Πραγματική ακραία πινελιά

Πραγματική ακραία πινελιά

Real Extreme Touch

Εικονίδιο τοποθεσίας

3 North Domingo Street, Brgy. Progreso, Σαν Χουάν Σίτι, Μανίλα, Philippines

Το Real Extreme Touch (RET) είναι μια υπηρεσία μασάζ ανδρών έως ανδρών στο Σαν Χουάν και λειτουργεί από το 1997. Εξυπηρετεί υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας στη Μανίλα και στις γειτονικές επαρχίες.

Ανοιχτό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, τόσο για τις υπηρεσίες όσο και για τις εξερχόμενες κλήσεις. Το RET είναι γνωστό ότι προσφέρει μια επιλογή ανδρών θεραπευτών με μια ποικιλία θεραπειών όπως Signature Massage, Hydrowash Massage, Full Body Massage και Quadratouch Massage (Twin Massage), όπου δύο θεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες ταυτόχρονα.

Το RET στεγάζεται σε ένα τετραώροφο κτίριο με 3 τύπους δωματίων, συμπεριλαμβανομένων των Standard, VIP και Executive δωματίων.

Επικοινωνία Viber: +639392743355.

Τηλέφωνο: +63 02 358 7886; +63 0939 274 3355 (νύχτα); +63 0908 777 5085 (ημέρα)

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Χαρακτηριστικά:
Massage
Ιαματική πηγή
Τιμή Πραγματική ακραία πινελιά
3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 95 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Z
Zyril Mendoza

9-Φεβ-2024

Χαμογέλα και ο κόσμος θα σου χαμογελάσει

Αυτό είναι το καλύτερο σπα μασάζ που είχα ποτέ στις Φιλιππίνες. Βρίσκεται ακριβώς κοντά στο Cubao QC. στην πραγματικότητα, βρίσκεται στο San Juan κοντά στο SM Sta Mesa. Αυτό το σπα είναι καλύτερο για δίδυμα πακέτα μασάζ όπου δύο μασέρ θα κάνουν το μασάζ μαζί. Αυτό που μου αρέσει εδώ είναι η απόλαυση να βρίσκομαι με δύο όμορφους άντρες που κάνουν μασάζ σε ολόκληρο το σώμα σου μέχρι το τέλος, όπου όλα τα χαμόγελα μετατρέπονται σε αξέχαστα γέλια. Σίγουρα, η μετάβαση σε αυτό το σπα αξίζει μια καταπληκτική εμπειρία για να απολαύσετε και να χαλαρώσετε.
E
Easton

29-Μαΐου-2022

Φιλικό και εύκολο στην αντιμετώπιση

Προσιτή και εγγυημένη ικανοποιητική εξυπηρέτηση. Θα μου λείψει η εμπειρία μου με το Signature Massage Twin (2 Masseurs) εδώ. Σύντομα θα επιστρέψει θα λάβει ξανά παρόμοιο πακέτο υπηρεσιών. Χάρη στο πολύ εξυπηρετικό προσωπικό και τους μασέρ. Θα τα πούμε ξανά.
W
William

22-Μαΐου-2022

Ασφαλής, Ασφαλής, Ικανοποιημένος!

Για ξένους όπως εγώ, αυτό το Spa έχει την ατμόσφαιρα άνεσης, ασφάλειας και ικανοποίησης. Οι μασέρ είναι απλοί, ταπεινοί και καλά εκπαιδευμένοι. Ενώ ο Διευθυντής/Προσωπικό φιλοξενεί. Δεν είναι μόνο ικανοποιημένος, υπάρχει μια αίσθηση του ανήκειν, σαν οικογένεια. Κάθε φορά που επισκέπτομαι τις Φιλιππίνες, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω την Φιλιππινέζικη οικογένειά μου, αυτό το Real Extreme Touch Spa. Όλοι οι μασέρ τους είναι καλοί, όμορφοι και εντάξει για μένα. Οι καλύτεροι μασέρ που έχω δοκιμάσει ποτέ στο Spa είναι οι Kenshin, Breaker, Marky και Adam. Τα λέμε ξανά σύντομα, αγάπη μου, Real Extreme Touch. Δίνεις νόημα σε όλες τις επισκέψεις μου στις Φιλιππίνες.
A
Akio

2-Μαΐου-2022

Ένα Executive Double Joy

Μόλις πήγα χθες και ακολούθησα τις προτάσεις πολλών θαμώνων που έχω διαβάσει εδώ. Στην πραγματικότητα, είναι απλά εύκολο να εντοπιστεί? η φωτογραφία που επισυνάπτω εδώ είναι το Κτίριο τους (4 Όροφος). Έτσι, έκανα Twin Massage (2 Masseurs) για 2 Hours of a Signature Massage Package στο Executive Room τους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε στο Executive Room για περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση στο Comfort Room και όχι στο VIP. Υπάρχουν πολλοί μασέρ για να διαλέξετε. Έτσι, επέλεξα 2 ψηλούς άντρες, και οι δύο είναι όμορφοι, αλλά το ένα ήταν σκούρο δέρμα και το άλλο ήταν πιο ανοιχτό δέρμα. Ξέχασα τα ονόματά τους. Κρίμα, κενό μνήμης. Λοιπόν, και οι δύο τους είναι εξαιρετικά επιδέξιοι στο μασάζ και στη διασκέδαση. Μου αρέσει να μένω περισσότερο, αλλά έχω την πτήση μου τις επόμενες δύο ώρες. Μια καταπληκτική εμπειρία, μοναδική. Ένα στέλεχος που μοιάζει με κέρασμα αφήνοντας μια αξέχαστη Διπλή Χαρά στην καρδιά μου. Τώρα, είμαι εδώ στην Ιαπωνία, αλλά σύντομα θα επισκεφθώ ξανά αυτό το Spa και ελπίζω ότι αυτοί οι 2 τύποι θα είναι ακόμα εκεί. Σας ευχαριστούμε Μανίλα για μια υπέροχη εμπειρία μασάζ.
A
Angelo

23-Apr-2022

Φρέσκα δώρα για μια εβδομάδα εργασίας

Αναζητώντας φρέσκα ψάρια στην αγορά, τότε το Real Extreme Touch θα κερδίσει την καρδιά σας. Είμαι πελάτης του RET από το 2014 και αυτό που μου τράβηξε την προσοχή που παρατήρησα ήταν ότι: 1. αυτό το σπα έχει πάντα μια δέσμη επιλογής μασέρ, τουλάχιστον πάνω κάτω είκοσι κεφάλια. 2. πραγματικό Νέο, δεν προήλθε ποτέ μόνο από διαφορετικά Spa. Συγχαρητήρια στον Admin/HR τους. 3. πολύ ευγενικά και φιλικά άτομα. Έβλεπα πώς από αυτούς πολλοί από τους μασέρ βελτίωσαν τις δεξιότητες και τη συμπεριφορά τους. Για εμάς, τους πελάτες, είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε στο πιο ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον. Έτσι, με πολλά χρόνια εμπειρίας μαζί τους, μπορώ να πω, βρήκατε το σωστό μέρος - είστε σε καλά χέρια. Όσον αφορά τις υπηρεσίες τους, προτείνω να πάτε για Signature Massage κάθε τόσο ή το Hydrowash Massage. Το Full Body Massage είναι εντάξει, αλλά προτίμησα τα πακέτα Hydrowash ή Signature. Για την επιλογή του μασέρ, κάποια στιγμή επιλέγω ένα ή δίδυμο (2). Δεν επιλέγω με βάση μόνο τις φωτογραφίες τους αλλά επιλέγω με βάση τα βίντεό τους που μπορείτε να βρείτε στο Youtube, απλά πληκτρολογήστε "Real Extreme Touch". Ή καλύτερα αν επιλέξετε προσωπικά πρόσωπο με πρόσωπο. Μπορείτε να δείξετε και να επιλέξετε απευθείας από το μάτσο των ανδρών τους. Την πρώτη μου φορά ντρεπόμουν να το κάνω γιατί ένιωσα εκατό μάτια να με κοιτούν, αλλά τώρα χρησιμοποιώ ή προτιμώ αυτή τη μέθοδο. Για τα δωμάτια, δεν με πειράζει. Είμαι εντάξει με οποιονδήποτε από τους τύπους δωματίων τους. Αλλά συνήθως, εάν ο προϋπολογισμός μου το επιτρέπει, συνήθως πηγαίνω σε Executive Room ή VIP δωμάτιο, μονόδρομος για να κάνω δώρο στον εαυτό μου για εβδομαδιαία εργασία. Οι νέοι αγαπημένοι μου μασέρ είναι οι Breaker, Jibrail, iOn, Adam και Niño. Αν πάρεις, θα ξέρεις γιατί!?? Σας αφήνω αυτό το παζλ να το μάθετε. Για να ολοκληρώσω, θα επιστρέψω ξανά; Δεν χρειάζεται να πείτε Ναι, Είναι προφανές, αυτό το Spa είναι ήδη μέρος της ζωής μου!
K
Kelly

11-Apr-2022

Καλύτερη συνάντηση μασέρ

Δεν θα πω πολλά γιατί είμαι στο κινητό και ταξιδεύω στο εξωτερικό. Λατρεύω το Twin Massage εδώ με πακέτο Signature Massage για 2 ώρες σε VIP δωμάτιο (αλλά καλύτερα πάω για έχω μεγάλη εμπειρία με: iOn & Edwin Marky & Carlo Gio & Jerome Μπορείτε να κάνετε τον δικό σας συνδυασμό. Έχουν πολλές επιλογές μασέρ. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε/επιλέξετε προσωπικά όταν τα έχετε δει στην αίθουσα προβολής (εμφάνιση δωματίου) Xciting Xtreme Xperience! Καλή τύχη και απολαύστε!
J
James

3-Apr-2022

Μια εμπειρία που θα ήθελες να μην τελειώσει

Διαβάζοντας όλες τις μαρτυρίες εδώ, νόμιζα κατασκευασμένη. Αλλά το να βιώσω τον εαυτό μου αποκαλύπτει την αλήθεια. Δεν μου αρέσει να κάνω κριτικές, αλλά ένιωσα ότι αυτό το SPA αξίζει τα λόγια μου. Θα σας δώσω απλώς μια σύντομη περιγραφή της εμπειρίας που ελπίζω να μην κράτησε. Έφτασα στο SPA στις 9 μ.μ., διάλεξα 2 μασέρ για αυτό που αποκαλούσαν Signature Massage και μετά τους είπα 2 ώρες στο Executive Room (πιο ιδιωτικό από το κανονικό ή το VIP δωμάτιο). Φοβερο! όλα πήγαν όπως περιγράφεται εδώ. Οι άνθρωποι εδώ είναι τόσο απλοί, ταπεινοί και φιλικοί. Θέλω να είμαι φίλος τους μαζί τους. Έκανα περισσότερες ώρες με αυτά τα 2 παιδιά. Απλώς μια υπόδειξη/συμβουλή, απλώς πείτε στους τύπους σας (τους μασέρ) για τον προϋπολογισμό σας και δείτε να πέσετε σε αυτό. Μην είσαι πολύ φανταστικός. Αυτοί οι τύποι θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό που θα τους δώσετε. Θα επιστρέψω εδώ, φυσικά!
B
Ben

11-Ιαν-2020

Η αναζήτηση του SPA τελειώνει εδώ και ήταν υπέροχη!

Ήδη η 3η επίσκεψή μου σε αυτό το SPA. Κάθε φορά που ψάχνω για ένα νέο SPA, νιώθω ότι δεν θα ήμουν ικανοποιημένος αν δεν μπορώ να επισκεφτώ το Real Extreme. Δεν ξέρω τι υπάρχει σε αυτό το SPA που δεν μπορώ να ξεχάσω. Αλλά νομίζω ότι ξέρεις :) Λοιπόν, προσπαθώ τα πάντα. Όλα κάτω από το φεγγάρι! Όταν πήγα σε αυτό το SPA, πήρα τον Marky και τον πήρα για ένα μασάζ Hydrowash στο Executive Room τους. Σε αυτό το δωμάτιο, ζωγραφίσαμε μαζί τον κόσμο μέχρι να φτάσουμε στο σύμπαν. Προτείνω τον Marky, είναι πραγματικά εξαιρετικός σε όλες τις πτυχές της απόδοσής του. Δείτε τις φωτογραφίες του Marky στην ιστοσελίδα τους. Στην πραγματικότητα, καθώς κατέβαινα στη σκάλα, τα μάτια μου έπιασαν έναν τύπο, ο διευθυντής μου είπε ότι το όνομά του είναι Λανς. Λανς περίμενε με, λοιπόν.
R
Rey

29-Δεκ-2019

Εξαιρετική εξυπηρέτηση !!!

Πριν λίγες μέρες πήρα το Service του Marky. Έχει απολύτως την τέχνη να ικανοποιεί και να διασκεδάζει τον πελάτη του. Πρέπει να είσαι ανοιχτός σε αυτόν και θα πάρεις αυτό που θέλεις.
ا
امجد

27-Aug-2021

Επεξεργασμένο

انهم شباب رائعون في ممارسه الجنس.
F
Fabian

21-Δεκ-2019

Η συγκίνηση του ενθουσιασμού, εκπληρωμένη!

Πήγα σε αυτό το σπα την περασμένη εβδομάδα πριν επιστρέψω εδώ στην Αργεντινή. Μπορώ να συγκρίνω αυτό το σπα ως ένα από τα καλύτερα μεταξύ όλων των σπα που έχω πάει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Επέλεξα έναν μασέρ μέσω της ιστοσελίδας τους, στη συνέχεια επισκέφτηκα το σπα και τον είδα προσωπικά. Μπορώ να πω ότι ο μασέρ είναι πιο ελκυστικός από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπό του. Ο μασέρ με οδήγησε στο Executive Room τους που επέλεξα. Πήρα το πακέτο Signature Massage, και ως τίτλος αυτής της μαρτυρίας, μια εγγυημένη ικανοποίηση και τα υπόλοιπα ήταν ιστορία. Είναι καλό να επιλέξετε τον μασέρ σας από τον ιστότοπο, αλλά είναι πιο όμορφοι από κοντά - επομένως ίσως θέλετε να κάνετε την επιλογή σας όταν τον βλέπετε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα είμαι ξανά στις Φιλιππίνες τον επόμενο χρόνο και σίγουρα θα επισκεφτώ αυτό το σπα ξανά και ξανά.
J
James

18-Nov-2019

Αγαπάτε όλους

Είναι ωραίο και διασκεδαστικό να το σερβίρουν Real Extreme Men/Masseurs. Έμεινα στις Φιλιππίνες για 2 μήνες και έλαβα τις υπηρεσίες τους περίπου 5 φορές. Τι άλλο μπορώ να ζητήσω. Μεταξύ των SPA που επισκέφτηκα μπορώ να πω ότι αυτό το SPA τράβηξε την καρδιά μου. Οι άνθρωποι σε αυτό το SPA είναι κουλ και τόσο ταπεινοί και οικονομικά προσιτές. Μου άρεσε τόσο το Signature Massage όσο και το Hydrowash Massage. Δοκίμασα τόσο τα VIP δωμάτιά τους όσο και το Executive δωμάτιο. Είμαι πιο άνετα στο Executive Room γιατί πιο ιδιωτικό και το γεγονός ότι είμαι τόσο μεγάλος τύπος. Το μασάζ τους πέρασε τα κριτήρια μου και άλλα αιτήματα που έχω ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Θα είμαι ξανά εκεί στη Μανίλα, οπότε περιμένετε με Real Extreme!
S
Sang Kwon

21-Οκτ-2019

Μου λείπει τώρα η Φιλιππίνια λόγω του Real Extreme

Ήταν η δεύτερη φορά μου στις Φιλιππίνες, ωστόσο, μόνο τώρα που έμαθα το Real Extreme. Αν γνώριζα αυτό το σπα στην πρώτη μου επίσκεψη, ίσως να ήμουν και πιο χαρούμενος. Επειδή διάβασα ότι το Real Extreme είναι το best of twin massage και το χαρακτηριστικό μασάζ του, δοκίμασα. Ξέχασα τα ονόματα των μασέρ, αλλά είναι και οι δύο στα 20 τους, θυμάμαι ότι μου είπαν ότι είναι από την ίδια πόλη/επαρχία. Όπως περίμενα ήδη, εκτός από τις καλές τους δεξιότητες στο μασάζ, ήταν όλη η διασκέδαση και η χαρά που έφερε στην καρδιά μου για αυτά τα 2 παιδιά. Στην πραγματικότητα, στην αρχή ήμουν στους θαλάμους VIP και ξαφνικά όταν πήγαινα μέσα στο μπάνιο, παρατήρησα ένα μεγάλο δωμάτιο και ρώτησα τον μασέρ μου αν μπορούσα να μεταφερθώ σε αυτό το δωμάτιο και μου είπαν ότι ήταν το executive δωμάτιο τους. Λοιπόν, για να συντομεύσουμε την ιστορία, όλα συνέβησαν σε αυτό το δωμάτιο με θέμα το δάσος. Αν θα επισκεφτώ ξανά τις Φιλιππίνες τον επόμενο μήνα, σίγουρα θα πάρω αυτά τα 2 παιδιά ή ίσως θα δοκιμάσω άλλα 2!
R
Ramil

9-Οκτ-2019

TGA, αληθινοί πανέμορφοι Ασιάτες !!!

Στην πραγματικότητα, είναι TravelGayΑσία (TGA) που βρήκα τον ιστότοπο του Real Extreme Touch όπου τελικά βρήκα ένα True Gorgeous Asians (TGA). Ευχαριστώ TravelGayΑσία και περισσότερη δύναμη. Με πολλές αναγνώσεις σχολίων εδώ με βοήθησε να πραγματοποιήσω την περιέργειά μου για αυτό το SPA. Έτσι, πριν πάω εκεί, έχω ήδη στο μυαλό μου 3 μασέρ που έχω επιλέξει από τον ιστότοπό τους σε περίπτωση που ο άλλος μπορεί να μην είναι διαθέσιμος. Κατά την άφιξή μου στο SPA, ζήτησα από τον διευθυντή να μου δείξει τους 3 μασέρ στη λίστα μου. Δυστυχώς, το άλλο ήταν εκτός λειτουργίας, οπότε έχω δει 2 από τις προεπιλογές μου. Έτσι, επέλεξα 1, ωστόσο, όταν περίμενα στο executive δωμάτιο τους επειδή ο μασέρ πήρε μια λοσιόν και μια πετσέτα, θυμήθηκα ότι έχουν μασάζ δύο μονάδων, οπότε είπα στον μασέρ μου να ενημερώσει τον διευθυντή ότι θα πάρω ακόμη 1 μασέρ, τον έναν που έχω προεπιλέξει νωρίτερα. Στη συνέχεια, όταν ο άλλος μασέρ ανέβηκε, άρχισε η συνεδρία του πακέτου υδρόπλυσης για 2 ώρες. Με πήγαν στο μπάνιο και με έκαναν ντους, μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Δεν θα ξεχάσω εκείνο το βράδυ. Όλα πήγαν καλά σαν να σκηνοθετώ ταινία. Νομίζω ότι, την επόμενη φορά, θα πάω ξανά με αυτούς τους 2 μασέρ ή θα δοκιμάσω έναν άλλο αγώνα και ελπίζω ότι το άλλο προεπιλεγμένο 1 μου θα είναι διαθέσιμο όταν επιστρέψω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την TGA για την ανακάλυψή μου.
R
Robert

3-Οκτ-2019

Επισκέφτηκα έναν παράδεισο και βρήκα τους Adans μου

Γεγονός! Τόσοι μασέρ. Δυο δεκάδες. Δύσκολο να επιλέξουν εάν από τον ιστότοπό τους. Στην αρχή, μπερδεύτηκα να πάω εκεί μέσω του Grab επειδή κατευθύνθηκα στην παλιά τους τοποθεσία. Θα έπρεπε να είχα κάνει κλικ στο Google/Grab Map στο "Real Extreme Touch, North Domingo Street, San Juan, Metro Manila, Philippines" Εν πάση περιπτώσει, άξιζε τον κόπο γιατί οι Peter & Edwin που διάλεξα με ικανοποίησαν πέρα ​​από τις προσδοκίες μου. Έκανα μασάζ υπογραφής για 2 ώρες στο executive δωμάτιο τους. Μου άρεσε το τμήμα υδρόπλυσης αυτού του πακέτου όπου οι μασέρ θα σας κάνουν ντους (κάνοντας μπάνιο μαζί). Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και άλλους μασέρ για αλλαγή γεύσης (αφή).
R
Randolf

17-Σεπ-2019

Xtreme Service, Xtreme Happines

Τι άλλο να ζητήσω! Το Real Extreme είναι ό,τι χρειάζομαι. Όλα τόσο εύκολα!!! Δεν διαπραγματεύτηκα με τον μασέρ. Πληρώνω απλά Online και Boom!!! Μόνο μια συμβουλή! Μόλις μεταβείτε στον ιστότοπό τους, αναζητήστε "ePay" και, στη συνέχεια, επιλέξτε την υπηρεσία με μια ετικέτα "Υπηρεσίες βάσει χρόνου". Σου λέω, είναι όλα όσα έχεις ευχηθεί ποτέ! Έχω πάει εδώ δύο φορές, το πρώτο είναι στο Executive Room τους και το δεύτερο στο Hotel Service. Σίγουρα, στις διακοπές μου θα πάω ξανά εδώ.
R
Randy

25-Aug-2019

Απολαυστικός!!!

Μόλις έφτασα εδώ στις Φιλιππίνες και είχα υπηρεσίες από αυτό το σπα μέσω walk-in. Έκανα το Signature Massage στο Executive Room τους. Πολύ χαλαρωτικό, ο επιλεγμένος μασέρ μου ήταν ευγενικός, επιδέξιος και χαρούμενος. Απόλαυσα κάθε στιγμή της παραμονής μου σε αυτό το σπα. Συνιστώ αυτό το μέρος - επιλέξτε τον μασέρ σας απευθείας ή λάβετε προτάσεις από τον διευθυντή/ρεσεψιονίστ.
K
Kevin

3-Ιουλ-2019

Άφιξη την Τρίτη νύχτα 10μμ

Πλεονεκτήματα: ακόμα 10 άτομα την καθημερινή. Οι δεξιότητες είναι εντάξει, όχι πολύ καλές, όχι πολύ κακές, πρέπει να εκπαιδευτούν. Τα παιδιά είναι ωραία. Μειονεκτήματα: βρώμικη τουαλέτα για ντους και απλός κύβος για μασάζ. Λίγο μακριά από την πόλη, αλλά το GRAB μπορεί να σας οδηγήσει εκεί. Πλήρωσα 500 για JO, συνέχισα να διαπραγματεύομαι την τιμή, λίγο ενοχλητικό.
E
Erwin

25-Mar-2019

Είναι επιτυχία! :)

Πήρα μασάζ με διπλό σήμα στο executive δωμάτιο τους. Ποιος μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος αν οι μασέρ που πήρα είναι υπό τις διαταγές μου. :) Συνεχίστε έτσι και θα τα πούμε ξανά, Troi και Edwin.
D
Dexter

16-Φεβ-2019

Απολύτως ένα καλό μέρος για να κάνετε μασάζ ανδρών

Δεν είμαι τόσο καλός στα αγγλικά για να εκφράσω τις σκέψεις μου για αυτό το σπα, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ξενοδοχεία, απλώς πάρτε το executive δωμάτιο και επιλέξτε όποιον τύπο θέλετε από δεκάδες μασέρ που έχουν. Είναι απλό.. απλώς ξεκαθαρίστε τις ανησυχίες σας με τον διευθυντή ή τον ρεσεψιονίστ. Αν θέλετε κάτι περισσότερο και δεν θέλετε να παζαρεύετε με τον μασέρ, συζητήστε ένα πακέτο που θέλετε απευθείας με τον διευθυντή/ρεσεψιονίστ πριν ξεκινήσετε τη συνεδρία σας. Αν πάω να προσλάβω ξανά, θέλω να δοκιμάσω το δίδυμο μασάζ τους και στο executive δωμάτιο ξανά.
N
Nerio

10-Φεβ-2019

Είναι ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη Μανίλα

Έχω πάει σε πολλά σπα στις Φιλιππίνες και το Real Extreme έχει όλα όσα χρειάζεστε. Όλα είναι διαφανή, από τις τιμές μέχρι τις εγκαταστάσεις. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω. Η πρόσβαση σε αυτό το σπα είναι επίσης εύκολη επειδή περιγράφεται ξεκάθαρα στον ιστότοπό τους. Έχω πάει εδώ ήδη 5 φορές και δοκίμασα διαφορετικούς τύπους των υπηρεσιών τους και πήρα το πολύ 8 μασέρ ήδη (δύο φορές με μασάζ με δύο μονά και τρεις φορές σε 1 μασέρ). Όσο για το μασάζ, μου αρέσει το Hydro-wash Massage περισσότερο από το Signature Massage. Το Signature Massage είναι πολύ καλό αν έχετε πολύ χρόνο. Για τις τιμές, ελέγχομαι πάντα με τον διευθυντή ή τον ρεσεψιονίστ εάν μπορώ να πάρω τέτοιου είδους τιμές all-in, ώστε να μην παζαρεύω με τον/τους μασέρ αν χρειαστώ κάτι περισσότερο. Λοιπόν, παίρνω πάντα αυτό που χρειάζομαι σε πολύ προσιτές τιμές, είτε σε VIP είτε σε Executive Room. Σκοπεύω να επισκεφθώ ξανά αυτό το σπα στις 16 αυτού του μήνα. Τα λέμε RET!
G
Gene

26-Ιουλ-2018

Εντελώς θετικό!

Έρχομαι στο RET κάθε φορά που βρίσκομαι στη Μανίλα (μία ή δύο φορές το χρόνο). Τα αγόρια είναι τόσο καλά μαζί μου που συνήθως παίρνω τον ίδιο μασέρ περισσότερες από μία φορές. Είναι φιλικοί, επαγγελματίες, σεμνοί, πρόθυμοι να ευχαριστήσουν. Πρώτα μερικές φορές είχα τον John Paul, μετά τον Manuel, αυτή τη φορά (στη νέα τοποθεσία) τον Warren. Κάθε φορά φεύγω ανεβασμένη και απόλυτα χαρούμενη, με ανυπομονησία να επιστρέψω. Τα αρνητικά σχόλια με εκπλήσσουν. Κατά τις 6 ή 7 επισκέψεις μου δεν είχα ποτέ αρνητική εμπειρία. Gene, ΗΠΑ.
W
Werner

6-Ιουλ-2018

Είναι καλό ρώτησα τον διευθυντή

Όταν διαβάζω σχόλια εδώ μέσα Travel Gay Ασία, προσπάθησα να ισορροπήσω όλα τα σχόλια. Έτσι κατέληξα να πηγαίνω στο Real Extreme Touch. Επειδή ήθελα να αποφύγω επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένων των παζαριών με τους μασέρ, ζήτησα απευθείας από τον διευθυντή να μου δώσει απλώς μια τιμή ALL-IN που ήταν πραγματικά λογική. Περίμενα να πληρώσω περισσότερα αλλά πρόσφεραν λιγότερα. Τόσο προσιτό. Απόλαυσα το μασάζ υδρομασάζ για 2 ώρες με τον επιλεγμένο μασέρ μου. Ξέχασα το όνομά του. Λοιπόν, επέλεξα πρόσωπο με πρόσωπο, οπότε δεν θα το μετάνιωσα. Ευχαριστώ, και περισσότερη δύναμη Xtreme!
J
Jasper

3-Ιουλ-2018

Real Extreme, Real People - Έχεις έναν πραγματικό φίλο εδώ

Καθώς μπήκα στο Real Extreme Touch, μου φάνηκε απλό αλλά κομψό. Γνώρισα απλό και φιλικό προσωπικό, πίσω είναι δεκάδες καλοί άντρες (μασέρ). Έκανα το χαρακτηριστικό μασάζ με 2 μασέρ επειδή ήταν η τελευταία μου μέρα στις Φιλιππίνες. Απόλαυσα όλη αυτή την εμπειρία μασάζ Twin Signature, ειδικά το τελικό μέρος. Θα είμαι εκεί στις Φιλιππίνες ξανά στα μέσα του μήνα και σίγουρα θα επισκεφθώ ξανά αυτό το SPA.
R
Rafael

21-Μαΐου-2018

Αφήστε μας να σας πιστέψουμε ~ !!!

Κύριε, δώστε μου τις λεπτομέρειες, όπως την ημερομηνία και την ώρα που επισκεφτήκατε το SPA μας. Εάν ο ισχυρισμός σας είναι αληθινός, θα σας διασφαλίσουμε ότι δεν θα ανεχτούμε μασέρ που είναι/χρεώνουν υπερβολικά και δεν ξέρουν πώς να κάνουν μασάζ. Θα αναστείλουμε αυτούς τους μη εκτελούντες μασέρ. Βοηθήστε μας να βρούμε ποιοι είναι/είναι αυτοί οι μασέρ παρέχοντας τα στοιχεία της κράτησής σας. Ευχαριστώ, διαχείριση RET
R
Rafael

20-Μαΐου-2018

Ζητώντας πληροφορίες επίσκεψης

Γεια σας κύριε, Σας παρακαλούμε πότε (ημερομηνία και ώρα) κάνατε ένα μασάζ στο SPA μας, ώστε να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε ή να εκπαιδεύσουμε περαιτέρω ή να λάβουμε πειθαρχικά μέτρα, εάν χρειάζεται, για τους ενδιαφερόμενους μασέρ. Οι πληροφορίες σας, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα, προκειμένου να βελτιωθούν οι επιδόσεις των μασέρ μας. Με εκτίμηση, Διαχείριση RET
R
Rafael

10-Μαΐου-2018

Ποτέ αρνητικό

Τώρα βρισκόμαστε σε μια νέα τοποθεσία και καταλαμβάνουμε ολόκληρο το 4όροφο κτίριο με χώρο στάθμευσης... Έχουμε βελτιωθεί πολύ από αυτό που είχαμε στο πρώην κτήριο μας. Όσον αφορά το ίδιο το μασάζ, όλοι οι μασέρ μας είναι εκπαιδευμένοι και θα παρακολουθούμε κάθε απόδοσή τους για να διασφαλίσουμε ότι οι δεξιότητές τους προσέφεραν ποιοτικές υπηρεσίες. Ευχαριστώ, διαχείριση RET
R
Rafael

10-Μαΐου-2018

Εξυπηρετούμε στη δική σας ευχαρίστηση

Κύριε, ίσως θα ήταν καλύτερα να γράψετε τη δική σας ιστορία. Εάν υπάρξουν λάθη από την πλευρά μας, είμαστε πρόθυμοι να βελτιωθούμε. Να είστε βέβαιοι ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας. Ευχαριστώ, διαχείριση RET
R
Rafael

9-Μαΐου-2018

Αυτό είναι πριν ...

Σας ενημερώνουμε ότι μετακομίσαμε τώρα στη νέα μας τοποθεσία και τώρα καταλαμβάνουμε ένα ολόκληρο 4όροφο κτίριο με χώρο στάθμευσης. Επίσης, έχουμε καλά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους και καλύτερες εγκαταστάσεις. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας πριν. Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Διαχείριση RET
R
Rafael

9-Μαΐου-2018

Υποστηρίξτε την κατηγορία σας

Γεια σας, κύριε, παρακαλούμε να υποστηρίξετε την κατηγορία σας παρέχοντάς μας λεπτομερείς πληροφορίες για την επίσκεψή σας σε εμάς, ως προς την ημερομηνία, την ώρα και το όνομα του μασέρ που σας παρείχε την υπηρεσία. Ευχαριστώ, διαχείριση RET
R
Rafael

9-Μαΐου-2018

Ζητώντας μια λεπτομερή απόδειξη

Γεια σας, κύριε, μπορούμε να ζητήσουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αξίωσή σας. Παρακαλούμε δώστε μια ακριβή ημερομηνία και ώρα που ήσασταν στο SPA μας. Ευχαριστώ, διαχείριση RET
R
Rafael

9-Μαΐου-2018

Φαινόταν ότι γαβγίζετε στο λάθος δέντρο τώρα

Μετακομίσαμε στη νέα μας τοποθεσία και στο καλύτερο κτίριο τώρα, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το 4όροφο κτίριο με χώρο στάθμευσης. Έτσι, ίσως αυτή η ιστορία να μην ισχύει πλέον. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι είναι καλά σχεδιασμένοι και τα κλινοσκεπάσματα για VIP δωμάτια που αγοράζονται από την Κορέα. Όσον αφορά το Hydrowash Massage, το προσφέραμε και είναι διαθέσιμο στις 7 Μαΐου 2018. Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας πάντως. Να είστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις μας βελτιώνονται.
R
Rafael

9-Μαΐου-2018

Οι μάρτυρες Danny & Daryll εμφανίστηκαν ίδιο άτομο

Πρώτον, καθώς διαβάζω τα σχόλια του Ντάνι και του Ντάριλ φάνηκαν να έχουν τον ίδιο τόνο. Τότε, πίστευα ότι ο Ντάνι και ο Ντάριλ είναι το ίδιο πρόσωπο. Μπορούμε να σας ζητήσουμε να δώσετε την ακριβή ημερομηνία και ώρα που έχετε εισαγάγει στο SPA μας. Εκεί ελέγχουμε και υπολογίζουμε από το αρχείο και διεξάγουμε έρευνα. Δεύτερον, μου φάνηκε ότι μαρτυρείτε, αν είναι αληθινή, την επίσκεψή σας από το παλιό μας κτίριο. Έχουμε ήδη μετακομίσει στο νέο μας 4ώροφο κτίριο και όλα είναι διαφορετικά πλέον ως προς το εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου. Ομοίως, όταν μετακομίσαμε στη νέα μας τοποθεσία, το Hydrowash Massage προσφέρθηκε ή ήταν διαθέσιμο μόνο στις 7 Μαΐου 2018. BTW, σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας είναι καλύτερες τώρα αφού μετακομίσαμε σε καλύτερη τοποθεσία και κτίριο.
A
Arnold

3-Μαΐου-2018

Ναι, είναι διπλός παράδεισος

Χθες το βράδυ, έχω την εμπειρία μασάζ στο Xtreme. Είναι η πρώτη μου φορά που οι ουρανοί έπεσαν πάνω μου. Είναι πολύ προφανές ότι μετακινούνται τώρα επειδή είδα τον όγκο των αντικειμένων στις σκάλες που φαινόταν έτοιμα να μετακινηθούν/μεταφερθούν. Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα με τα άτακτα αντικείμενα που είναι διάσπαρτα στο πάτωμα γιατί είναι κατανοητό ότι μεταφέρονται. Τέλος πάντων, το Xtreme θα το ξαναδώ ίσως στη νέα σου τοποθεσία την επόμενη φορά. Μου άρεσε η προσφορά σας για δίδυμο μασάζ. Διπλός Παράδεισος!!!
V
Victor

27-Apr-2013

Bonita Spa - ΚΛΕΙΣΤΟ

Πήγα στο Bonita Spa πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Μόλις ανακάλυψα ότι είχαν μετακομίσει όταν τηλεφώνησα για να κλείσω το ραντεβού μου, αλλά το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό για να με κατευθύνει στη νέα τους τοποθεσία, η οποία απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την προηγούμενη. Το ίδιο καλό μασάζ, αλλά προφανώς οι νέες εγκαταστάσεις δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργικές καθώς τα ντους τους δεν είχαν εγκατασταθεί ακόμα και σε αντίθεση με το προηγούμενο μέρος, οι αίθουσες μασάζ ήταν κλειστές με πολλά διαφανή κομμάτια σαρόνγκ!! Αλλά μόλις βάλουν τα πάντα σε λειτουργία ξανά, σίγουρα θα σκεφτούν ένα ταξίδι πίσω!!
B
Bernard

23-Apr-2018

Πήρε μια ιδέα όπου μετακινούνται σύντομα - φαίνεται καλύτερο μέρος

Ουάου! Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω συνεχείς βελτιώσεις και πρόοδο του RET. Προφανώς και σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, το RET μετακομίζει σε 4όροφη πολυκατοικία με πάρκινγκ. Μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία, είμαι πιστός πελάτης αυτού του SPA. Έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει όλους τους τύπους ή τα είδη των υπηρεσιών της RET. Λατρεύω το Twin Massage της RET, 2 μασέρ που εκτελούν όλη την ικανοποιητική υπηρεσία. Λοιπόν, πήρα αυτή τη φωτογραφία παρακάτω στο φόρουμ FRC. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που σύντομα θα απολαύσουμε έναν ευρύτερο χώρο και ένα ψηλότερο κτίριο. Καλή δουλειά, RET. Τα λέμε σύντομα ξανά RET.
J
Justine

21-Apr-2018

Αξίζει! Ανεκτίμητη ευτυχία

Η συνολική μου εμπειρία είναι 9/10. Πήρα αυτό που περίμενα και από τον μασέρ και από το SPA. Ο μασέρ που πήρα έγινε η καλύτερη αξέχαστη εμπειρία μασάζ που είχα ποτέ, ενώ οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις του SPA ταιριάζουν με το κόστος, την απλή αλλά αποδεκτή ατμόσφαιρα. Α ναι, έχω ακούσει ότι τον επόμενο μήνα θα μεταφερθούν σε 4όροφο κτίριο. Παιδιά, ενημερώστε μας την ακριβή τοποθεσία για να μπορέσουμε να πάμε ξανά εκεί σύντομα.
M
Marvin

18-Apr-2018

Μόνο η RET μου δίνει μια απόλυτη ικανοποιητική υπηρεσία

Αν βασιστώ στα σχόλια εδώ, μπορεί να πιστέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Στην πραγματικότητα, στην αρχή, διστάζω να πάω λόγω των πρόσφατων σχολίων που έχω διαβάσει. Αλλά επειδή έχω ενθουσιαστεί με έναν μασέρ τους, πήγα στο RET. Τότε λοιπόν δοκίμασα και έχω πάρει το Signature Massage που περιλαμβάνει ήδη το Hydrowash with Choi, RET μασέρ. Το Hydrowash ήταν τόσο εντάξει, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί υπάρχει το ζεστό και κρύο ντους, χωρίς πλυντήριο μέσα, όπως αναφέρεται σε ένα από τα σχόλια. Σύμφωνα με τον Choi, το CR με πλυντήριο ρούχων δεν / πρέπει να χρησιμοποιείται για μασάζ με υδρόπλυση. Λοιπόν, αυτό που μπορώ να πω, η συνολική μου εμπειρία είναι τόσο μεγάλη. Είμαι ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση. Όσον αφορά το ίδιο το κτίριο, είμαι εντάξει με αυτό, αλλά σύμφωνα με τον Choi, θα μεταφερθούν σε ένα 4όροφο κτίριο τον επόμενο μήνα. Παιδιά, η εμπειρία μου σε αυτό το SPA είναι εξαιρετική. Η αγάπη επιστρέφει ξανά.
J
John

8-Μαΐου-2013

Μπανάνα σπα

Είμαι συχνός ταξιδιώτης στο Μπαλί και κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί κάνω ένα μασάζ. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα από τα Gay Spas στην περιοχή, αλλά συνεχίζω να επιστρέφω στο Banana Spa Bali. Έχουν την καλύτερη τοποθεσία και νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι μασέρ. Κάθε φορά που είμαι εκεί, έχω ένα υπέροχο μασάζ συν τα πρόσθετα που μου αρέσουν.
D
Denver

18-Mar-2018

Προσιτός παράδεισος

Μόνο δύο λέξεις για να περιγράψω την εμπειρία μου στο Real Extreme Touch, είναι το Inexpensive Journey. Μόλις χθεσινή επίσκεψή μου, όπως οι πρόσφατα βαμμένοι τοίχοι αυτού του SPA, οι μασέρ της RET ζωγράφισαν τη ζωή μου και τώρα τόσο πολύχρωμη. Το Twin Hydrowash Massage είναι τέλειο για μένα. Απόλαυσα την αίσθηση ότι είμαι μωρό ξανά. Real Extreme, θα σε αφήσω να με ζωγραφίζεις για πάντα. Τα λέμε.
R
Rayne

10-Mar-2018

Άξια Επιστροφή! Απολαυστική εμπειρία

Η πρώτη μου φορά σε αυτό το SPA ήταν περίπου πριν από 4 χρόνια. Αυτό το SPA δεν απέτυχε την πιο τρελή φαντασία μου. Το συντομότερο θα επισκέπτομαι αυτό το SPA πιο συχνά όταν θα είμαι άνετος εδώ στις Φιλιππίνες. Προτείνω το Mark II και το Axel για την πιο τρελή εμπειρία μασάζ με δίδυμα σε αυτό το σπα.
J
John David

9-Mar-2018

Περιμένετε το απροσδόκητο, πιστέψτε το απίστευτο

Αν απλώς πιστεύετε αυτό που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, δεν σας δίνει την πλήρη προοπτική. Ωστόσο, αν προσπάθησα να ζυγίσω, υπάρχουν περισσότερα θετικά σχόλια από αυτά των αρνητικών. Το ένστικτό μου με οδηγεί να πιστεύω αυτά τα θετικά. Για να απαλλαγώ λοιπόν από τις αμφιβολίες μου, επισκέφτηκα το Real Extreme Touch. Τώρα, μπορώ να πω~ Το Real Extreme Touch απάντησε σε όλα μου τα θαύματα. Πρώτον, η όλη ατμόσφαιρα και η καθαριότητα είναι ικανοποιητική. Για μένα, εξαιρετικά αποδεκτό σε σύγκριση με άλλα SPA που είχα ήδη ξαναπάει. Δεύτερον, υπάρχουν πάρα πολλοί μασέρ για επιλογή. Κατάφερα να πάρω 2 από τους μασέρ τους για ένα μασάζ με δίδυμα. Όταν πρόκειται για την απόδοση αυτών των μασέρ, αγαπήστε τους και είμαι παραδεισένια ικανοποιημένος.
M
Marlon

