ΚΟΥΒΑ (Μαύρο)

ΚΟΥΒΑ (Μαύρο)

CUBA (Black)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Gangnam-daero 114-gil, Σεούλ, Νότια Κορέα

Η ΚΟΥΒΑ, παλαιότερα γνωστή ως Μαύρος, είναι ένα γκέι «jjimjilbang» (κλαμπ κρουαζιέρας) που έγινε πρωτοσέλιδο το 2015 επειδή παραδέχτηκε ότι είχε μια αυστηρή πολιτική πόρτας που επέτρεπε την είσοδο μόνο σε νεαρούς Κορεάτες και σε γυμναστήριο μη Κορεάτες άνδρες.

Οι εγκαταστάσεις στο Black περιλαμβάνουν θυρίδες με σύστημα πληκτρολογίου, ντους, μπάνια, αίθουσα τηλεόρασης / καπνίσματος, ιδιωτικές καμπίνες και σκοτεινό δωμάτιο. Ο Μαύρος είναι πολύ γεμάτος και ιδιαίτερα απασχολημένος τα σαββατοκύριακα. Ανοιχτό 24 ώρες.

Από τον σταθμό Sinnonhyeon του μετρό (Έξοδος 3), πάρτε την πρώτη στροφή αριστερά προς τα κάτω Gangnam-daero 112-gil. Συνεχίστε σε αυτόν τον δρόμο μέχρι να βρείτε ένα δρομάκι στα αριστερά.

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Πλησιέστερος σταθμός: Σινόνχιεον

Χαρακτηριστικά:
Σκοτεινό δωμάτιο
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Τιμή ΚΟΥΒΑ (Μαύρο)
2.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

D
D

13-Δεκ-2019

Έχει κλείσει ή μετακινηθεί;

Πήγε στις 12 Δεκεμβρίου 2019 είδε ότι η πινακίδα δεν ήταν φωτισμένη. Ανέβηκε τις σκάλες στα σκαλιά της πόρτας και η πινακίδα βγήκε από την πόρτα και η πόρτα κλειδώθηκε. Κοίταξε μέσα για να δει τα έργα σε εξέλιξη. Είναι η σάουνα κλειστή οριστικά ή μετακομίστηκε;
:
:)

30-Οκτ-2019

Μην λυπάστε αν δεν μπορείτε να μπείτε

Είμαι κατάλληλος άντρας από τη Νοτιοανατολική Ασία. Κατάφερα να μπω εκεί δύο φορές (διαφορετικές μέρες). Είδα και κάποιους άλλους να τους απαγορεύεται η είσοδος. Μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι εκεί μέσα δεν είναι τόσο ταιριαστοί ή εμφανίσιμοι όπως αυτοί που βλέπουμε στις κορεατικές σειρές. Φαίνονται τόσο φυσιολογικά, αλλά έχουν αρκετά μια στάση στα μάτια τους (δεν είμαι σίγουρος γιατί...λόγω των μακριών βλεφάρων τους ή της αναστατωμένης διάθεσής τους). Αυτό που προσπαθώ να πω είναι.. Μην περιμένετε πολλά από εδώ. Αν σας αρέσουν οι Ασιάτες, η Ιαπωνία ή η Ταϊβάν είναι καλύτερη επιλογή. Έχω σχεδόν 80 ακόλουθους στον λογαριασμό μου στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά είναι η πρώτη φορά που όλοι στη σάουνα με αγνόησαν εντελώς. Είναι μια νέα εμπειρία πάντως και σέβομαι το γούστο τους.
N
Noe

27-Οκτ-2019

Καταργήστε αυτό το μέρος για τον ιστότοπο

Αυτό το μέρος δεν πρέπει να είναι εδώ ονομάζεται αυτός ο ιστότοπος travel gay Η Ασία προφανώς για να βοηθήσει τους ξένους όταν ταξιδεύουν αν αυτό το μέρος δεν επιτρέπει ξένους επισκέπτες ποιο είναι το νόημα να βρίσκεσαι εδώ; Παρακαλώ αφαιρέστε αυτό το μέρος, ώστε οι άνθρωποι να μην προσπαθήσουν να πάνε εκεί και να απορριφθούν στην πόρτα, με κάνει να νιώθω ότι υπάρχει τόσο μίσος και διακρίσεις εδώ, η ομοφυλοφιλική κοινότητα πρέπει να είναι ενωμένη
A
Alex

