Μοναστήρι Κρητικό Εστιατόριο

Μοναστήρι Κρητικό Εστιατόριο

Monastery Cretan Eatery

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Κώστα Βάρναλη | Κουτουλουφάρη, Κρήτη, Ελλάδα

Το Μοναστήρι είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους παραδοσιακή αναβαθμισμένη έκδοση της Κρητικής Ταβέρνας, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Κουτουλουφάρι, και μέρος του Esperides Resort.

Το εστιατόριο βρίσκεται κάτω από όμορφα αμπέλια, με παραδοσιακά ξύλινα τραπέζια και καρέκλες με θέα στη θάλασσα.

Οι επιλογές φαγητού καλύπτουν το ευρύ φάσμα της κρητικής κουζίνας και προσφέρουν από ελαφρύτερες, vegan ή χορτοφαγικές επιλογές, έως νόστιμα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακές, «σκληρές» επιλογές κρέατος. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς και αγροκτήματα, διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και τη βέλτιστη γεύση του φαγητού.

Μεταξύ των πιάτων που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η σπιτική μελιτζανοσαλάτα, η πάστα φάβας και το τζατζίκι, το περίφημο ελληνικό σουβλάκι, τα ψητά κεφτεδάκια και η φημισμένη ελληνική σαλάτα. Δείτε το ζωντανό σημείο μαγειρικής του εστιατορίου, όπου μπορείτε να δείτε πώς οι σεφ μας μαγειρεύουν το νόστιμο σουβλάκι σας! Ολοκληρώστε το γεύμα σας με τα τοπικά κρασιά που προσφέρονται ή μερικές παγωμένες μπύρες καθώς απολαμβάνετε την παραδοσιακή ατμόσφαιρα σε ένα αυθεντικό περιβάλλον.

Κάντε κλικ στον επίσημο ιστότοπο για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές κρατήσεων και μενού.

Χαρακτηριστικά:
ζωντανή θέση σεφ
Τοπικό φαγητό και ποτό
θέα στη θάλασσα
παραδοσιακή ατμόσφαιρα
vegan/χορτοφαγικές επιλογές
Τιμή Μοναστήρι Κρητικό Εστιατόριο
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία