Παραλία Swanbourne

Παραλία North Swanbourne

North Swanbourne Beach

Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία North Swanbourne, Περθ, Australia

Το North Swanbourne Beach είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες προαιρετικής ένδυσης, που απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης του Περθ, το οποίο χρησιμοποιείται από γυμνιστές από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτή η αμμώδης παραλία είναι δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους που έρχονται να απολαύσουν την καταγάλανη θάλασσα και να κάνουν σερφ. Το γυμνό τμήμα έχει μήκος 3 χλμ - φροντίστε να μείνετε βόρεια της πινακίδας. Στο κοντινό Shore House υπάρχουν ντους και τουαλέτες.

Υπάρχουν μερικοί αμμόλοφοι κοντά εδώ, επίσης - είναι περιφραγμένοι από τις αρχές, αλλά αν είστε αρκετά γενναίοι και νιώθετε άτακτοι, μπορείτε απλώς να βρείτε ένα απομονωμένο μέρος. Δεν λέμε τίποτα παραπάνω!
Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια
Εστιατόρια
Τιμή Παραλία North Swanbourne
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

B
Barber

14-Οκτ-2020

Ουάου

Πήγε εκεί για πρώτη φορά για γυμνό ηλιοθεραπεία και ένας ζεστός άντρας πέρασε χαμογελώντας στους αμμόλοφους. Πήγα να δω πού πήγε και τι συμβαίνει. Ξάπλωσε πίσω τραβώντας το κόσμημα του και ουάου έλιωσα βλέποντας πόσο τεράστιος ήταν και λαδωμένος. Ήταν ωραίος. Έχω επιστρέψει πολλές φορές από τότε και είναι ζεστό για δράση. Απλώς μην ντρέπεσαι, απλά πήγαινε με αυτό. Είστε εκεί για να είστε ευχαριστημένοι γιατί να αγνοήσετε αυτό που λαχταράτε;
J
Jackson

5-Μαΐου-2021

Παραλία North Swanbourne

Πώς ήταν κατά τη διάρκεια του COVID ξέρεις;; Δεν έχω πάει ποτέ εδώ και θέλω να πάω να το δοκιμάσω και να διασκεδάσω με άλλους γυμνούς καυτούς τύπους.
J
Jim

10-Ιουν-2020

ζεστό!

Έχω πάει εκεί 3-4 φορές τον τελευταίο χρόνο, πάντα πολλή δράση στους αμμόλοφους. Είχα τρία παιδιά ταυτόχρονα και μετά τελείωσα έναν άλλο, το να είμαι γυμνός στην παραλία με καυλιάρησε τόσο πολύ. Πάντα πολλοί άντρες, άλλοι ξυρισμένοι, άλλοι μεγαλύτεροι. Προτιμώ τους μεγαλύτερους άντρες και υπάρχουν πάντα λίγοι τριγύρω.
j
james

12-Φεβ-2020

James

Πηγαίνω για πρώτη φορά σήμερα στο μέρος που βρίσκομαι. Ντροπαλός και ψάχνει για σύντροφο. Θα φορέσω τζιν σορτς θα ήθελα πολύ να συναντήσω μεγαλύτερους ή ζευγάρι.
C
Chris

30-Nov-2017

Θυελλώδης παραλία αλλά προστατευμένη σε αμμόλοφους

Η παραλία N Swanbourne είναι πολύ μεγάλη και όμορφα λευκή απαλή άμμο. Ένας νότιος άνεμος κάνει τα πράγματα δυσάρεστα στην κεντρική παραλία, εκτός αν έχετε ανεμοφράκτη ή αναζητήσετε καταφύγιο (παράνομα) στους αμμόλοφους. Πολλοί άνδρες και μερικά ζευγάρια ήταν εκεί τις μέρες που επισκέφτηκα. Τόσο η ετεροφυλόφιλη όσο και η ομοφυλοφιλική δράση συμβαίνει επίσης, αλλά αν θέλετε να κολυμπήσετε και να μαυρίσετε ήσυχα, αυτό είναι επίσης εύκολο να το πετύχετε.
R
Ross

4-Aug-2016

Μαύρισμα και δράση

Έχω πάει εδώ πολλές φορές πριν απομακρυνθώ από το Περθ και κάθε φορά που είχα δράση. Απλώς η ηλιοθεραπεία αφήνοντας τα πάντα να κρεμάσουν με κάνει τόσο καυλιάρη. Περπατώντας στους αμμόλοφους ή απλά ξαπλώνοντας στην παραλία θα διασκεδάσετε σίγουρα! Θα επιστρέψω εκεί όταν επισκεφθώ στο τέλος του έτους 100%
J
John

3-Apr-2016

Δράση στο Swanbourne.

Το Swanbourne είναι πολύ ανοιχτό στη θάλασσα και τον άνεμο. Καλό σε μια ωραία μέρα, αλλά αποφύγετε τις μέρες με αέρα. Το κολύμπι δεν είναι τόσο καλό όσο η παραλία Warnbro. Βυθίζεται γρήγορα στην ανοικτή θάλασσα. Μπορείτε να πάρετε δράση στους αμμόλοφους εντάξει... Προτιμώ να φοράω G Strings σε παραλίες γυμνιστών... πιο σέξι νομίζω. Και το να γίνομαι πολύ καλά μου σημείωσε πάντα κάποια δράση στο swanbourne. Παιδιά ήρθαν κατευθείαν σε μένα στο swanbourne και σχολίασαν πόσο καυτή φαίνομαι στις χορδές και το λάδι μου και δεν ντρέπομαι να τρίψω το σώμα μου κ.λπ. και μου αρέσει! Ο Ive σημείωσε περισσότερη δράση στο Swanbourne από τον Warnbro. Δοκίμασε το.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία