Μπλε στρείδι μπαρ

Μπλε στρείδι μπαρ

Διασκεδαστικό γκέι μπαρ με καραόκε, παραστάσεις έλξης και θεματικές βραδιές στο SPB.

Blue Oyster Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Λομονόσοφ 1, Αγία Πετρούπολη, Russia

Διασκεδαστικό γκέι μπαρ με καραόκε, παραστάσεις έλξης και θεματικές βραδιές στο SPB. Δωρεάν είσοδος, με τακτικές προσφορές ποτών. Ανοιχτό 7μμ έως αργά.

Βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό Gostinyy Dvor, ανάμεσα στο καπνοπωλείο και το φαρμακείο - αναζητήστε το #69 στην πόρτα.

Καθημερινή: 19:00 - 06:00

Σαββατοκύριακο: 19:00 - 06:00

Πλησιέστερος σταθμός: Γκόστινυ Ντβορ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Σύρετε τις εκπομπές
καραόκε
Μουσική
Τιμή Μπλε στρείδι μπαρ
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

F
Fred

30-Μαΐου-2022

Διάκριση

Πιστεύω ότι θα είναι η 2η φορά που επισκέπτομαι την Αγία Πετρούπολη. Την πρώτη φορά πήγα να μείνω στην οδό Lomonosov. Βρήκα το μπαρ στο δρόμο. Ωστόσο, όταν προσπάθησα να μπω με ρώτησαν αν μιλάω ρωσικά. Είπα ότι δεν μιλάω άπταιστα. Μετά μου ζήτησαν να φύγω γιατί το μπαρ ήταν κλειστό. Στη συνέχεια, τον επόμενο χρόνο, ήρθα με τις αδερφές μου στην Αγία Πετρούπολη για ένα ταξίδι. Ενώ κοίταζα τριγύρω, είδα ξανά το μέρος. Και πήγε στην πόρτα. Στην πόρτα ήταν 2 αστυνομικοί και 2 σωματοφύλακες. Ρωτήθηκε αν το μπαρ είναι ανοιχτό…. Ιδια ερώτηση. Μιλάς Ρωσικά? Είπα, Όχι πραγματικά άπταιστα. Μετά από αυτό, έκαναν το ίδιο. Μου ζήτησε να φύγω. Ωστόσο, πριν φύγω τον είδα να αφήνει 3 παιδιά και 1 άτομο να βγουν. Τότε, αν και ήταν καθαρή διάκριση με βάση τις γλωσσικές διαφορές. Ωστόσο, όταν επρόκειτο να φύγω. Ήρθα στην πόρτα και ρώτησα τα παιδιά. Αν ξέρουν κανένα γκέι μπαρ. Ο αστυνομικός χτύπησε το χέρι του και είπε στα ρωσικά. «Θέλεις να πάρεις f*****; «Έμεινα έκπληκτος από την απάντηση. Είπε, όχι απλά άνετα μέρη όπου μπορώ να χορέψω και να νιώσω πιο ασφαλής, ειδικά αφού είδα αυτό το περιστατικό και την αποκρουστική συμπεριφορά. Βρήκα έναν τύπο στο διπλανό μπαρ. Απλώς ρωτήθηκε αν αυτό είναι ένα μπαρ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Μου είπε ναι, και ρώτησα γιατί δεν αφήνουν ξένους. Ήταν Ρώσος, αλλά μου είπε ότι δεν τον άφησαν να μπει. Είναι ένα πολύ μπερδεμένο και περίεργο μπαρ. Προτείνω να αλλάξει η ιδιότητα ή ο σωματοφύλακάς σου για τους ομοφυλόφιλους. Ποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν μας εξυπηρετούν στο μπαρ τους. Με εκτίμηση Fred

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.