Μασάζ Gay Maspalomas

Μασάζ Gay Maspalomas

Massage Gay Maspalomas

Εικονίδιο τοποθεσίας

Εμπορικό Κέντρο Prisma, Av. de España, 7, San Bartolomé de Tirajana, Λας Πάλμας., Γκραν Κανάρια, Ισπανία, 35100

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Απολαύστε την καλύτερη ποιότητα μασάζ για άνδρες. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Wellness Massage

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να βελτιώσετε τη χαλάρωση και την ευεξία σας. Είτε είστε αγχωμένοι, αγχωμένοι, κουρασμένοι ή απλά θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, χαρίστε στον εαυτό σας μια στιγμή χαλάρωσης με ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα αθλητικό μασάζ.
 
Ξαπλώστε αναπαυτικά, κλείστε τα μάτια σας, αφεθείτε και απολαύστε αυτό το αισθητηριακό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας, θα σας συνοδεύσω απαλά για να σας βοηθήσω να ανακτήσετε την ισορροπία σας. Θα μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τις μπαταρίες σας κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος μασάζ και να φύγετε με μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
Μη διστάσετε να κλείσετε τώρα ένα ραντεβού για να σας προσφέρουμε αυτή τη στιγμή χαλάρωσης και χαλάρωσης που χρειάζεστε.
 
Μπορεί να γίνει επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή μέσω της ιστοσελίδας.

Καθημερινά: 09.00:09.00 ΠΜ ΕΩΣ XNUMX:XNUMX

Σαββατοκύριακο: 09.00:09.00 ΠΜ ΕΩΣ XNUMX:XNUMX μ.μ

Χαρακτηριστικά:
Massage
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Τιμή Μασάζ Gay Maspalomas
4.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 45 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
T
Thomas Eiglsperger

10-Mar-2024

Υπέροχο μασάζ!

Έχω γνωρίσει τον Franck 3 φορές και σίγουρα σκοπεύω να τον ξανασυναντήσω. Ένα μασάζ με τον Franck είναι μια εξαιρετική στιγμή ευεξίας, γαλήνης και αισθησιασμού. Του δίνω τον υψηλότερο έπαινο και τη σύσταση.
M
Michael Meier

11-Φεβ-2024

Το βασικό μασάζ!

Έκλεισα 1 ώρα για το «Απαραίτητο μασάζ» με τον Franck στην Playa del Ingles κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, ήταν μια φανταστική εμπειρία, σε ένα άνετο και επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Franck είναι πραγματικά φιλικός και προσεκτικός και κάνει ένα λεπτομερές μασάζ ενώ εργάζεται σε οποιεσδήποτε πονεμένες μυϊκές περιοχές που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Η τοποθεσία είναι πραγματικά εύκολο να βρεθεί. Το δωμάτιο είναι ήρεμο και χαλαρωτικό με ένα άνετο τραπέζι μασάζ, η θερμοκρασία και το φως ήταν τέλεια. Σίγουρα θα ξανακάνω κράτηση. Ευχαριστώ πολύ Franck!
M
Matteo Ricci

2-Φεβ-2024

Όμορφη εμπειρία!

Είχα την τύχη να λάβω ένα μασάζ από τον Franck κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού μου στην Playa del Ingles. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και πολύ καθαρό και πολύ άνετο. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την εξυπηρέτηση. Ο Franck ήταν εξαιρετικά επαγγελματίας και απίστευτα χαλαρωτικός. Σίγουρα θα το ξανακάνω κράτηση.
M
Matteo Ricci

3-Nov-2023

Μια μοναδική εμπειρία

Φανταστικός επαγγελματίας, το να βάλεις τον εαυτό σου στα χέρια του Franck είναι μια μοναδική εμπειρία, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως ο θόρυβος, η μουσική και η θερμοκρασία για να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση. Είναι ο απόλυτα έμπιστος μασέρ μου, φανταστικός, προσεκτικός, ωραίος, φιλικός. θα επαναλάβω.

S
Sébastien Lefèvre

21-Aug-2023

Un αποκλειστικός μασέρ

Ο Franck είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας μασέρ. Οι τεχνικές του είναι τέλειες, εναλλάσσει διακριτικά απαλότητα και σφριγηλότητα. Ακούει τις προσδοκίες σας και είναι απείρως ευγενικός. Σας ευχαριστώ και πάλι για αυτό το τέλειο μασάζ, θα επέστρεφα και το συνιστώ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία