Da Ni Spa

Da Ni Spa

Το Da Ni Spa είναι ένα ολοκαίνουργιο Spa για γκέι άνδρες που άνοιξε στο Ανόι.

Da Ni Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

20m Inside lane 32 Le Thai To Street, Hang Trong Ward, Hoan Kiem District, Ανόι, Βιετνάμ, Ανόι, Vietnam

Το Da Ni Spa, ένα ολοκαίνουργιο καταφύγιο για γκέι άντρες, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στη ζωντανή καρδιά της παλιάς πόλης του Ανόι. Γνωστό για τον επαγγελματισμό και τη ζεστή του ατμόσφαιρα, το σπα βρίσκεται σε έναν ήσυχο, όμορφο δρόμο στη διάσημη περιοχή της παλιάς πόλης. Εδώ, φιλικοί και έμπειροι θεραπευτές είναι έτοιμοι να παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες, καθιστώντας το το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε στο κέντρο της πόλης.

Χαρακτηριστικά:
Massage
Καταιγίδες
καλή τοποθεσία
Τιμή Da Ni Spa
4.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 36 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
G
G G

9-Apr-2024

Ωραίο, χαλαρωτικό και στοργικό

Εξαιρετικό καλωσόρισμα, πολύ φιλική αντιμετώπιση, περισσότερο από αποδεκτό μασάζ και πραγματικά πολύ όμορφα αγόρια. Μια ήρεμη, αισθησιακή και πολύ ευχάριστη εμπειρία μέχρι το τέλος.
D
Daniel Bulman

21-Mar-2024

Πολύ καλή εξυπηρέτηση

Πήγα για μασάζ με τον σύζυγό μου. Πολύ εντυπωσιασμένος. Έχω μια αναπηρία στην πλάτη και ο θεραπευτής ήταν τόσο ευγενικός και ευγενικός. Με έκανε να νιώθω ασφαλής και άνετα. Έφυγα με πολύ λιγότερο πόνο από πριν. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
J
John Alex

21-Φεβ-2024

Το καλύτερο μέρος για gay μασάζ στο HaNoi

Δεύτερη επίσκεψη στο ταξίδι μου στο Ανόι και τι υπέροχη εμπειρία. για μένα πάντως ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που έχω σε αυτή την υπέροχη πόλη. Το σπα είναι καθαρό, το προσωπικό είναι φιλικό, συνιστάται ανεπιφύλακτα
J
John Hiddleston

21-Δεκ-2023

Καλό σπα

Μετά από μερικές εμπειρίες, προτείνω αυτό το μέρος ως κορυφαίο προορισμό, καλή τοποθεσία, εύκολο προγραμματισμό μέσω WhatsApp, διάφορες υπηρεσίες, πήρα ένα δωρεάν ποδόλουτρο με βότανα με μια μικρή μπανιέρα. Μεγάλη εμπειρία με 90 λεπτά μασάζ, η αίθουσα περιποίησης είναι άνετη, καθαρή, τακτοποιημένη, όλοι εδώ είναι φιλικοί και ευγενικοί, σίγουρα θα επιστρέψω στις επόμενες διακοπές μου.
M
Maki Forcado

22-Nov-2023

Εξαιρετική πρώτη εμπειρία μασάζ

Είμαι μεγάλος ογκώδης και μυώδης, οπότε νιώθω λίγο αμήχανος στην αρχή από τότε που ήταν η πρώτη μου φορά. Ο Minh φρόντισε να ασκήσει τη σωστή πίεση αλλά πολύ ήπια αφού έχω φρέσκα τατουάζ εκείνη τη φορά. Η επίσκεψη σίγουρα άξιζε τον κόπο και θα επιστρέψει.
L
Ludi Steve

13-Nov-2023

Το καλύτερο μασάζ στην πόλη

ένα από τα καλύτερα μέρη που έχω πάει στην πόλη (για μένα), το σπα είναι πολύ νέο και καθαρό, όλοι είναι φιλικοί, ο Thinh είναι ο ειδικός μου στο μασάζ, είναι πολύ σχολαστικός, δίνει καλή πίεση και με κάνει να νιώθω εξαιρετικά χαλαρός. Η κράτηση μέσω μηνύματος WhatsApp ήταν γρήγορη και εύκολη, έλαβε καλές συμβουλές.
J
Juan Carlos

5-Nov-2023

Υπέροχο μασάζ

Επισκέφθηκα δύο φορές και έκανα μασάζ στα τέσσερα χέρια. Το μασάζ ήταν πολύ ωραίο και τα αγόρια ήταν φιλικά και χαριτωμένα. Δεν υπήρχε πίεση για το πόσα φιλοδωρήματα, ένιωσα ασφαλής και ευπρόσδεκτος εδώ. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα και θα επισκεφθώ την επόμενη φορά που θα είμαι στο Ανόι.
D
Da Mien

31-Οκτ-2023

Το καλύτερο μέρος για μασάζ

Έκανα κάποια έρευνα πριν έρθω στο Da Ni SPA. Έκανα ένα 2ωρο μασάζ σε όλο το σώμα συν προσώπου και scrub. Ο Thinh έκανε εξαιρετική δουλειά στην ανακούφιση των πονεμένων μυών μου κατά τη διάρκεια του μασάζ (έκανε και το scrub μου), απολάμβανα κάθε λεπτό που ήμουν μαζί του. Έχει ένα ζευγάρι δυνατά χέρια. Σχεδόν έλιωσα στις παλάμες του. Πήρε επίσης όλα όσα απαιτούσα. Το θέμα είναι ότι είχα κάνει ήδη ένα μασάζ σε ένα μαγαζί όχι μακριά από το Ντα Νι, όπου επέλεξα την επιλογή «πολύ δύσκολη», αλλά η κοπέλα κουράστηκε μόλις το 1/3 της θεραπείας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτό το μέρος και αφήστε μερικές συμβουλές. το αξίζει! Ο Ντάμιεν
T
Tai Charles

22-Οκτ-2023

Ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε

Είχαμε ένα υπέροχο μασάζ εδώ. καλή τοποθεσία, βολική μεταφορά, εύκολο να βρεθεί, εύκολο να προγραμματιστεί μέσω WhatsApp, τόσο εγώ όσο και ο φίλος μου λάβαμε ένα ποιοτικό μασάζ για 90 λεπτά. Έχω πάει σε πολλά μέρη στην πόλη, αλλά αυτό το μέρος είναι το καλύτερο, φιλικό περιβάλλον, καθαρό, χωρίς πίεση για φιλοδώρημα όπως άλλα μέρη, επομένως δίνουμε προτεραιότητα στις ποιοτικές συμβουλές για καλή εξυπηρέτηση.
R
Rik Rik

4-Οκτ-2023

ιδανικός προορισμός

Δοκιμάσαμε πολλά μέρη στο Ανόι, αλλά το Dani spa ήταν πραγματικά χαλαρωτικό, καθαρό και φιλικό. Ευχαριστούμε για το υπέροχο μασάζ, θα επιστρέψουμε μετά τις διακοπές μας στη Νέα Ζηλανδία 🇳🇿
S
Stefan Fritsch

3-Οκτ-2023

Φυσικό μασάζ

Ευχαριστώ για το ωραίο μασάζ 💆‍♂️ ήταν υπέροχο και ο πονοκέφαλος μου εξαφανίστηκε αμέσως..... Ήταν μια υπέροχη εμπειρία
S
Shy ny

6-Σεπ-2023

Υπέροχη εξυπηρέτηση

Το όνομα του μασέρ Thang κάντε με μασάζ! Ουάου! Το Amazing θα επιστρέψει ξανά σύντομα!

D
Dee Yom

6-Σεπ-2023

Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι μια χαρά

Βολική τοποθεσία. Τα δωμάτια είναι όμορφα και καθαρά. Ζητήθηκε ένας ισχυρός μασέρ και στις δύο επισκέψεις και ο μασέρ και στις δύο επισκέψεις είχε καλές δεξιότητες μασάζ, πραγματικά χαλαρωτικό
H
Huyn Huyn

30-Aug-2023

Καταπληκτικό χαλαρωτικό μασάζ

Η κίνηση είναι βολική, το κατάστημα είναι πιο καθαρό από άλλα μέρη που έχω πάει, σας συνιστώ να επισκεφτείτε αυτό το μέρος. Η προκράτηση είναι η καλύτερη.
J
Julient T

29-Aug-2023

Καλή δουλειά!

Ο Kevin και ο Zui έκαναν εξαιρετική δουλειά, επαγγελματίες, φιλικοί. το σπα είναι πολύ ωραίο και καθαρό.
A
Adam A

29-Aug-2023

Μόλις είχα το καλύτερο μασάζ

Μόλις είχα το καλύτερο μασάζ που είχα από τότε που ήμουν εδώ στο Βιετνάμ! Ο Κάι χτύπησε όλα τα πονεμένα σημεία μου με την τέλεια πίεση και εκπληκτικές τεχνικές! Συνιστώ ανεπιφύλακτα να έρθετε εδώ για ένα εκπληκτικό μασάζ! Θα επιστρέψω !
D
Doan D

29-Aug-2023

Το καλύτερο μασάζ

Είχε ένα πολύ καλό μασάζ και εξυπηρέτηση. Το μέρος είναι επίσης πολύ καθαρό
H
Huan H

29-Aug-2023

Απίστευτη Εμπειρία

Απλά μια απίστευτη εμπειρία. Πέρα από τις προσδοκίες μου. Το προσωπικό δεν θα μπορούσε να είναι πιο ωραίο. Εξαιρετικά ευγενικό και επαγγελματικό. Το μασάζ ήταν εξαιρετικό. Έφυγα νιώθοντας αναζωογονημένος, αλλά πάνω απ 'όλα είχα βρει το καλύτερο μέρος στο Ανόι για ένα μασάζ.
A
An Lseul

25-Aug-2023

Καταπληκτικό μασάζ

Πήγα στο dani spa στις 24/8. Το σπα βρίσκεται 20 μέτρα από την είσοδο, το σπα βρίσκεται στα δεξιά του πρώτου σπιτιού στο τέλος του στενού, 90 λεπτά μασάζ κάνει ο ειδικός Kai, όμορφος και ευγενικός τύπος. η κατασκευή με κάνει να νιώθω πολύ άνετα, κάνατε εξαιρετική δουλειά. θα ήθελα να εισάγω
D
Doan Son

24-Aug-2023

τέλεια εμπειρία

Υπέροχο μέρος για μασάζ, σε λογικές τιμές απολαύσαμε και έχουμε επαναλάβει πολλές φορές. Συνιστάται!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.