30-Δεκ-2018

χωρίς όμορφα παιδιά

Χθες επισκέφτηκα ένα κλαμπ κρουαζιέρας για πρώτη φορά στη ζωή μου, νομίζοντας ότι το πλήθος θα ήταν σε φόρμα και εμφανίσιμο, αλλά δεν υπήρχαν καθόλου όμορφοι τύποι. :(
F
Frank

27-Aug-2018

Ρατσιστική πολιτική

Ένα μέρος για να αποφύγετε! Εάν είστε ξένος και διαβάζετε αυτά τα σχόλια που δημοσιεύονται εδώ, γνωρίζετε ακριβώς την πολιτική αυτού του συλλόγου. Κανένας άλλος τύπος εκτός από καυτούς νέους μυώδεις Κορεάτες.
F
Fred

14-Apr-2018

Όλα ειπώθηκαν

Νομίζω ότι όλα λέγονται. Το μαύρο δεν αξίζει να ξοδεύετε τα χρήματά σας εκεί κάτω με στενόμυαλους ανθρώπους. Η βλακεία, η ζήλια και η παρανόηση του πώς λειτουργεί ο κόσμος φαίνεται να κυβερνά αυτό το μέρος. Πάμε σε άλλα μέρη.
H
Hotboy

4-Apr-2018

Όχι πολύ όπως περιμένατε

Πώς να βρείτε το Μαύρο; Περπατήστε από το σταθμό Sinnonhyeon του μετρό ΕΞΟΔΟΣ αρ. 3 περίπου 1 λεπτό και στρίψτε αριστερά. Βλέπετε τον ChungPyung Galbi και στρίβετε δεξιά. Πηγαίνετε ευθεία 2-3 λεπτά, μπορείτε να δείτε το Nodulg-gang (εστιατόριο), να διασχίσετε αυτό το εστιατόριο, να ανεβείτε τις σκάλες, το Black βρίσκεται στον δεύτερο όροφο αυτού του εστιατορίου. Δεν είναι τόσο μακριά από την έξοδο του μετρό. Το Black βρίσκεται στην οδό Gangnam-daero 114-gil. Μπορείτε να δείτε την πινακίδα όπως στην εικόνα που επισυνάπτεται. Εάν είστε κατάλληλος Ασιάτης, ίσως θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε. Πώς; Απλά μπείτε σιωπηλά, βάλτε τα παπούτσια σας στο ντουλάπι, κλειδώστε το. Στη συνέχεια, δώστε το κλειδί στον ρεσεψιονίστ (σιωπηλά) και τον ναύλο (17000 won από τις 7 μ.μ.). Θα σου δώσει άλλο ένα κλειδί από ένα άλλο ντουλάπι για να βάλεις όλα σου τα πράγματα και να γυμναστείς. Τότε μπορείτε να απολαύσετε αυτό το μέρος. ΑΛΛΑ τα παιδιά εδώ δεν είναι τόσο ζεστά. Ήρθα γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης. Υπάρχουν μόνο 10 άντρες εδώ, αλλά όχι δραστήριοι, όχι τόσο σε φόρμα. Προσπάθησα να ταιριάξω με τον anh guy αλλά δεν έγινε τίποτα.
k
korean

24-Δεκ-2017

wow

Ουάου, το να μαθαίνεις από τη «μακρά ιστορία του να σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο δεύτερης κατηγορίας» ακούγεται τόσο προσβλητικό και αγενές. Στην πραγματικότητα, μόνο για περίπου 35 χρόνια η Κορέα διοικούνταν από την Ιαπωνία, και πολύ πριν η Κορέα είχε αντιμετωπίσει την Ιαπωνία ως χώρα δεύτερης κατηγορίας για περισσότερα από 1000 χρόνια. παρακαλώ σκεφτείτε δύο φορές πριν κάνετε ένα ασεβές σχόλιο :) Αλλά το σημαντικό είναι ότι αυτό που λέτε είναι τελείως καθυστερημένο. Η ιαπωνική κυριαρχία στην Κορέα ήταν σκληρή και δεν έπρεπε να δικαιολογηθεί. Μαθαίνοντας κάτι από κάτι τέτοιο; Απλώς είσαι πολύ αγενής. Και το να λέμε ότι οι Κορεάτες έχουν προκατάληψη για άλλους αγώνες με βάση τον τόπο διεξαγωγής αυτού του κλαμπ κρουαζιέρας δεν είναι λογικό. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε τουριστικό αξιοθέατο και δείτε αν οι Κορεάτες είναι αγενείς με τους ξένους. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι περισσότεροι Κορεάτες είναι μάλλον πολύ ευγενικοί και φιλικοί με τους ξένους. Αλλά εκτός από αυτό, η προσωπική σεξουαλική προτίμηση είναι κάτι διαφορετικό. Πολλοί Κορεάτες προτιμούν να κάνουν σεξ με Κορεάτες. Δεν μπορείτε να πείτε ότι οι Κορεάτες έχουν προκατάληψη εξαιτίας αυτής της προτίμησης. Τότε πρέπει να κάνω σεξ με έναν αλλοδαπό ακόμα κι αν δεν το προτιμώ απλώς για να δείξω ότι δεν είμαι ρατσιστής;; Αυτό δεν είναι σωστό Και επειδή πολλοί Κορεάτες έχουν σεξουαλική προτίμηση προς τους Κορεάτες, υπάρχουν μερικά κλαμπ κρουαζιέρας που δέχονται μόνο Κορεάτες. Εάν είστε ξένος, μπορείτε να πάτε στο Itaewon. Εκεί μπορείτε να συναντήσετε Κορεάτες που θέλουν αλλοδαπούς.
A
Aussie

24-Ιουλ-2013

Polar Spa μασάζ για άνδρες

Το μόνο πράγμα που έχει αυτό το μέρος είναι το μασάζ, εκτός από αυτό μην ενοχλείτε να πάτε. Όταν μπείτε, πρέπει να ανεβείτε στον επάνω όροφο όπου κάνετε check-in, να πάρετε το κλειδί του ντουλαπιού, την πετσέτα και τα στρινγκ. Εάν θέλετε ένα μασάζ, μένετε στον επάνω όροφο όπου σας μεταφέρουν σε ένα δωμάτιο για να επιλέξετε τον μασέρ σας (κάπως σαν σταθμός επιλογής βοοειδών). Στη συνέχεια, ανεβαίνετε ακόμη περισσότερες σκάλες ή κατεβαίνετε από έναν διάδρομο προς την αίθουσα μασάζ σας. Το μασάζ: Σκληρό ξύλινο τραπέζι με μια κουβέρτα σε ένα μικρό, ζεστό, σκοτεινό δωμάτιο. Όπως είπα νωρίτερα, το μασάζ ήταν υπέροχο!! Μετά το μασάζ αν θέλετε να χαλαρώσετε στο τζακούζι ή τη σάουνα, κατεβείτε ξανά τις σκάλες για να βρείτε μια «μυστική» πόρτα. Μόλις μπείτε μέσα, είναι ένα πολύ μικρό δωμάτιο (περίπου στο μέγεθος ενός δωματίου ξενοδοχείου αξιοπρεπούς μεγέθους), με ιδιωτικά ντους και πολύ κοντά, ένα ανοιχτό ντους. Στα δεξιά σας υπάρχουν 3 δωμάτια σάουνας (και πάλι, πολύ μικρά). Πήγαμε στη μεσαία σάουνα και βρωμούσε σαν πατάτες που έβραζαν - καθόλου χαλαρωτικό. Όσο για το τζακούζι/την πισίνα με ζεστό νερό - αν ήταν πιο πολυσύχναστο εδώ θα έπρεπε να παραταχθείτε, καθώς είναι πολύ μικρή. Το μέρος φαίνεται εξοντωμένο και χρειάζεται αλλαγή ή μετακόμιση κάπου καινούργιο για να προσφέρει καλύτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερο δωμάτιο. Η επίσκεψή μας μας κόστισε 910,000 dong και ήμασταν εκεί μόνο για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Θα είχα μείνει περισσότερο αν ήταν πιο πολυσύχναστο και αν υπήρχαν παιδιά εκεί που έμοιαζαν αρκετά μεγάλοι για να βρίσκονται σε ένα μέρος σαν αυτό. Σκεφτείτε δύο φορές πριν κατευθυνθείτε εδώ. Εάν δεν σας πειράζει μια βρώμικη, βρώμικη, μικρή εμπειρία σάουνας, δοκιμάστε το. Τέλος, ούτε το προσωπικό ούτε οι μασέρ μιλούν αγγλικά, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επικοινωνία.
P
Patrick

20-Ιουλ-2013

Queen Resort

Έκλεισα ένα δωμάτιο στο "θέρετρο" τους για 2 νύχτες. Τι αστείο, έφτασε στις 3 το πρωί και έφυγε γρήγορα το επόμενο πρωί. Είναι ένα βρώμικο, επικίνδυνο μέρος. Όταν μου ζητήθηκε μια κλειδαριά για να αποθηκεύσω τις πομπές μου στο δωμάτιο, μου είπαν να περπατήσω στο δρόμο σε ένα μαγαζί και να αγοράσω ένα! Και όσο για το να είμαι ανοιχτό 24 ώρες, όχι, υπάρχει κάποιος στην πόρτα, αλλά το υπόλοιπο μέρος, εκτός από το γυμναστήριο, ήταν κλειστό όταν έφτασα εκεί. είδα τίποτα άλλο από άσχημο μασάζ και αγόρια με χρήματα στο μέρος. Τώρα, έχω πρόβλημα με το "2.8 στα 5 με βάση τις 6 αξιολογήσεις" που βλέπετε εδώ. Πού στον κόσμο το βρήκατε στην καρδιά σας να δώσετε αυτό το μέρος 2.8. Τι είναι τα πρότυπά σας άνθρωποι;
F
From:KoreanNatives

13-Δεκ-2017

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Προς: ΜΗ ΚΟΡΕΑΤΕΣ και ξένους Αυτό είναι ένα μήνυμα για εσάς! ΓΙΑΤΙ? ---> Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά, ΔΕΝ θέλουμε να παίξουμε μαζί σας :( λοιπόν, ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ :) είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν μαζί σας! ΓΙΑΤΙ? ---> βασικά οι ίδιοι κανόνες και κανονισμοί της Ιαπωνίας εφαρμόζονται στην Κορέα, αν και μπορεί να μην είναι ρητό, εξακολουθεί να ΣΥΝΟΠΤΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! καλή σου μέρα
c
chan

31-Ιουλ-2013

Δεν αξίζει

Η ποιότητα των μασέρ δεν αξίζει να πληρώσετε 2000 δολάρια HK.
J
Jib

10-Δεκ-2017

Οι άνθρωποι δεν επιτρέπουν στους αλλοδαπούς και δεν ταιριάζουν σε άτομα

Σήμερα ήταν εκεί και μπήκα μέσα χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά μετά ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης από το ντουλάπι μου και ζήτησα από το προσωπικό να το ανοίξει στα αγγλικά, έτσι κατάλαβαν ότι είμαι ξένος και είπαν ότι δεν επιτρέπονται οι αλλοδαποί. Εκτός από αυτό, οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες. Λίγο πολύ καθαρό. Όχι τόσοι πολλοί άνθρωποι, λίγοι τύποι, αλλά όμορφοι. Λυπάμαι που δεν διασκέδασα μαζί τους αυτή τη φορά.
J
Josh

5-Nov-2017

οπισθοδρομικός

Είμαι όμορφος, αντρικός και σωματικός τύπος. αλλά νομίζω ότι δεν είναι αποδεκτή η αποδοχή της συμπεριφοράς προκατάληψης. Είναι πολύ κοντά στη διάκριση των ανθρώπων με βάση τη φυλή, την εμφάνιση, το φύλο και τη σεξουαλικότητα τους. Οι Κορεάτες πρέπει να μάθουν για τη μακρά ιστορία τους να αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας από τους Ιάπωνες και να σταματήσουν ξανά αυτού του είδους την προκατάληψη άλλων ανθρώπων ανεξάρτητα από τη φυλή, την εμφάνιση και την ηλικία τους.
W
Wil

31-Aug-2013

Υπέροχος ιδιοκτήτης!

Πήγαμε στην τελευταία μας επίσκεψη στη Σεούλ και θα επιστρέψουμε το 2014. Συναντήσαμε τον Mike που ήταν πολύ ενημερωτικός και ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης. Είχα το καλύτερο σετ Manhattan Ice Tea's ποτέ!!
d
donald

24-Aug-2013

το καλύτερο σπα στην Chinatown στο απόλυτο σπα σε αυτό σας ευχαριστώ

Το καλύτερο μέρος, καθαρό σπα και καλά συντηρημένο.
L
Layton

22-Aug-2017

Απάντηση

Εάν ταξιδεύετε διεθνής, θα έπρεπε να γνωρίζετε τη λέξη περιορισμός. Οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν σε ποιον θα εξυπηρετήσουν. Υποθέτω ότι έχετε και εσείς τις προτιμήσεις σας. Εκτός αν μπορείς **** **** ***....
K
Keith

8-Ιουν-2017

απάντηση

Για να διορθώσω την άποψή σας, είμαι κι εγώ διεθνής ταξιδιώτης. Πολλά κλαμπ γκέι κρουαζιέρας και σάουνα της Ιαπωνίας είχαν καλωσορίσει ξένους τώρα. Νομίζω ότι είσαι λίγο ξεπερασμένος.
S
Stanley

1-Δεκ-2013

Ωραίο μέρος όπου μαζεύονται πανέμορφα παιδιά

Το La Boca είναι ένα ωραίο άνετο μπαρ για να συναντήσετε φίλους και να κοιτάξετε γλυκά. Με το 90% της πελατείας να είναι μοντέρνα και όμορφα παιδιά, αυτό είναι σίγουρα ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε όταν βρίσκεστε στην Ταϊπέι. Ωστόσο, τα ποτά είναι λίγο ακριβά και το μέρος είναι μικρό. Γίνεται πολύ στριμωγμένος τα Σαββατοκύριακα.
b
bebe

14-Ιαν-2017

Για τον μπερδεμένο ξένο

Για όσους γκρινιάζουν για μη είσοδο για ξένους. Εάν αυτή ήταν η Ιαπωνία, θα τολμούσατε να επαναστατήσετε εναντίον της; Αντίθετα, υπάρχουν ξένοι που φτάνουν στο σημείο να απωθήσουν άλλους ξένους για λογαριασμό της Ιαπωνίας, παρόλο που δεν είναι οι ιθαγενείς. Και ξέρεις ότι υπάρχουν εκεί. Πού είναι ο σεβασμός που δείξατε τόσο πολύ στην Ιαπωνία; Εάν δεν έχετε κανέναν σεβασμό μόνο και μόνο επειδή είναι η Κορέα, τότε γιατί επιστρέφετε συνέχεια; Μήπως επειδή οι Κορεάτες έχουν τα αδιαμφισβήτητα πιο καυτά σώματα στον πλανήτη που δεν μπορείτε να αρνηθείτε; Όχι μόνο επειδή είναι Ασιάτες, είναι επειδή είναι ΚΟΡΕΑΤΕΣ :) Η Κορέα έχει μάλιστα παράσχει γενναιόδωρα χωριστούς χώρους για ξένους που απευθύνονται σε Κορεάτες που αναζητούν ξένους. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν ακόμη και εκεί, δεν σας δίνει μια μεγάλη υπόδειξη ότι οι Κορεάτες (στα κρυφά) απλά δεν σας αγαπούν; Ότι ίσως δεν θα έπρεπε να είσαι στην Κορέα, μάλλον σε μια διαφορετική χώρα; Εάν έχετε έρθει για να δείτε το καλύτερο αξιοθέατο του κόσμου, τότε δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να τηρήσετε τους κανόνες του οικοδεσπότη που σας παρέχει την εκπομπή για την οποία ίσως δεν ήξερες ποτέ; Χώροι όπως το μαύρο, το καταφύγιο και άλλοι που θα έρθουν δεν καλωσορίζουν τους ξένους. Ακόμα κι αν σταθείτε τυχεροί και εισέλθετε κρυφά, μην περιμένετε να σας καλωσορίσουν. Αν το κάνουν, είναι η ομάδα τους. ψάξτο. Απλά πρέπει να το αποδεχτείς, όπως έκανες στην Ιαπωνία. Όποιος δημοσίευσε αυτούς τους χώρους προφανώς δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τους Κορεάτες, το είδος του σεβασμού που μπορεί να βρεθεί μόνο στους Ιαπωνικούς χώρους. Δεν με νοιάζει αν έρθουν οι weeaboos και βομβαρδίσουν το σχόλιό μου με γκρίνια. Απλώς αποκαλύπτει τη ζήλια τους προς τους Κορεάτες. Γκρινιάζετε για τον περιορισμό των ξένων; Μπορείτε να ευχαριστήσετε την Ιαπωνία για αυτό επειδή η Ιαπωνία την επινόησε πρώτη. Η Κορέα απλώς ακολουθεί την τάση της. Καθώς η γλώσσα είναι παρόμοια μεταξύ Κορεατικών και Ιαπωνικών, η ομοιότητα επεκτείνει τη σεξουαλική προτίμηση για Ιάπωνες μόνο για Ιάπωνες και Κορεάτες μόνο για Κορεάτες. Και ναι, δεν είμαι Κορεάτης. Έχω ταξιδέψει σε όλη την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας. Ναι, η Ιαπωνία δεν συμπεριφέρεται σαν να μην ανήκεις στην Ασία, επομένως γνωρίζω την πραγματική διαφορά σε σύγκριση με τους μύθους και τα ψέματα που θέλουν να σκεφτείς άλλοι ξένοι.
R
Rowan

26-Ιαν-2014

rainbow sauna... ενημέρωση Σαββατοκύριακου

Τόσο καλά που πήγα ξανά εκεί την Παρασκευή 24/1/14 από τις 6.30 μ.μ. - 8 π.μ. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη και συνειδητοποίησα ότι τα Σαββατοκύριακα, τα πράγματα αρχίζουν μετά τις 10 το βράδυ. Και είχε δίκιο! Ο κόσμος είχε στρώσει στους διαδρόμους μετά τις 10.30. Ωστόσο, για τους επισκέπτες κατά την περίοδο της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, μου είπαν ότι είναι λίγο ήσυχο καθώς πολλοί φεύγουν από την Ταϊπέι για να πάνε σπίτι τους και να περάσουν το νέο έτος στις διακοπές. Χαίρομαι που μαθαίνω από πραγματικούς λογαριασμούς.
B
Bill

25-Ιαν-2014

Πολύ μικρό μέρος

Το Equus που μεταφέρθηκε σε μια νέα τοποθεσία είναι πολύ μικρό. Χωρίς περιοχή κρουαζιέρας, χωρίς ιδιωτικές καμπίνες.
H
Han

24-Ιαν-2014

το λατρεύω

Λατρεύω αυτό το μέρος. Τόσα πολλά χονδράκια από διάφορες χώρες.
R
Rowan

22-Ιαν-2014

σέξι ταινία τρόμου β τάξης

Ήρθα εδώ στις 22/1/14 Τετάρτη 6:30-10:30. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε εδώ είναι ο όγκος του χώρου! Μεγαλύτερη από οποιαδήποτε σάουνα στο Χονγκ Κονγκ με μέγεθος για να συναγωνιστεί το 24 kaikan στο Τόκιο! Το μέρος είναι χρονολογημένο αλλά όχι με βρώμικο ή επικίνδυνο τρόπο. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από έναν ωραίο συνδυασμό ιδιωτικών δωματίων με ανοιχτούς χώρους για ομαδική διασκέδαση, με αρκετό φωτισμό για να παρατηρήσετε ότι κάποιος είναι εκεί, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά σκοτεινός ώστε να σας προκαλεί φόβο όταν κάποιος γυρίζει μια γωνία. Αυτό το μέρος έχει τη δυνατότητα να γίνει θρυλικό εάν ανακαινίσουν και χρησιμοποιούσαν περισσότερο χώρο, αλλά σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για επίσκεψη. Παιδιά που αριθμήθηκαν στη δεκαετία του '20 ήταν εκεί μέχρι περίπου το 9 και μετά έπεσε λίγο (<10). Μια απλή θετική αλλαγή θα ήταν να υπάρχουν διανομείς λιπαντικού και κουκούλας στα δωμάτια
M
Max

22-Ιαν-2014

Τρελές νύχτες

Ήθελα πολύ να επισκεφτώ έναν τύπο λέσχης υποδοχής και βρήκα το Happy Place. Πήγα εκεί δύο φορές. Πρώτη φορά είδα τα παιδιά να χορεύουν και διάλεξα το αγαπημένο μου. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα παιδιά ήταν καυτά και στην αρχή, όταν μπαίνει ένας νέος πελάτης, ο καθένας τους χαμογελάει και σας κουνάει ΜΟΝΟ. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Λοιπόν με έκανε. Διάλεξα έναν άντρα και του αγόρασα ένα ποτό. Το φθηνότερο είναι διακόσια μπατ. Έτσι μιλήσαμε - όλοι μιλούν αγγλικά φυσικά. Επέστρεψα την επόμενη μέρα. Όλοι ήταν ακόμη πιο φιλικοί βλέποντας τον ίδιο πελάτη. Στο μέλλον θα επιστρέψω γιατί είναι ένα ζεστό και ζεστό μέρος με πολύ φιλική εξυπηρέτηση και οικοδεσπότες.
J
Jam

16-Δεκ-2016

Δοκίμασε την τύχη σου

Εξαρτάται πραγματικά από 3 πράγματα... 1. η εμφάνισή σου (Πρέπει να είναι Ασιάτης, αλλά καλύτερα να μοιάζει με Κορεάτη) 2. Το προσωπικό της ρεσεψιόν (Ο νεαρός πάντα με άφηνε να μπω, αλλά οι μεσήλικες άνδρες ήταν αρκετά δύσκολοι.) 3 Δράση (Φέρτε σαν τακτικός πελάτης και απλώς βάλτε την τιμή εισόδου εκεί, πάρτε το κλειδί σας και μπείτε πιο γρήγορα.)
B
B

9-Apr-2016

Δεν καλωσορίζω αλλοδαπούς

Στα τέλη των 20 μου και σε καλή κατάσταση. Προσπάθησα να πάω εδώ δύο φορές και μου είπαν ότι επιτρέπονται μόνο οι Κορεάτες. Η ομιλία στα κορεάτικα στο προσωπικό δεν βοήθησε. Κανένας ξένος τύπος έχει τύχη φέτος;
C
Comet

2-Μαΐου-2014

Καλές τιμές, εξαιρετικές παραστάσεις!

Τα σόου είναι εξαιρετικά, από τους drag performers και τα πρόσφατα go-go boys με μπικίνι! Τέτοιο μάτι! Το προσωπικό είναι φιλικό και χαριτωμένο επίσης! Πολύ προσιτό φαγητό και είσοδος (συνοδεύεται από 3 ποτά).
T
T

19-Mar-2016

Ρατσιστής

Έχω πάει στο Black πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τις τελευταίες δύο φορές που έχω πάει από το νέο έτος (2016) με αρνήθηκαν επειδή δεν είμαι Κορεάτης. Απάντησα στα κορεάτικα ότι έχω πάει εδώ πολλές φορές, αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει. Προτείνω σε μη ξένους ανθρώπους να συνεχίσουν να προσπαθούν να πάνε στο Black, ώστε να μπορούν να δουν πόσα χρήματα χάνουν με βάση τα παράπονα λίγων μικρών Κορεατών πελατών.
D
Din

2-Ιαν-2016

Μαύρο δεν είναι ανεκτικό

Επισκέπτομαι το Black για πρώτη φορά. Δεν ξέρω γιατί διοίκηση του ΜΑΥΡΟΥ λέγοντας ΜΟΝΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ. Είμαι άνθρωπος της Μέσης Ανατολής, δεν είναι ανεκτικό λέγοντας αυτό. Μην επισκεφτείτε ποτέ το BLACK.
M
Minh Nguyen

1-Ιαν-2016

Ιδανικό για διασκέδαση και χαλάρωση

Πήγε στο Black την Boxing Day. Ξένος ευπρόσδεκτος. Ωραίο, ευρύχωρο και καθαρό. Οι φιλικοί θαμώνες ηλικίας μεταξύ 20-30 ετών. Πολλή δράση. Καλός αερισμός n φώτα μειωμένα για μεγαλύτερη άνεση. Θα το επισκεφτώ ξανά στο επόμενο ταξίδι μου.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.