Τουριστικός οδηγός της Σεούλ

Τουριστικός οδηγός της Σεούλ

Seoul Tour Guide

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οι περιηγήσεις ξεκινούν από το Sungsan 2-dong, Mapo, Σεούλ, Νότια Κορέα

"Είμαι ΛΟΑΤ ξεναγός στη Σεούλ και εκπαιδεύομαι για να γίνω καθηγητής Κορεατικής γλώσσας - Μιλάω επίσης Ιαπωνικά και Αγγλικά! Γεννήθηκα στη Σεούλ και θα ήθελα να σας ξεναγήσω στην περιοχή, να μοιραστώ την τοπική κουζίνα και να σας συστήσω σε ανθρώπους και μέρη."

"Ανυπομονώ να μοιραστώ ό,τι έχει να προσφέρει η Σεούλ με τους ΛΟΑΤ ταξιδιώτες! Ανυπομονώ να γίνω φίλος της περιοχής σας και να σας κάνω να νιώσετε σαν στο σπίτι σας εδώ. Για να κλείσετε μια περιοδεία ή να συζητήσετε επιλογές περιήγησης, στείλτε μου ένα μήνυμα στο LINE ή WeChat."

Τα ταξίδια ποικίλλουν μεταξύ των τιμών των 20 $ και 65 $ ανά άτομο, οι εκπτώσεις ισχύουν για ομάδες 2 ή περισσότερων.
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνεται ποτό
αγγλόφωνο
Τοπικός οδηγός
Τοπικά αξιοθέατα
ιδιωτικές εκδρομές
Τιμή Τουριστικός οδηγός της Σεούλ
0.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 55 ψηφοφορίες

麥可

22-Ιουν-2022

Μιχαήλ

Θα ήθελα να κλείσω τον ξεναγό. Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή;
S
Shinho

19-Σεπ-2019

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ
D
Dwayne

24-Aug-2019

Εξαιρετικός οδηγός και φίλε.

Φιλικός και γνώστης οδηγός στη Σεούλ. Ξεναγήθηκα στην Digital Media City και περιόδευσα στις διάφορες εταιρείες εκπομπής. Μοιράστηκε μαζί μου για την ιστορία των μέσων ενημέρωσης για διάφορες εκπομπές και σκηνικά στην πορεία. Πήγαμε στο Στάδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σεούλ και μοιράστηκε ακόμη και τις πληροφορίες του στην περιοχή. Πρόσθεσε επίσης ευγενικά μια περιήγηση στο σούπερ μάρκετ καθώς με ενδιέφερε να γνωρίσω τα τοπικά παντοπωλεία. Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα στο πάρκο Pyeonghwa και μοιραστήκαμε λίγο περισσότερα για τις εμπειρίες στη Σεούλ. Μετά από αυτό, αποτολμήσαμε στο κοντινό Sky Park για μια σύντομη πεζοπορία και μια υπέροχη θέα στην πόλη της Σεούλ. Στην πορεία προσφέρθηκε εθελοντικά σε διάφορα σημεία για να με φωτογραφίσει (που ήταν στο σημείο). Σταματήσαμε σε μια αγορά στο Mangwon για μια σύντομη περιήγηση και είχαμε το δείπνο μας. Τυχαίνει να είναι και πολύ καλός στο μπάρμπεκιου. Η τελευταία μας στάση στο Itaewon ήταν διασκεδαστική αλλά χαλαρωτική. Συνολικά θα τον συνιστούσα για μια ημερήσια περιήγηση, θα θέλατε ένας φίλος να σας καθοδηγήσει στην πόλη.
J
Jay Lim

2-Δεκ-2012

Μπαρ Ei8ht

Αυτό το μπαρ πρέπει να είναι το καλύτερο μπαρ στον τελευταίο όροφο σε όλο το Some Reap. Δροσερές μελωδίες, καυτά παιδιά και το πιο φιλικό προσωπικό σε αυτήν την πλευρά του Μεκόνγκ. Αγαπήστε αυτό το μέρος και θα το λατρέψετε επίσης. Συνιστάται.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.