Μασάζ μόνο για εσάς

Μασάζ μόνο για εσάς

Επαγγελματικό ανδρικό μασάζ στη Βουδαπέστη

Massage Just for You

Εικονίδιο τοποθεσίας

Βουδαπέστη, Frankel Leó Út, 1023, Ουγγαρία, Βουδαπέστη, Hungary

Το Massage Just For You είναι μια υπηρεσία θεραπείας μασάζ για άνδρες από την Imi, επαγγελματία με 10ετή εμπειρία στη χαλάρωση, το μασάζ ευεξίας και την ταντρική θεραπεία. Είναι ένα ιδιωτικό στούντιο στη Βουδαπέστη με διαθέσιμες εγκαταστάσεις ντους.

Το Imi προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως μασάζ χαλάρωσης, αθλητικό μασάζ και θεραπευτικό μασάζ τάντρα. Για τους πελάτες που θέλουν περισσότερη περιποίηση, η Imi παρέχει επίσης θεραπεία απολέπισης σώματος για διάφορα μέρη του σώματος. Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετική για την απολέπιση και την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Διατίθενται δωρεάν Wi-Fi, καφές και αναψυκτικά.

Το Massage Just For You βρίσκεται σε ένα στούντιο στη Βουδαπέστη, αλλά ο Imi προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στη Βιέννη και σε άλλες πόλεις μέσα και γύρω από την Κεντρική Ευρώπη. 

Καθημερινά: 10 π.μ. - 10 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 10 π.μ. - 6 μ.μ

Τιμή Μασάζ μόνο για εσάς
4.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Z
Zoe K.

26-Nov-2023

Επαγγελματικό μασάζ

Σας ευχαριστώ πολύ για το φανταστικό μασάζ! Ήταν επαγγελματικό και αισθησιακό. Μου άρεσε το στούντιο σας: πολύ άνετο, καθαρό, μοντέρνο, εξαιρετική τοποθεσία. Είσαι ένας εξαιρετικός θεραπευτής μασάζ και πολύ φιλικός, όμορφος επίσης. Παιδιά! Συνιστάται!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.