Το Beat MegaClub

Το Beat MegaClub

Μεγάλο, μακρόχρονο κλαμπ LGBT στο Μπρίσμπεϊν.

The Beat MegaClub

Εικονίδιο τοποθεσίας

677 Ann St, Brisbane, Australia, 4000

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το The Beat ήταν ένας από τους μεγαλύτερους και πιο εμβληματικούς χώρους για γκέι στο Μπρίσμπεϊν. Αυτό το τεράστιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης διαθέτει 6 μοναδικά μπαρ, από το δημοφιλές Main Bar μέχρι τη μουσική των δεκαετιών του '70 και του '80 που παίζεται στο Street Bar. Υπάρχει ακόμη και ένα κατάστημα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το μέρος που πρέπει να είστε στο Μπρίσμπεϊν εάν θέλετε να βγείτε έξω, να κάνετε νέους φίλους και να διασκεδάσετε. Πολύ δημοφιλές και ιδιαίτερα απασχολημένο το Σαββατοκύριακο, με πολλούς καυτούς άντρες.

Καθημερινή: 8 μ.μ. - 3 π.μ.

Σαββατοκύριακο: 8 μ.μ. - 3 π.μ.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Τιμή Το Beat MegaClub
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

K
Kayla

9-Ιουλ-2019

Δεν θα το συνιστούσα

Παρακολούθησα το The Beat ένα Σάββατο βράδυ και ήταν η λιγότερο αγαπημένη μου εμπειρία gay clubbing. Στάθηκα στο μπαρ για 15 λεπτά, ενώ το προσωπικό του μπαρ εξυπηρέτησε όλους γύρω μου, ακόμα και ανθρώπους που μόλις είχαν περπατήσει και στάθηκαν ακριβώς δίπλα μου μέχρι κάποιος να μου επισήμανε ότι ήμουν μπροστά τους (ευλογήστε την καρδιά τους), το μπαρ Το προσωπικό ήταν αμέσως αγενές μαζί μου όταν ζήτησα τα ποτά μου και συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν τεράστιο βάρος για αυτόν. Όταν έφτασα στην πίστα, η μουσική ήταν καλή και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη για περίπου 10 λεπτά έως ότου παρενοχληθώ και όταν αρνήθηκαν ευγενικά τις προόδους τους, αρκετοί άντρες την έπιασαν πριν την παρατήσουν. Τα παιδιά με άρπαζαν και χτυπούσαν τον κώλο μου ενώ περνούσαν δίπλα μου, κάτι που ήταν αρκετά ανησυχητικό καθώς θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για την κοινότητα lgbt+, αλλά δεν ένιωθα καθόλου ασφαλής.
W
Warren

16-Δεκ-2016

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ!

Υπέροχο νυχτερινό κλαμπ, υπέροχοι DJs, φιλικό πλήθος. Μου άρεσαν οι εξωτερικοί χώροι καπνίσματος, τα Hot Boys, μια ανάσα από το Club 29 όπου μπορείτε να μεταφέρετε τις συναλλαγές σας χωρίς να σας προσέχουν. Θα επιστρέψω προκλητικά.
J
James

17-Μαΐου-2016

Καλύτερη βραδινή βραδιά στο Μπρίσμπεϊν

Απόλαυσα το The Beat τόσο πολύ που έπρεπε να επισκεφτώ δύο φορές κατά τη διάρκεια πρόσφατων διακοπών εκεί. Φοβερή μουσική, υπέροχα παιδιά και διασκεδαστική, up-beat ατμόσφαιρα ;)
J
James

16-Μαΐου-2016

Το μέρος για χορό!

Το Beat Megaclub είναι ένα από τα καλύτερα gay χορευτικά κλαμπ στην Αυστραλία! Υπέροχη μουσική, πολύς χώρος και προσιτές προσφορές για ποτά. Πολλά χαριτωμένα παιδιά τριγυρνούν ένα Σαββατοκύριακο. Θα συνιστούσα τουλάχιστον ένα ταξίδι εδώ αν μένετε στο κέντρο της πόλης - πήγα δύο φορές και διασκέδασα και τις δύο φορές! ;)
r
ray

6-Apr-2016

ακτίνα

Μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης, πολύ φιλικό προς τους γκέι μέρος, φτηνές τιμές ποτών και υπέροχοι DJ. Ανοιχτό μέχρι πολύ αργά για μια καλή βραδιά, η Yana Michell ήταν φανταστική! Υπέροχες παραστάσεις.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.