Σάουνα Acqua

Σάουνα Acqua

Acqua Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

25 Springfield Rd, Μπλάκπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο, FY1 1QW

Υποστηρίζεται ως η μακροβιότερη γκέι σάουνα του Northwest. Οι εγκαταστάσεις στο Acqua εκτείνονται σε 2 ορόφους και περιλαμβάνουν αποδυτήρια, τζακούζι, χαμάμ, ιδιωτικές καμπίνες, σαλόνι και καφέ.

Η τιμή περιλαμβάνει ενοικίαση πετσετών και ντουλαπιών. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Ξενοδοχείο Grand Metropol. Ανοιχτά 24 ώρες το Σαββατοκύριακο.

Καθημερινή: 11:00 - 21:00 / 23:00

Σαββατοκύριακο: Παρ 11:00 - Κυρ 23:00 χωρίς διακοπή

Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Σάουνα Acqua
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 51 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

D
David

5-Ιαν-2020

Η χειρότερη εμπειρία ποτέ

Λοιπόν, επισκέφτηκα το aqua πριν από λίγες μέρες και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που επρόκειτο να ζήσω. Κανένας κάτω των 80 ετών θα έλεγα και το ζευγάρι που ήταν λίγο νεότερο πρέπει να είχε βάρος περίπου 50 πέτρες το καθένα. Ανέβηκα στην κρουαζιέρα που είχε καμπίνες με τρύπες δόξας. Μπήκα σε έναν σκεπτόμενος ότι τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο καλύτερα στον επάνω όροφο. Αυτό είναι ελαφρώς φωτισμένο με τη μικρή οθόνη της τηλεόρασης που παίζει βίντεο. Καθώς έβλεπα τα βίντεο, αυτό το ζαρωμένο πράγμα που έμοιαζε με μπλε χρώμα, μήκους περίπου 2 ιντσών, εμφανίστηκε μέσα από την τρύπα της δόξας με κάποιο σάπιο υγρό να στάζει από αυτό, ποτέ δεν κινήθηκα τόσο γρήγορα σε όλη μου τη ζωή! Κατέβηκα σε μια άλλη περιοχή κρουαζιέρας κάτω από τις σκάλες και αντί για βήματα, το μόνο που μπορούσα να ακούσω ήταν να ανακατεύομαι και ο ήχος της λαστιχένιας άκρης ενός μπαστούνι να χτυπάει στο πάτωμα καθώς μια παχύσαρκη γηριατρική φιγούρα περπάτησε προς το μέρος μου. Δεν άντεξα άλλο, σκέφτηκα να πάω να πιω έναν καφέ στο καφενείο και να κάτσω στον μικρό χώρο της τηλεόρασης. Η μόνη κουβέντα που μπορούσα να ακούσω ήταν πόσο πλήρωσε αυτό το παλιόπαιδο για 8 γιαούρτια στο Asda για 10 π.μ. σε μια κίτρινη ετικέτα και συνέχισε να μου λέει αν φτάσω εκεί στις 9 το βράδυ, μπορώ να αγοράσω σάντουιτς για 20 π. το καθένα, οπότε φοβάμαι πεινασμένος για οποιαδήποτε σεξουαλική ικανοποίηση ή οποιαδήποτε πνευματική συνομιλία, αποφάσισα να βγω από αυτή τη νεκρόφιλη κατάδυση. Μπείτε AYOR παιδιά………
D
David

2-Φεβ-2020

Ντέιβιντ, Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ακόμα και ΕΣΥ θα γεράσεις μια μέρα.

Τι μοχθηρή, δυσάρεστη ηλικιακή «κριτική» που έχετε γράψει. Απλώς περιμένετε μέχρι να γεράσετε - ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει να έρθει.
T
Terry

4-Δεκ-2019

Gerry

Πήγα στο Aqua, το σκέφτηκα αρκετά καλό. Πολλή ευχαρίστηση, καλό φαγητό, cheese burger εξαιρετικό, θα ξαναπάω σύντομα.
D
Daniel

2-Σεπ-2019

Μεγάλη αξία για τα χρήματα

Είμαι πάτος και είναι ασφαλές να πω ότι το κατάλαβα. Ήμουν πολύ νευρικός, αλλά μια φορά στις ανησυχίες μου εξαφανίστηκαν.
d
danny

24-Nov-2018

Βρώμικος

Το μέρος είναι πολύ βρώμικο. Τα δάπεδα είναι κολλώδη και τα χαλιά χρειάζονται καθάρισμα. Πολλοί μεθυσμένοι τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου και προκάλεσαν προβλήματα. Μόνο ένα μέλος του προσωπικού και έπρεπε να κάνει τα πάντα, καθαρισμό, κλπ. Έχω σταματήσει να πηγαίνω τώρα - απλά δεν αξίζει τα χρήματα.
E
Eddy

28-Aug-2018

Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας παιδιά

Εντάξει, πλήρωσα τα χρήματα και πρέπει να πω την ΤΕΛΙΚΗ επίσκεψη στο Acqua πριν από μερικές εβδομάδες. Δοκίμασα παιδιά, το έκανα πραγματικά, αλλά, αυτό το μέρος είναι απύθμενο, δεν υπάρχει άλλη λέξη για αυτό. Ένα μέρος όπου συχνάζουν κουρασμένα, βουρκωμένα, ερειπωμένα, φθαρμένα παλιά τρολ πριν συνεχίσουν να στοιχειώνουν διάφορα παλιά κάστρα και εγκαταλελειμμένα αρχοντικά της περιοχής. Πηγαίνω σε σάουνες εδώ και χρόνια (εντάξει, δεκαετίες) και αυτό το μέρος είναι το χειρότερο ποτέ. Είναι επίσης η πρώτη φορά που έγραψα μια κακή κριτική για τη σάουνα, ειλικρινά. Πρώτα απ 'όλα, είναι εύκολο να το βρείτε και σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό Blackpool North. Η είσοδος σημειώνεται με σαφήνεια στο επίπεδο του εδάφους. Ανεβείτε μια μικρή σκάλα, χτυπήστε το βομβητή, μπείτε και πληρώστε τα χρήματά σας. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μερικά λεπτά για να σας ενθουσιάσουν, καθώς υπάρχει μόνο ένα μέλος του προσωπικού και πρέπει να κάνει το καφέ. ΟΛΗ η καθαριότητα και η ρεσεψιόν. Δεν κάνει πολύ καθάρισμα και τις φορές που έχω πάει εκεί ήταν πιο βρώμικο όσο περνούσε η νύχτα. Καλό αποδυτήριο, άφθονο χώρο και ντουλάπια καλού μεγέθους, αλλά, είχα ένα πάσο για το Σαββατοκύριακο την τελευταία φορά που ήμουν εκεί, βγήκα για λίγες ώρες, επέστρεψα, μου έδωσαν άλλο ντουλάπι και αργότερα ξέχασα ότι είχα διαφορετικό αριθμό, πήγε στο παλιό ντουλάπι και το "νέο" μου κλειδί το άνοιξε! Υπάρχουν 2 μικροσκοπικά, στενά, άβολα ντους. Το χαμάμ είναι καλό, η ξηρή σάουνα είναι ωραία, το τζακούζι είναι εντάξει. Οι καμπίνες είναι αρχαία, μασίφ ξύλινα κρεβάτια χωρίς κάλυμμα, μόνο γυμνό ξύλο, είναι ΠΟΛΥ άβολα και όχι πολύ καθαρά. Το Σαββατοκύριακο επιτρέπουν σε πολύ μεθυσμένους τύπους να μπουν, κάτι που δεν είναι σωστό καθώς συνήθως προκαλούν προβλήματα. Ένας μεθυσμένος έπεσε πάνω μου και ανατράπηκα, έπεσε από πάνω μου και κόντεψε να μου σπάσει το πόδι, ήταν πραγματικά οδυνηρό. Παραπονέθηκα στο ένα μέλος του προσωπικού (ήταν αρκετά φιλικός όπως ήταν όλοι) αλλά δεν έκανε τίποτα. Είδα και μια τραβεστί με φουλ ρέγκαλια με ψηλοτάκουνα, στη στεγνή σάουνα. Είναι αρκετά σκοτάδι εκεί μέσα και ξανά, θα μπορούσε να σταθεί στο πόδι κάποιου. Ποτέ ξανά, πήγα τέσσερις φορές σε διάστημα 12 μηνών και είναι απλά τρομερό. Το Μπλάκπουλ είναι απλώς γεμάτο από αδιέξοδους ηλικιωμένους, άχαρους, βαρετούς γέρους. Δεν ξέρω πώς είναι το Wet Wet Wet, αλλά απλά δεν μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό το μέρος. Η σάουνα στο Northwich είναι υπέροχη, όπως και το θερμοκήπιο στο Darlaston - ξεχάστε το Acqua.
M
Michael

25-Ιαν-2018

Επίσκεψη 2018 στο acqua

Επισκεπτόμουν συχνά αυτόν τον χώρο τα τελευταία 3 χρόνια, στις πρώτες λίγες επισκέψεις βρήκα τα χαλιά βρώμικα και μυρίζουν και τη γενική υγιεινή του κτιρίου και των άλλων επισκεπτών στο χώρο πολύ κακή. Είναι ένα πολύ παλιό κτίριο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Οι τελευταίες μου επισκέψεις έδειξαν ότι η υγιεινή είχε βελτιωθεί λίγο, αλλά τώρα έχει επιστρέψει σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Η βρώμα του ιδρώτα και η μυρωδιά του σώματος παντού γύρισε το στομάχι μου και στην πραγματικότητα έκανε πολύ κρύο σε κάθε δωμάτιο. Μερικοί άνθρωποι παραπονέθηκαν για το πόσο κρύο ήταν και μας είπαν ότι η θέρμανση ήταν πλήρης, κάτι που ήταν αναληθής κατά τη γνώμη μας. Δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να πάει εκεί που έχει κάποια αίσθηση προσωπικής υγιεινής όπως οι περισσότεροι πελάτες που πηγαίνουν εκεί.
T
Tom

2-Mar-2018

Mr

Ένας φανταστικός χώρος για γκέι. Πολύ καλύτερα από τα μπαρ. Ο ιδιοκτήτης Steve και Garth είναι πολύ φιλικοί και κάνουν όλους τους επισκέπτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι και κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν. Εδώ μπορούν να συναντηθούν παιδιά όλων των ηλικιών, όλοι εξαιρετικά πρόθυμοι. Καλό για νεαρά και ντροπαλά παιδιά να συναντιούνται με μεγαλύτερα παιδιά. Πολύ καθαρό.
s
scott

11-Ιαν-2017

απλά η καθαριότητα το αφήνει κάτω

Όπως και να πάτε σε αυτή τη σάουνα, το προσωπικό είναι ωραίο σαν το σκοτεινό δωμάτιο.
D
Daniel

30-Aug-2016

Υπέροχος

Πήγα εδώ ένα βράδυ, ήταν ήσυχο, αλλά μετά περίπου 9 νωρίς τα πήγα καλά από δύο ηλικιωμένους που ήταν καλά κρεμασμένοι και έμπειροι και ως υποτρόφος μου άρεσε πολύ εδώ.
K
Kev

1-Μαΐου-2016

καλός

Περπατούσε γυμνός. Δεν απογοητεύτηκε. Πήρα αυτό που ήθελα. Δεν μπόρεσα να βρω το άλογο με το τζακούζι - το τζακούζι που ήταν πολύ καλό θα πήγαινε εκεί ανά πάσα στιγμή με πολλά μεγάλα για να παίξουν.
a
adam

12-Μαΐου-2015

Υπεροχη βραδια

Αξίζει την επίσκεψη. Μερικοί καυλιάρης άντρες υπέροχοι jaqui διασκεδαστικά σκοτεινά δωμάτια και καθαρά θα έρθουν ξανά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία