Κλασικό μασάζ σπιτιού

Κλασικό μασάζ σπιτιού

Classic House Massage

Εικονίδιο τοποθεσίας

27/2 Thapae Rd Soi 4, Τσιάνγκ Μάι, Thailand

Το Classic House Massage προσφέρει μια ποικιλία από υπηρεσίες μασάζ για άντρες.

Το φιλικό σπα είναι διακοσμημένο σε παραδοσιακό ταϊλανδέζικο στιλ Lanna με ιδιωτικά, κλιματιζόμενα δωμάτια. Βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο Thana.

Καθημερινή: 12:00 - 00:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 00:00

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Κλασικό μασάζ σπιτιού
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 58 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

A
Alex

13-Nov-2019

alex

Πολύ ωραίο αφεντικό και προσωπικό υποδοχής. Πάντα ικανοποιημένος χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ ωραίος μασέρ - πάντα εξυπηρετεί σοβαρά τους καλεσμένους του. Αυτό το κατάστημα πρόσθεσε μια υπέροχη ανάμνηση στο ταξίδι μας στο Τσιάνγκ Μάι.
F
Freyr

18-Σεπ-2018

值得 推荐

Ήθελα να πάω σε ένα κανονικό κατάστημα μασάζ για να είμαι σπα με αιθέρια έλαια και αργότερα πήγα σε αυτό το κατάστημα. Μιάμιση ώρα φόρτιση 700 μπατ και μια άλλη συμβουλή 600 περιλαμβάνει πέταγμα OOXX tip 1000. Το επίπεδο μηνύματος του τεχνικού δεν είναι κακό και η δύναμη δεν είναι αρκετή. Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικό μασάζ, μπορείτε να έρθετε εδώ, αν θέλετε περισσότερη τόνωση, θα έρθετε εδώ. Η ποιότητα του φαγητού στο κατάστημα είναι εντάξει και όχι πολύ επιλεκτική. Άλλωστε είναι το Τσιάνγκ Μάι.
M
Mel

19-Μαΐου-2018

Το καλύτερο μασάζ στο Chaing Mai μέχρι στιγμής

Πήγα στο χώρο μασάζ του λόγω του Woody που έκλεισα ως ξεναγό μου. Αυτός και ο σύντροφός του Noom διευθύνουν το μέρος. Πήγα εκεί γύρω στις 2 μ.μ. και είπα στον Woody τι έψαχνα και μου έδωσε μερικές καλές συστάσεις και δεν απογοητεύτηκα. Πήρα το μασάζ 4 χεριών και ένα από τα παιδιά που επέλεξα ήταν ο Kiet (και ξέχασα το όνομα του άλλου). Ήταν και οι δύο ωραίοι και έκαναν καλά το μασάζ σαν να ήταν χορογραφημένο. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα εκεί πριν φύγω από το Τσιάνγκ Μάι. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το κινητό σας καθώς στο Τσιάνγκ Μάι, ο μόνος τρόπος για να μετακινηθείτε είναι είτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο είτε να τουκ-τουκ. Δεν υπάρχουν ταξί που κινούνται στην πόλη, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή GrabTaxi για να αποκτήσετε ένα.
R
Ryan

25-Apr-2018

Μέτρια στην καλύτερη περίπτωση.

