Λέσχη Metrò Venezia

Το μοναδικό γκέι σάουνα και κλαμπ αναψυχής στη Βενετία.

Metrò Venezia Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

via Cappuccina 82, Mestre, Βενετία, Ιταλία, 30172

Γκέι σάουνα και λέσχη αναψυχής (από το 2012), με σκοτεινό δωμάτιο, αποδυτήριο, φινλανδική σάουνα, υδρομασάζ, λαβύρινθο, αίθουσα βίντεο XXX, καφέ μπαρ, σολάριουμ και εξωτερική βεράντα. Διατίθεται υπηρεσία μασάζ.

Απαιτείται συνδρομή ANDDOS. Βρίσκεται 500 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό Mestre και 10 λεπτά από το Piazzale Roma (Βενετία).

Καθημερινή: 14:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 14:00 - 02:00

Πλησιέστερος σταθμός: Μέστρε

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Τιμή Λέσχη Metrò Venezia
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 250 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

T
Tayne Row

4-Apr-2024

Πολυάσχολο, καθαρό και εύκολο να φτάσετε!

Έτσι, τελικά έφτασα στη (μοναδική) gay σάουνα στη Βενετία, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, και αγόρι μου ήταν ένα γεγονός! Από τη στιγμή που άνοιξαν τις πόρτες τους, ήταν σαν μια δίνη ανθρώπων που έρχονταν από όλη την Ευρώπη, ακόμη και μερικοί ντόπιοι Βενετοί που συμμετείχαν στη διασκέδαση. Η τοποθεσία ήταν εξαιρετική! Ειδικά όταν βρίσκεστε ακριβώς κοντά σε μερικά από τα μεγαλύτερα οικονομικά ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής. Όντας τόσο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, δεν είναι περίεργο που αυτή η σάουνα προσελκύει ένα τόσο διαφορετικό πλήθος. Και επιτρέψτε μου να σας πω, η ενέργεια εκεί ήταν μια ζώνη ελεύθερη στάση! Το προσωπικό ήταν επίσης φοβερό. Ήταν εξαιρετικά φιλικοί (πανέμορφοι Ιταλοί άνδρες) και διαχειρίστηκαν ολόκληρο το μέρος σαν επαγγελματίες. Παρά το πλήθος, φρόντισαν να νιώθουν όλοι ευπρόσδεκτοι και άνετα. Ήταν πάντα εκεί, έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να σας ενημερώσουν για το μέρος. Και ας μην ξεχνάμε την καθαριότητα. Έμεινα έκπληκτος από το πόσο καλά συντηρημένα ήταν όλα. Ξέρετε, μερικές φορές ανησυχείτε μήπως τα μέρη είναι υπερπλήρη και ακατάστατα, αλλά αυτό δεν ίσχυε εδώ. Το προσωπικό έκανε εξαιρετική δουλειά για να διατηρήσει τον χώρο ζωηρό και ευρύχωρο. Ένα πράγμα που πραγματικά μου ξεχώρισε σχετικά με αυτή τη σάουνα ήταν οι επιλογές για την τιμολόγηση. Μπορείτε είτε να πάτε όλα έξω (περίπου 22 € με πετσέτες και παντόφλες) και να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το σπα (ντους, ατμόλουτρο, σάουνα, τζακούζι) ή μπορείτε να επιλέξετε μειωμένη τιμή (μόνο 8 €) και απλώς να κάνετε παρέα στους χώρους χωρίς σπα, συμπεριλαμβανομένου του μπαρ. Νόμιζα ότι ήταν μια έξυπνη κίνηση, γιατί ανταποκρίνεται σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς και προτιμήσεις. Η ιταλική κυβέρνηση υποστηρίζει τα καταστήματα ομοφυλοφίλων, επομένως πρέπει να τηρούν ορισμένα κριτήρια για να λειτουργήσουν - θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συνδρομή (τουρίστες 10 €) την οποία μπορείτε να αγοράσετε online ή στον χώρο. Αυτό είναι ξεχωριστό από τα τέλη εισόδου και η συμμετοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη την Ιταλία στους συμμετέχοντες χώρους. Αξίζει κάθε ευρώ. Είναι κρίμα που άλλα μέρη όπως το Λονδίνο ή η Νέα Υόρκη δεν έχουν αυτά τα υψηλά πρότυπα.
M
M

3-Apr-2019

όμορφη

Ήμουν εκεί τρεις φορές τον Ιούλιο του 2018. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος, αλλά δεν υπήρχε πολύς κόσμος εκεί κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Ξέρω ότι έχει ζέστη στην Ιταλία το καλοκαίρι, αλλά πραγματικά σκέφτηκα ότι οι ομοφυλόφιλοι που πηγαίνουν στην Ιταλία για διακοπές θα μετέτρεπαν αυτό το μέρος σε ένα ωραίο πάρτι. Συνάντησα έναν Ιταλό μάγειρα στο τζακούζι με τον οποίο πέρασα πολύ όμορφα. Κατά τη διάρκεια της τρίτης επίσκεψής μου, είχα επίσης μια μικρή συνάντηση με έναν μεγαλύτερο μυώδη άντρα. Η ίδια η σάουνα είναι εντάξει. Λίγο μυρίζει αλλά όχι πολύ άσχημα. Μικρό χαμάμ και επίσης σχεδόν πάντα άδεια ξηρή σάουνα που επισκέπτεται μόνο όταν κάποιος ακολουθείται από κάποιον που μπαίνει μέσα. Πιο κάτω στο διάδρομο υπάρχουν σκαλοπάτια προς το κάτω μέρος της εγκατάστασης με καμπίνες χαλάρωσης, λαβύρινθο, x-cinema. Πήγα εκεί μόνο μία φορά για να το ελέγξω, αλλά το πλήθος εκεί ήταν 50+ γύρω στα 5 άτομα που ήταν πολύ πιεστικοί. Το τζακούζι ήταν εκπληκτικό. Αρκετά μεγάλο και αρκετά ζεστό. Η τιμή ήταν λίγο πολύ υψηλή για μένα για αυτό που πήρα. Ναι, το μέρος είναι μεγάλο, αλλά χρειάζεται λίγη δουλειά σε αυτό. είναι επίσης μακριά από την ίδια τη Βενετία, οπότε χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτάσετε εκεί από το λεωφορείο. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν θα χάσετε το τελευταίο λεωφορείο για την πόλη όπως έκανα εγώ και έπρεπε να περπατήσω μέχρι τη γέφυρα για την επόμενη σύνδεσή μου.
I
IGGY

13-Aug-2018

Ωραία και καυλιάρης

Ήταν πολύ ωραίο και πολλά καυτά αγόρια και άντρες.
M
Mark

31-Οκτ-2017

Καλή και καθαρή

Δεν μου λείπει ποτέ κάθε φορά που πηγαίνω στη Βενετία σταματώ εκεί. Η σάουνα είναι ωραία και καθαρή και η ατμόσφαιρα είναι ζωντανή. Είναι λίγο ακριβό και ως τουρίστας είναι λίγο ενοχλητικό να πρέπει να πληρώσεις για τη συνδρομή. Ωστόσο, είναι προσιτό για οποιονδήποτε και η σχέση ποιότητας/τιμής είναι εγγυημένη!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.