Club Alexander Sunny Beach

Club Alexander Sunny Beach

Club Alexander Sunny Beach

Εικονίδιο τοποθεσίας

Royal Beach Mall, , Bulgaria, 8240

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Στις 9 Ιουνίου 2023, ένας νέος σύλλογος ανοίγει τις πόρτες του, διάδοχος του Varna "Alexander", που θα ακολουθήσει το πρωτότυπο concept της πιο διάσημης Drag Queen στη Βουλγαρία, της Elsa Parini, για διασκέδαση και ένα πάρτι για όλους χωρίς περιορισμούς, δόγματα. απλά απερίσκεπτη διασκέδαση.

Ένα ασφαλές μέρος για πάρτι στην καρδιά του Sunny Beach, το οποίο φυσικά θα είναι ευρύχωρο. Drag queens, χορευτές και ερμηνευτές θα εμφανιστούν στην ειδική σκηνή και τα μουσικά στυλ θα ακολουθούν τις τρέχουσες επιθυμίες των επισκεπτών.

Η πληθώρα ευκαιριών για νέες γνωριμίες (και ακόμη περισσότερες) στο Club Alexander είναι εγγυημένη. Εκτός από το εύκολο στην επικοινωνία περιβάλλον, το σκοτεινό δωμάτιο, το φιλικό προσωπικό και τις διάφορες επιλογές για απομόνωση, χώρο κρουαζιέρας, στο νέο κλαμπ η ποιότητα των ποτών είναι εγγυημένη και οι τιμές θα είναι προσιτές για όλους.

Το gay club Alexander - Sunny Beach, διαθέτει χώρο για πάνω από 200 άτομα, μεγάλη περιοχή κρουαζιέρας, ευγενικό προσωπικό και ενημερωμένη και ποικίλη μουσική. Η προέλευση των αλκοολούχων ποτών, που προέρχονται από διεθνείς και βουλγαρικές μάρκες, είναι επαληθευμένη και εγγυημένη. Οι τιμές είναι χαμηλότερες από τα περισσότερα κλαμπ της πόλης, μερικές φορές μπορεί να υπάρχει χρέωση εισόδου.

Καθημερινή: 23:00 - 05:00

Σαββατοκύριακο: 23:00 - 05:00

Πλησιέστερος σταθμός: Στάση λεωφορείου Sunny Beach

Χαρακτηριστικά:
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν προφυλακτικά & λιπαντικά
δωρεάν WiFi
Go-Go Show
θυρίδες
Μουσική
Τιμή Club Alexander Sunny Beach

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.