Ο χώρος βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο, μέσα σε μια πολυκατοικία. Υπήρχαν πολλοί τύποι για να διαλέξετε στις 10 μ.μ. μια καθημερινή νύχτα. 10 ή περισσότερα. Έκανα το μασάζ με λάδι 90 λεπτών. (700 μπατ). Κοινό μπάνιο για ντους πριν και μετά το μασάζ σας. Η τουαλέτα δεν ήταν πολύ καθαρή και είχε μια περίεργη μυρωδιά. Η πίεση του νερού από την κεφαλή του ντους έσταζε σχεδόν. Έπρεπε να αφαιρέσετε την κεφαλή του ντους για να έχετε μεγαλύτερη πίεση. Το ίδιο το μασάζ ήταν ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο. Ο μασέρ μου (δεν πήρε το όνομά του) είχε βασικές τεχνικές και δυνατά κτυπήματα. Η ελάχιστη συμβουλή που αναφέρεται στο μενού είναι 600 μπατ, αν και υποδεικνύουν επίσης "Συνιστάται έντονα" για να δώσει φιλοδώρημα στον μασέρ σας 1000 μπατ. Μάλλον δεν θα επέστρεφε ξανά. Η συνολική εμπειρία ήταν εντάξει, μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν ήταν καλή. Συνολική ζημιά: 1700 μπατ για 90 λεπτά
P
Paska

18-Apr-2018

Φανταστική πρώτη επίσκεψη

Ήμουν εδώ την περασμένη Δευτέρα, επέλεξα το πακέτο 2 ωρών. Με περιποιήθηκε ένας ειδικός μασέρ "Xian?". Θα επιστρέψω.
Z
Zhang

26-Mar-2018

Πρώτη εμπειρία

Πρώτη φορά εδώ, νιώθω πολύ καλά, το Pun είναι πολύ επαγγελματίας και επίσης κύριοι, ωραίος τύπος, θα επιστρέψουμε την επόμενη φορά.
D
Dutch

15-Mar-2018

Φιλικό και καλό

Αυτό το μέρος είναι πραγματικά καλό για μασάζ, τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν! Πολλές επιλογές, ωραία παιδιά!
J
J

14-Φεβ-2018

J

Εξαιρετικό μέρος για μασάζ. Πήγα δύο φορές και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και στις δύο περιπτώσεις. Και οι δύο μασέρ ήταν καλοί στη δουλειά τους και γνώριζαν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών τους. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
P
Peter

3-Φεβ-2018

Κύριε Πέτρος

Το αγαπημένο μου σαλόνι μασάζ στο Chiangmai. Καλοί μασέρ, σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, και καλός διευθυντής και ατμόσφαιρα επίσης. Λαμβάνοντας πιστωτικές κάρτες για πληρωμές και συμβουλές για μασάζ χωρίς πρόσθετη χρέωση, πολύ χρήσιμο όταν δεν θέλετε να κουβαλήσετε πολλά μετρητά.
T
Tim

21-Ιαν-2018

Τραγουδήστε στο τραγούδι!

Το Sing είναι πολύ ιδιαίτερο. Καλή διασκέδαση. Ειδικός μασέρ .... και ειδικός σε άλλους τομείς επίσης. Ζητήστε το Sing και θα χαρείτε.
A
Andre

2-Ιαν-2018

Μπιέν Ch Τσιάνγκ Μάι

Une bonne experience dans cet établissement un peu difficile à trouver. Accueil sympathique et agréable προσωπικού. La pratique du tip minimal est derangeante, pour moi il reste lié à la qualité du service. Σημειώστε τα παγκόσμια θετικά. Je reviendrai;
Y
Yudi

26-Δεκ-2017

Αξιολάτρευτο μέρος, αναζωογονήστε την εμπειρία από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα!

Ήμουν εκεί στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2017, ο χώρος ήταν αρκετά καθαρός με το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο στιλ της αίθουσας υποδοχής. Το μπάνιο χρειάζεται βελτίωση, εκτιμήστε την καθαρή και αρωματική πετσέτα. Ο διευθυντής είναι φιλικός και εξυπηρετικός. Το προσωπικό είναι ως επί το πλείστον αξιολάτρευτο (κατά τη γνώμη μου). Δοκιμάζω το μασάζ δύο φορές (Benz & Noom), και η εξυπηρέτηση του προσωπικού είναι εκπληκτική και με αναζωογονεί από την αρχή μέχρι τα νύχια. Συνιστάται ιδιαίτερα για χώρο μασάζ στο Chiang Mai και σίγουρα θα επιστρέψω.
D
Didier

19-Δεκ-2017

Κλασικό και ωραίο

Ένα εξαιρετικά ευγενικό καλωσόρισμα, μεγάλη ποικιλία από μασέρ και μασάζ. Ο χώρος είναι επίσης πολύ ευχάριστα διακοσμημένος και άψογα διατηρημένος. Επιστρέφω τακτικά στο Classic House χωρίς ποτέ να απογοητεύομαι.
N
Nick

11-Δεκ-2017

Ωραίο μασάζ - γελοία πρότυπα ανατροπής

Το μασάζ ήταν καλό, όχι εξαιρετικό, αλλά καλό. Όμορφος χώρος, καθαρό και ευγενικό προσωπικό. Το φιλοδώρημα 1,000 μπατ είναι υπερβολικό και αδικαιολόγητο. Σίγουρα δεν θα επιστρέψει.
J
James

9-Δεκ-2017

Υπέροχα μασάζ

Το καλύτερο κατάστημα μασάζ στο Τσιάνγκ Μάι. Υπέροχα μασάζ. Συνιστάται
D
Dean

5-Δεκ-2017

πάντα ευχάριστο

Πολλά καλά παιδιά για να διαλέξετε και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Συνιστάται. Το προσωπικό είναι φιλικό και το μασάζ είναι πάντα υπέροχο.
P
Phillip

12-Οκτ-2017

Απλώς συνεχίζει να βελτιώνεται

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Classic House πριν από πέντε χρόνια και είχα πολλά φανταστικά μασάζ από τον Em. Την περασμένη εβδομάδα επέστρεψα μετά από πέντε χρόνια για να μου πουν ότι ο Εμ είχε φύγει πρόσφατα. Εξήγησα τι ήθελα, έναν ώριμο μασέρ. Συστήθηκε ο Max. Ο Μαξ ήταν φοβερός. Αρκετά καλά αγγλικά για να μιλήσετε και να αστειευτείτε. Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Το μασάζ ήταν ενδελεχές, σταθερό όπως ζητήθηκε και χωρίς σύντομες περικοπές. Δύο μέρες αργότερα ήμουν έτοιμος για περισσότερα και μου πρότειναν να δοκιμάσω ένα μασάζ με τέσσερα χέρια. Ο Μαξ και ο φίλος του Κετ. Τώρα είμαι ομολογουμένως λάτρης του μασάζ και τα δύο τέσσερα μασάζ χεριών που είχα στο παρελθόν ήταν καταστροφές. Ωστόσο, αποφάσισα να δοκιμάσω άλλη μια φορά και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Το μασάζ ήταν φοβερό. Τα παιδιά δούλεψαν δυναμικά σε μια φωνή σκληρά και γρήγορα. Αυτό δεν ήταν χαλαρωτικό μασάζ. Αρκεί να πω ότι έχω ακόμα ένα χαμόγελο στα χείλη μου 5 μέρες μετά. Η συμβουλή μου είναι να ζητάτε πάντα αυτό ακριβώς που θέλετε. Οι μασέρ δεν είναι αναγνώστες μυαλού και αν το αφήσετε σε αυτούς συνήθως θα απογοητευτείτε. Viva Classic House, Max and Ket!
M
Michael

23-Σεπ-2017

Όχι ένα υπέροχο μέρος

Όταν μπήκαμε μέσα, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μας υποδεχτεί. Το προσωπικό του μασάζ ήταν απασχολημένο με μηνύματα ή κοιμόταν. Ο μαμά-σαν πήρε το χρόνο του και στη συνέχεια προχώρησε να χρεώσει το διπλάσιο φιλοδώρημα για κάθε επιλογή μασάζ! Έτσι, ένα τρίψιμο/αρωματοθεραπεία πήγε από 1300 μπατ με φιλοδώρημα σε πάνω από 2600 μπατ. Δεν μπορούσα να επιλέξω τον μασέρ καθώς η μαμά-σαν έλεγχε όλη τη σκηνή. Αφήσαμε. Δεν πάει πίσω.
G
Gary

10-Σεπ-2017

Συνιστώ ανεπιφύλακτα - εξαιρετική εξυπηρέτηση

Επισκέφθηκα εκεί 5 φορές τις προηγούμενες ημέρες - πάντα για μασάζ 2 ωρών. Πολύ χαριτωμένος, ευγενικός και εξυπηρετικός άνθρωπος στη ρεσεψιόν και μιλά αγγλικά. Ωραίο, καθαρό μέρος. Ένα άνετο στρώμα στο πάτωμα σε ένα ιδιωτικό κλιματιζόμενο δωμάτιο - και ένα καθαρό ντους ακριβώς κάτω από το διάδρομο. Πολύ ταιριαστοί, όμορφοι και επιδέξιοι μασέρ. Λίγο ακριβό, αλλά αξίζει κάθε μπατ! Είχα 3 διαφορετικούς μασέρ (διάλεξα τον καθένα), όλοι ήταν εξαιρετικοί, ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί και είχα πολύ καλό μασάζ. Ιδιαίτερα καλός ήταν ο Sing (πολύ όμορφος και καλά χέρια) που τον ζήτησα 3 φορές, συν ότι ήξερε λίγα αγγλικά - εξαιρετικά ευγενικός και έκανε τα πάντα για να τον ικανοποιήσει. Εάν επιστρέψω ποτέ στο Τσιάνγκ Μάι, θα επιστρέψω ευχαρίστως για μια καθημερινή επίσκεψη. Πολύ ικανοποιημένοι.
D
Dave

31-Aug-2017

Ποτέ δεν πάω ξανά

Ήμουν εκεί, αλλά δεν υπήρχε επιλογή για μασέρ και δεν ήταν πραγματικά καλό και η εξυπηρέτηση δεν ήταν τίποτα. Και πρέπει να πληρώσει φιλοδώρημα 1000 b ότι ήταν πολύ ακριβό. Ποτέ ικανοποιημένος.
A
Andrew

28-Aug-2017

Υπέροχο μασέρ, καλό μασάζ

Χαιρετίστηκε γρήγορα από έναν φιλικό τύπο που μιλούσε καλά αγγλικά. Μου έδειξαν το βιβλίο των μασέρ αλλά επέλεξα το Τσι. Ήταν υπέροχος και ήταν πολύ προσεκτικός δίνοντάς μου ένα καλό μασάζ που κράτησε όλη την ώρα (είχα τονίσει ότι το περίμενα αυτό). Ιδιωτικό δωμάτιο και καθαρό ντους.
M
Manny

4-Aug-2017

Υπέροχο μασάζ

Όπως είπε κάποιος άλλος: Πήρα την εμπειρία μασάζ που περίμενα. Παρέχουν μια υπηρεσία, οι άνθρωποι μπορεί πραγματικά να είναι τόσο γελοίοι σε αυτό που περιμένουν. Υπάρχει ένα καθαρό ντους και δωμάτιο και ένας αριθμός μασέρ από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Ο Em ήταν πολύ επαγγελματίας και είχε μια υπέροχη πινελιά. Θα επέστρεφα οποιαδήποτε μέρα.
D
David

22-Ιουλ-2017

Υπέροχη φιλική πλήρης εξυπηρέτηση

Πήγε εδώ κατόπιν σύστασης κατά την επίσκεψή σας σε αυτή τη μεγάλη πόλη. Το προσωπικό είναι πολύ επαγγελματικό και πολύ φιλικό. Ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για ένα διάλειμμα από τις περιοδείες και τη ζέστη. Οι παραγγελίες υπηρεσιών παραδίδονται πολύ καλά! Πολλές επιλογές μασέρ. Πήγα τρεις φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και πάντα έφευγα ικανοποιημένος. Καθαρά ιδιωτικά δωμάτια και το ντους είναι καθαρό.
J
Jim

15-Μαΐου-2017

Όπως ήταν αναμενόμενο

Όλα ήταν λίγο πολύ όπως αναμενόταν με βάση τις κριτικές εδώ. Είχα λίγο πολύ την εμπειρία μασάζ που αναζητούσα. Οι τιμές ήταν όπως συζητήθηκαν εκ των προτέρων. Οι άνθρωποι ήταν φιλικοί. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι το μασάζ μιάμιση ώρα δεν κράτησε όλο το χρόνο. Ρώτησα μάλιστα εκ των προτέρων αν θα έπαιρνα τα πλήρη 90 λεπτά και φυσικά μου είπαν «ναι». Όχι εντελώς απροσδόκητο...
R
Ray

26-Φεβ-2017

Υπέροχος

Το προσωπικό στη ρεσεψιόν ευγενικό και εξυπηρετικό. Το μασάζ ~ από τον Σακ ~ ήταν επιδέξιο, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό. Ξεκινά με μια υπόκλιση στο χαλάκι μασάζ θέτοντας την πρόθεσή του να είναι χρήσιμος. Πολύ ικανοποιημένοι
M
Mike

14-Φεβ-2017

μικρόφωνο

Ο διευθυντής μιλάει καλά αγγλικά. Ήταν εδώ πολλές φορές τα τελευταία 15 χρόνια. Καλό μασάζ, ωραία χειραψία στο τέλος: αυτό πρέπει να είναι ένα μασάζ για μένα, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Ο Τζο έκανε εξαιρετική δουλειά. Κρίμα που δεν ανακαινίζουν το ντους τους πιο ενημερωμένο... Αλλά σίγουρα θα επιστρέψω.
D
Dan

28-Ιαν-2017

Θα μπορούσε να είναι φοβερό, αλλά ..

Το λόμπι ήταν όμορφο και άνετο, και όλοι ήταν πολύ ωραίοι και χαλαροί. Αυτό είναι το καλό. Το κακό: παγωμένοι ψυκτικοί θάλαμοι. Ο θεραπευτής φαινόταν βαριεστημένος και δεν θα δούλευε βαθιά όπως είχε υποσχεθεί. Είχε επίσης πολύ άσχημη αναπνοή που γέμισε το δωμάτιο. 600 bhat + 600 bhat απαιτούν ελάχιστο φιλοδώρημα = 1200 bhat για μια εμπειρία που ήταν άβολη και ενοχλητική. Αυτό το μέρος θα μπορούσε να είναι υπέροχο, αλλά δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει.
S
Steve

20-Ιαν-2017

πολύ Καλό

Λίγο δύσκολο να βρεθεί που βρίσκεται σε μια μικρή λωρίδα. Ο διευθυντής ήταν πολύ καλός. Επιλέγεις τον τύπο μασάζ από ένα βιβλίο με εικόνες. Η επιλογή μου ήταν είδος και το μασάζ ήταν καλό. Τιμή 600 μπατ συν φιλοδώρημα. Παρέχεται νερό και τσάι.
W
William

1-Ιαν-2017

Πολύ καλό σπίτι μασάζ

Πηγαίνω ήδη πολύ καιρό σε αυτό το μασάζ και είναι πολύ καθαρό και κυρίως ένα καλό μασάζ από πολύ φιλικούς άνδρες. Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ καλός άνθρωπος.
R
Ray

22-Δεκ-2016

όχι τόσο μεγάλη εμπειρία

Είχαμε ένα μασάζ εκεί με έναν υπέροχο θεραπευτή. Κράτησε ένα τρίψιμο και μασάζ. Το τρίψιμο γίνεται σε ένα τραπέζι στο πίσω μέρος του δωματίου και στη συνέχεια αναγκάζεστε να περπατήσετε στο διάδρομο σε άλλο άκρο του κτιρίου για να χρησιμοποιήσετε το «ντους» που είναι βασικά ένα ακροφύσιο χειρός στο ίδιο δωμάτιο με την τουαλέτα και τον νεροχύτη. Το νερό κρύωσε μετά από 5 λεπτά. Το μασάζ γίνεται σε χαλάκι στο πάτωμα και θεραπεύτρια. Αλλά το δωμάτιο έχει εκτεθειμένα καλώδια που κρέμονται τριγύρω, κ.λπ.. Ήταν πολύ ωραίος και το μασάζ ήταν καλό, αλλά περίμενε πολύ περισσότερα αφού μόλις ήρθε από την Μπανγκόκ, όπου η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παντού.
P
Pat'

14-Δεκ-2016

600THB συμβουλή!

Συμβουλή 600 THB! Είναι αστείο ? Είναι η τιμή για 2 ή 3 ώρες πραγματικό μασάζ!!! 100 THB συμβουλή είναι αρκετό και σωστό!
C
Carl

20-Nov-2016

Καλή πρώτη φορά

Ήμουν εκεί πριν από μερικές μέρες με το αγόρι μου και ήταν η πρώτη και για τους δυο μας. Μας υποδέχτηκε πολύ ο υπεύθυνος, ο οποίος μας έδειξε τα παιδιά που είναι διαθέσιμα σε έναν κατάλογο (δηλαδή 4 από αυτά), επέλεξα τον Joe και ο φίλος μου έκανε Sak, για 90 λεπτά μασάζ ο καθένας. Και οι δύο ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι καθώς είχαμε πολύ επαγγελματικά και δυνατά μασάζ. Θα συνιστούσα αυτό το μέρος!
C
Chad

28-Οκτ-2016

Πραγματικοί μασέρ

Τα παιδιά εδώ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν μασάζ! Λοιπόν, αυτό είναι για τον Τζο που αναφέρθηκε εδώ. Και είναι ΧΑΡΙΣΤΟΣ. Η συμβουλή 600 που αναφέρεται εδώ είναι ελάχιστη. Ανεβαίνει εξαρτάται από την 'ανάγκη' σας. Πέρασα υπέροχα και θα επιλέξω ακόμα τον Τζο αν είναι διαθέσιμος.
A
Andrew

24-Aug-2016

έξοχος

Έχω πάει αρκετές φορές στο Classic House κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Τσιάνγκ Μάι στις 16 Αυγούστου. Πάντα πολύ επαγγελματικό μασάζ (με ειδική μνεία στους Wit και Joe), για το χρονοδιάγραμμα πληρωμένο. Ο διευθυντής μιλά καλά αγγλικά, ώστε να μπορείτε να εξηγήσετε τι περιμένετε και θα σας ρωτήσει πάντα μετά αν μείνατε ικανοποιημένος. Το ελάχιστο φιλοδώρημα για τον μασέρ είναι 600 μπατ. Ο χώρος είναι λίγο παλιός, χωρίς ιδιωτικό ντους στο δωμάτιο και ένα στρώμα στο πάτωμα για μασάζ, αλλά πολύ καθαρό, με προσπάθειες για διακόσμηση, μουσική ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση (νερό και τσάι μετά το μασάζ). Θα πρέπει να επιλέξετε τον μασέρ σας από ένα βιβλίο πριν από το μασάζ, κάτι που είναι λιγότερο ενοχλητικό από τη φυσική ανασκόπηση, αλλά προσέξτε μερικές φωτογραφίες μπορεί να είναι παλιές. Το ότι αυτό το μέρος επιβιώνει για πολλά χρόνια δείχνουν ότι είναι αξιόπιστο.
C
Chris

10-Ιουλ-2016

Υπέροχο μασάζ

Δεν είχα πάει στο Classic House για αρκετό καιρό, αλλά τηλεφώνησα χθες - αποφεύγοντας τις έντονες βροχοπτώσεις - και είχα ένα εξαιρετικό μασάζ 90 λεπτών. Συχνά τα μέρη για μασάζ αποτυγχάνουν να προσφέρουν τα πλήρη 90 λεπτά - αυτή τη φορά νομίζω ότι περάσαμε στην πραγματικότητα πάνω από τη 1.5 ώρα. Είχα τον Khun Sak - έναν νεαρό άνδρα με καλές αγγλικές δεξιότητες και εξαιρετικές δεξιότητες μασάζ. Ζήτησα ένα δυνατό μασάζ και μου παρέδωσε ένα υπέροχο μασάζ σε όλο το σώμα - ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ.
C
Chang

23-Ιουν-2016

Μια πολύ απογοητευτική εμπειρία

Φωνάζω τον μασέρ στο ξενοδοχείο μου, δεν είναι επαγγελματίας και ξεπερνάει κάτι απρόσεκτα. Πολύ απογοητευτικό.
A
Audi

18-Ιουν-2016

Imran

Οχι τόσο καλά. Ο μασέρ ήταν ευγενικός ναι, αλλά γκέι σίγουρα όχι. Το μασάζ ήταν καλό, αλλά αν ψάχνετε για ένα αισθησιακό μασάζ, τότε ψάξτε αλλού. Να είστε προσεκτικοί με τον διευθυντή, με χρέωσε για ένα μασάζ 60 λεπτών. Πήρε 600 αντί για 500. Επέμεινε ότι είχε δίκιο. Δεν θα επιστρέψω ξανά.
J
Jacques

5-Μαΐου-2016

Jacques

Μόλις επέστρεψα στο ξενοδοχείο είχα ωραίο μασάζ στο Classic house μασάζ προσωπικό πολύ ευγενικό και φιλικό Θα επιστρέψω ξανά
S
Sman

4-Οκτ-2015

πρώτη φορά σε αυτό το μέρος

Πρώτη φορά σε αυτό το μέρος με βάση τις καλές κριτικές. Η ρεσεψιόν ήταν φιλική, εξήγησε την τιμή και την εξυπηρέτηση. Πήρα το μασάζ 90 λεπτών με λάδι για μπατ 700+ tip 600. Το μασάζ ήταν καλό και δυνατό. Πολλή διασκέδαση και ποτέ δεν ζητά περισσότερα χρήματα για επιπλέον υπηρεσίες. Συνολικά ήταν καλό. Αλλά το μέρος είναι παλιό και γκρεμίζεται χωρίς ντους στο δωμάτιο.
L
Louis

27-Ιουλ-2015

Τιμές

Οι τιμές δεν διαφέρουν από την Μπανγκόκ και ας πούμε ότι είχα καλύτερες εμπειρίες στην Μπανγκόκ
R
Richard

9-Ιουν-2015

όμορφο προσωπικό με πλήρες μασάζ 90 λεπτών

Εξαιρετικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών @ 700 μπατ και φιλοδώρημα @ 1000 μπατ. Προσωπικό πολύ όμορφο και πολύ δυνατό. Τοποθεσία πολύ βολική, ανατολικά του κέντρου της πόλης. Δύο επισκέψεις και ευχαριστημένος και με τις δύο επισκέψεις. Επιλογές για να φύγεις χαρούμενος.
J
Jake

1-Mar-2015

Μεγάλη διασκέδαση στο Τσιάνγκ Μάι

Ήταν πρόσφατα στο Τσιάνγκ Μάι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Λουλουδιών και πήγα στο Classic House 3 συνεχόμενα απογεύματα. Ο "οικοδεσπότης"/διαχειριστής δεν είναι ο πιο ζεστός στην αρχή, αλλά οι μασέρ ήταν περισσότερο από πρόθυμοι να ευχαριστήσουν. Πρώτη και τρίτη φορά με το ίδιο (αίτημά μου), τι ήταν διασκεδαστικό και όλα πήγαν πολύ καλά. Ο άλλος ήταν λίγο πιο άγριος (με ΥΠΕΡΟΧΟ τρόπο) και σίγουρα θα επέστρεφα σε αυτόν αν μπορούσα επίσης. Αυτό δεν είναι ένα κανονικό "spa" οπότε όσοι παραπονιούνται θα πρέπει να επαναφέρουν τις προσδοκίες τους. Ναι, το χαλάκι στο πάτωμα δεν ήταν τόσο άνετο όσο το τραπέζι ενός επαγγελματία μασέρ - αλλά ήταν μια χαρά. Το μασάζ ήταν καλό, το τέλος ήταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από καλό και η τιμή για την εξυπηρέτηση ήταν ΠΟΛΥ λογική σε σύγκριση με τις τιμές της Μπανγκόκ για παρόμοιες εμπειρίες. Η επόμενη φορά που θα πάω στο Τσιάνγκ Μάι θα είναι μεγαλύτερη και ανυπομονώ για πιο χαλαρωτικές συνεδρίες στο Classic House. Θα ήθελα μόνο να είχα περάσει 7 ημέρες στο Τσιάνγκ Μάι και 4 στην Μπανγκόκ αντί για το αντίστροφο. Και οι δύο μασέρ μου ήταν όμορφοι, καθαροί και πολύ πρόθυμοι να ευχαριστήσουν. Το κτίριο και τα δωμάτια απέχουν πολύ από το καινούργιο, αλλά ήταν καλά συντηρημένο για την απλότητά του. Tin and Joe - Θα επιστρέψω!
J
Jean

25-Apr-2014

κακή εμπειρία εδώ

Πήγα εδώ χθες το βράδυ με τον φίλο μου για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το καλωσόρισμα δεν ήταν πραγματικά ζεστό, σαν να μην ήταν χαρούμενοι που μας είδαν. Υπήρχαν τρία άτομα διαθέσιμα «στον κατάλογο», αλλά στην πραγματικότητα δεν έμοιαζαν με αυτά που προτάθηκαν. Το μασάζ ήταν εντάξει, τα μαξιλάρια ήταν πολύ σκληρά και το τέλος δεν ήταν ενδιαφέρον. Επιπλέον, έπρεπε να πληρώσουμε για το ελάχιστο φιλοδώρημα. Έτσι, δεν είναι πραγματικά η καλύτερη ιδέα μιας υπηρεσίας.
M
Max

23-Mar-2014

Προσωπικό αίτημα ή εξαιρετική εξυπηρέτηση

Το κατάστημα δεν βρέθηκε εύκολα επειδή δεν είδα το Thana Hotel. Το σπα είναι λίγο παλαιότερο και το ντους είναι έξω από την αίθουσα μασάζ, αλλά ήταν άνετο. Είπα στον «μαμαζάν» αυτό που ήθελα και συνέστησε τον μασέρ που έδωσε εξαιρετική εξυπηρέτηση, αν και η εμφάνιση δεν ήταν η προτιμότερη μου.
R
Robo

23-Φεβ-2014

επαγγελματικό γκέι μασάζ

Το καλύτερο μέρος για μασάζ στο Τσιάνγκ Μάι. Ήμουν πολλές φορές, ποτέ κακός, πάντα όμορφος μασέρ και καλά πράγματα.
P
Peter

23-Φεβ-2014

Απολαύστε το πολύ

Απολαύστε το πραγματικά. Είναι κοντά στην κεντρική πύλη της παλιάς πόλης, εύκολο να το βρείτε. Φιλικός ρεσεψιονίστ, περίπου 8 μασέρ τη στιγμή που μπήκα μέσα. Ευτυχώς είχα έναν όμορφο, ο οποίος είναι επίσης φιλικός. Υπέροχο μασάζ. Σίγουρα θα επιστρέψω ξανά για την επόμενη επίσκεψη στο Τσιάνγκ Μάι

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.