Dempseys Bar & Club

Dempseys Bar & Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Hereford St, Σέφιλντ, Ηνωμένο Βασίλειο, S1 4PR

Σήμερα: 911 - Ποτά από 1 £ έως 1 π.μ. - Κάθε Τετάρτη
Αύριο: Νύχτα παιχνιδιών - Κάθε Πέμπτη
Το μεγαλύτερο gay bar & club στο Σέφιλντ. Εάν δεν είστε μέλος του Dempseys, θα πρέπει να προσκομίσετε έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία μετά τις 9:XNUMX.

Σε 2 ορόφους, είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για μια βραδιά γκέι στο Σέφιλντ. Μπορείτε να πιείτε ένα ποτό στο μπαρ στον κάτω όροφο, να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο καραόκε και να χορέψετε όλη τη νύχτα στον επάνω όροφο. Είναι ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η ιδιότητα μέλους είναι 6 £ και συμπεριλαμβάνεται η τιμή συμμετοχής.

Καθημερινή: 12: 00-04: 00

Σαββατοκύριακο: 12: 00-06: 00 / 04:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Dempseys Bar & Club
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 8 ψηφοφορίες

A
Adam

5-Ιουν-2022

Απαίσιο μέρος. Πήγαινε σε άλλη πόλη.

Αυτό το μπαρ έχει κολλήσει στη δεκαετία του '90. Το μεγαλύτερο μπαρ/κλαμπ στο Σέφιλντ είναι ντροπιαστικό. Το προσωπικό της πόρτας είναι πολύ αγενές. Πρέπει να προχωρήσουν από τη γραμμή των «μελών». Η Σέφιλντ αξίζει πολύ καλύτερα από αυτό. Αποφύγετε και πηγαίνετε σε άλλη πόλη!
D
Dave

17-Ιαν-2020

Εάν θέλετε το απαίσιο προσωπικό της πόρτας, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς

Είναι αν και το προσωπικό δυσανασχετεί με τους πελάτες που έρχονται. Δεν είναι περίεργο που είναι άδειο όλη την εβδομάδα. Είναι μια βιομηχανία υπηρεσιών, αν δεν είστε φιλόξενοι, οι άνθρωποι θα πάνε αλλού. Φέρτε πίσω τον Κοζάκο.
D
Dave

22-Δεκ-2019

επίσκεψη ξανά στο Σέφιλντ

Πίσω στο Σέφιλντ με παλιούς φίλους και ήθελα να δω ένα Gay Bar στο Σέφιλντ και ήταν σαν να επέστρεψα 30 χρόνια πίσω. Με υποδέχτηκε στην πόρτα ένας πολύ αγενής πορτιέρης που διεκδικούσε μόνο ιδιωτικά μέλη και αρνήθηκε την είσοδο. Ήταν σαν να γυρνάω πίσω στο χρόνο, όταν τα μπαρ και τα κλαμπ, οι ελεγμένοι άνθρωποι δεν θα επιστρέψουν.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.