COPA Body Club- ΚΛΕΙΣΤΟ

COPA Body Club- ΚΛΕΙΣΤΟ

COPA Body Club- CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

325/106-109 Pattayaland Soi 3, Πατάγια, Thailand

Αυτή η υπηρεσία μασάζ στο ξενοδοχείο δεν είναι πλέον διαθέσιμη και ΚΛΕΙΣΤΗ - Αύγουστος 2022

Υπηρεσία μασάζ για άνδρες, που βρίσκονται εντός του COPA gay ξενοδοχείο. Το COPA Body Club προσφέρει περιποιήσεις περιποίησης, καλά εκπαιδευμένους άνδρες μασέρ σε ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια ή στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Καλέστε ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο για να κλείσετε ραντεβού.
Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή COPA Body Club- ΚΛΕΙΣΤΟ
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 86 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

P
Paul

28-Δεκ-2018

Γνώση της Πατάγια

Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα πήγαινε σε μέρη για μασάζ στο BoyzTown. Πολύ ακριβό. Ακριβώς απέναντι στον 2ο δρόμο, υπάρχουν 3 ανδρικά σπα μασάζ, όπου μπορείτε να κάνετε μασάζ με 300 μπατ.
T
Tv

17-Aug-2018

Γι 'αυτό κανείς δεν πηγαίνει πια εδώ. Μείνε μακριά!

Πλήρωσα 500 μπατ για φιλοδώρημα και 400 μπατ για την υπηρεσία. Ήταν ένα μέτριο μασάζ. Ωστόσο, ο μασέρ δεν σας άφηνε να αγγίξετε ή να δείτε το σώμα του. Μου είπε ότι κανείς δεν πηγαίνει πια COPA. Λοιπόν, έχει απλώς την απάντηση στην ερώτησή του.
M
Marty

9-Φεβ-2018

αξία

Πηγαίνω στα μέρη μασάζ 350 μπατ που βλέπετε στο δρόμο, 600-700 παντού και χωρίς ποτά, πάντα τους ζητάτε να σας συναντήσουν στο ξενοδοχείο αργότερα αν σας αρέσουν και υπέροχα μασάζ ;-)
S
Soiman Cowell

26-Nov-2017

Επιπλέον χρεώσεις

Λοιπόν, θα ήθελα να είχα διαβάσει τις προηγούμενες κριτικές πριν έρθω εδώ. Ο πίνακας μενού αναφέρει τιμές για μασάζ και ελάχιστο φιλοδώρημα, (950 συνολικά), αλλά μετά το μασάζ θα σας πει επίσης να πληρώσετε επιπλέον 500 μπατ για «ενοικίαση δωματίου» (το δωμάτιο είναι ένα ντουλάπι καταστήματος με στρώμα και ντους). Αυτό μπορεί να ήταν μια απάτη που έγινε μεταξύ του ρεσεψιονίστ και του μασέρ μου, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ντροπιαστικό για το Copa, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσω το πόδι μου σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο που δεν είναι διαφανές σχετικά με τις χρεώσεις. Μετά το ίδιο το μασάζ... καλά, δεν υπήρχε μασάζ. Ο μασέρ απλά με κάλυψε με λάδι και μόλις τελείωσε, απήγγειλε τι θα έκανε για διαφορετικές τιμές φιλοδωρήματος, πέρα ​​από το ελάχιστο φιλοδώρημα. Είναι αλήθεια, είναι όμορφος, αλλά δυστυχώς είναι μεγαλύτερος στη νοοτροπία του από κάθε είδους δεξιότητες, οπότε σταμάτησα τα πάντα νωρίς, πλήρωσα, έφυγα και το έβαλα κάτω στην εμπειρία.
P
Paulo

21-Nov-2017

Χειρότερο μασάζ

Πλήρωσα 900 μπατ για 40 λεπτά ενός τρομερού μασάζ! Αποφύγει.
D
Dan

29-Μαΐου-2017

Τιμολόγηση ...

Αρχικά είπαν ότι το μασάζ είναι 450 μπατ + 500 για τον μασέρ, επομένως πιστεύετε ότι περιλαμβάνονται τα πάντα. Έτσι, ο τύπος κάνει ένα τρομερό μασάζ, αλλά επειδή ο τύπος φαινόταν καλός, περιμένετε ακόμα το τέλος. Έτσι κάνουν και μετά, μετά το τέλος, λένε ότι είναι 900 μπατ για το τέλος. Σας συνιστώ να πάτε στο Blue House. Είναι ωραία και τα πάντα (εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) για 1600 μπατ και ένα πολύ καλό μασάζ

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία