α ταλαντούχος μάγειρας ετοιμάζει νόστιμα γεύματα, μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τη θέα που κόβει την ανάσα ενώ απολαμβάνετε ένα λαχταριστό πρωινό, μεσημεριανό γεύμα 3 πιάτων, σνακ και ποτά.

Τα ευρύχωρα καταμαράν Lagoon 450F και Lagoon 52F μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα σε 6 και 8 επιβάτες αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη και αξέχαστη κρουαζιέρα εμπειρία. Επιλέξτε από τα σταθερά δρομολόγιά μας ή προσαρμόστε το ταξίδι σας ανάλογα με το δικό σας προτιμήσεις. Ξεκινήστε διακοπές μιας ζωής και ανακαλύψτε τα κρυμμένα διαμάντια της Κροατίας εκπληκτική ακτογραμμή.

Κρουαζιέρα ημέρας 3: Trogir - Solta - Hvar - Brac - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 4: Trogir - Solta - Vis - Hvar - Brac - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 5: Trogir - Brac - Hvar - Vela Luka - Vis - Solta - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 6: Trogir - Zlarin - Skradin - Sibenik - Primosten - Blue Lagoon - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 7: Trogir - Brac - Hvar - Korcula - Pakleni islands - Brac - Blue Lagoon - Trogir

Μπορούμε να προσαρμόσουμε όλα τα δρομολόγια και τις κρουαζιέρες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, διασφαλίζοντας ότι είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες επιθυμίες και επιθυμίες σας.

Αν αναζητάτε μια πιο χαλαρή εμπειρία ιστιοπλοΐας, σας έχουμε καλύψει με την ημέρα μας κρουαζιέρες! Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, αυτά τα δρομολόγια είναι ιδανικά για ομάδες που θέλουν να απολαύσουν μια χαλαρή μέρα στο νερό ενώ βιώνετε ακόμα τη χαρά της ιστιοπλοΐας.

Ελπίζουμε να ΘΑΛΑΣΣΟΥΜΕ... επιβιβαστείτε!

Τιμή Καταδύσεις με καταμαράν
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.