Περιοχή 51 Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Salt Lake City Utah gay club

Περιοχή κλαμπ 51

Club Area 51

Εικονίδιο τοποθεσίας

451 S 400 W, Σολτ Λέικ Σίτι, ΗΠΑ, ΗΠΑ 84101

Δημοφιλές για τους ομοφυλόφιλους χορευτικό κλαμπ στο Salt Lake City σε δύο ορόφους. Το Area 51 προσφέρει χορευτική μουσική, εκλεκτικά πλήθη, πάρτι φετίχ, βραδιές της δεκαετίας του '80 και φιλοξενεί συχνά εκδηλώσεις καραόκε.

Αυτοαποκαλούμενοι φρικιασμοί και επαναστάτες από παντού έρχονται εδώ για να απολαύσουν τους ποιοτικούς DJs και να συνομιλήσουν με το φιλικό προσωπικό.

Καθημερινή: Τετ-Παρ 21: 00-02: 00

Σαββατοκύριακο: Σάβ 21: 00-02: 00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
καραόκε
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Τιμή Περιοχή κλαμπ 51
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4 ψηφοφορίες

A
Adam

22-Apr-2020

Περιοχή 51

Ανυπομονώ να φτάσω εκεί. Είμαι στο joshua tree στην Καλιφόρνια και τελείωσα με το να είμαι εδώ. Έχω μια θέση εκεί με βοήθεια σχετικά με την περιοχή 51. Ανυπομονώ να φτάσω εκεί και να τα καταφέρω. καλύτερα μόλις φτάσω εκεί, το δουλεύω. Είμαι ευπρόσδεκτος; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το νόμο ή με κανέναν έχω καθαρό ιστορικό. Είμαι 54.
L
Lee

30-Apr-2022

Προσοχή

Πρόσεχε. Είμαι τρανς γυναίκα και με απαγόρευσαν και με ταπείνωσαν επειδή ο φύλακας απλώς δεν με συμπάθησε. Κάτι χάθηκε στο μαγαζί και με κατηγόρησε λέγοντας «με είδε να κλέβω στις κάμερες». Μόνο για να μάθω τίποτα δεν έλειπε καθόλου. Ωστόσο, αρνήθηκε να με αφήσει να επιστρέψω επειδή ήθελα να μιλήσω με τον διευθυντή. Δεν θα ξαναδώ τους φίλους μου στο μπαρ. Προτείνω να μην πάτε εκεί μέχρι να διορθώσουν το πρόβλημα ασφαλείας. Ή μπορεί να φύγεις νιώθοντας σαν απόλυτο σκατά. Εκτός από αυτό είναι ένα υπέροχο μπαρ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.