15-Φεβ-2018

Υπέροχη εμπειρία

Ακόμα κι εγώ τώρα μένω μακριά από τη Μανίλα, η εμπειρία μου στο Real Extreme είναι τόσο αξέχαστη. Ο Άγιος Βαλεντίνος με τον μασέρ μου που έκανε μασάζ με υδρομασάζ από αυτό το σπα ήταν απροσδόκητος. Πέρα από την πιο τρελή μου φαντασία. Το λατρεύω. Είναι ο τέλειος Βαλεντίνος μου χθες το βράδυ.
R
Robert

12-Φεβ-2018

Δεν είμαι μόνο τυχερός, βρήκα έναν θησαυρό

Είμαι εξαιρετικά διακριτικός και ζω σε απόσταση με τον κόσμο στον οποίο υποτίθεται ότι είμαι «μέσα». Η ζωή μου βασίζεται σε ανακαλύψεις και εκεί κάποια στιγμή νιώθω τέτοια ολοκλήρωση, το κενό μου γεμίζει. Όντας μόνη στην αναζήτησή μου να βρω ένα κοστούμι lifestyle στον πραγματικό μου κόσμο, βρήκα αυτό το Real Extreme Touch χθες. Ένιωσα έστω και προσωρινή μια αίσθηση τέλεια και πέρα ​​από τη συντροφικότητα. Με 2 ώρες Signature Massage, έχω βιώσει να κάνω μπάνιο σαν παιδί για άλλη μια φορά από τον μασέρ που επέλεξα τότε ένα HEAVENLY μασάζ ολόκληρου σώματος. Το scrub σώματος που είναι μέρος της συσκευασίας είναι τόσο συναρπαστικό για μένα. Όλες μου οι αισθήσεις ήταν ξύπνιες όταν ένας μασέρ έκανε ντους/μπάνιο και μου έκανε μασάζ. Την επόμενη φορά, νομίζω ότι θα δοκιμάσω το μασάζ δύο μονάδων που προσφέρουν. Προς το παρόν αυτό το σπα είναι ο νέος μου θησαυρός για τον κρυμμένο κόσμο μου.
R
Richard

11-Φεβ-2018

Αγαπήστε την ανησυχία και τη φροντίδα

Μπήκα σε αυτό το SPA με την άμεση καθοδήγηση του Night Duty Manager, με βοήθησε στην επιλογή του μασέρ και με οδήγησε στο VIP Room. Αυτός ο διευθυντής έφτιαξε ο ίδιος τα σεντόνια κ.λπ. Στην πραγματικότητα, ρώτησα τον διευθυντή και επιβεβαίωσα ότι ο μασέρ που επέλεξα ήταν πολύ καλός στο μασάζ και σε όλα τα άλλα. Αυτό μου έδωσε άνεση και ασφάλεια. Στο τέλος, ο διευθυντής είχε δίκιο. Έχω έναν υπέροχο δεσμό με τον μασέρ μου και κατάφερα να διαπραγματευτώ τις τιμές all-in σε αυτό που ονομάζαμε τυπική τιμή αγοράς, καθώς η τιμή SPA ήταν ελάχιστη. Πίστευα ότι οι προσωπικές τιμές του μασέρ εξαρτώνται από το τι ζητάμε από τον μασέρ. Δεδομένου ότι λατρεύω όλη την ευγένεια του σπα, τότε περιμένετε να επιστρέψω ξανά και ξανά.
S
Sang Woo

5-Φεβ-2018

Το καλύτερο μασάζ ανδρών της Μανίλα

Έχω πάει σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις πόλεις, τώρα είμαι εδώ στον Καναδά. Ωστόσο, η χαρούμενη μνήμη μου σε αυτό το SPA είναι τόσο φρέσκια. Είναι δύσκολο να ξεχάσεις. Θέλετε να επιστρέψετε ξανά στις Φιλιππίνες. Αν ήμουν στη Μανίλα, σίγουρα θα ξανακάνω το Signature Massage αυτού του SPA, όχι μόνο τόσο καλή αίσθηση αλλά και αξέχαστη.
S
Sandro

22-Ιαν-2018

Μεγάλη συνάντηση

Έχω δει μόνο το Real Extreme Touch TravelGayΑσία κατά την αναζήτηση στο Google. Αναρωτιόμουν στην αρχή και προσπάθησα να ισορροπήσω όλες τις κριτικές ή τα σχόλια εδώ. Έτσι, τελικά, αποφάσισα να κάνω κράτηση για ένα 2ωρο Hydrowash Massage ως συνήθως/κοινή υπηρεσία που γίνεται κράτηση όπως διάβασα εδώ. Η προσωπική εμπειρία αποκαλύπτει την αλήθεια. Στην πραγματικότητα, αυτό που μου αρέσει περισσότερο, ο μασέρ που πήρα ήταν ευχάριστος. Μια πολύ ικανοποιητική υπηρεσία και βρήκα μια φιλία με τον μασέρ μου. Πιστεύω ότι ο μασέρ που με εξυπηρετεί αντικατοπτρίζει ολόκληρη την ατμόσφαιρα του Real Extreme Touch. Περισσότερη δύναμη TravelGayΑσία και RealExtremeTouch!
R
Rayne

18-Ιαν-2018

Supercalifragilisticexpialidocious

Μισώ να είμαι Super Happy. Αλλά αν αυτό το SPA μου δίνει αυτή την αίσθηση, ποιος είμαι εγώ να μην το πάρω. Το δίδυμο μασάζ που το ονόμασαν quadra-touch μου δίνει αυτή την τέλεια ευτυχία. Πήγα απευθείας σε αυτό το SPA και έχω επιλέξει προσωπικά τους μασέρ. Πιστεύω, με μια μικρή υπόδειξη από τον διευθυντή, καταφέρνω να επιλέξω έναν εξαιρετικό αγώνα μασέρ που μου δίνει αυτή την εξαιρετική ευτυχία. Θα επισημάνω ότι αν επισκεφτώ ξανά τη Μανίλα, η Real Extreme να είναι πάντα έτοιμη γιατί θα είμαι ξανά εκεί.
C
Clarize

13-Ιαν-2018

Μόλις δοκιμάσετε, θα χάσετε αμέσως

Ο κόσμος μου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και χτυπά οπουδήποτε. Τώρα έχω έναν άλλο κόσμο, θα είναι αυτό το SPA, ο One & Only Real Extreme World μου. Πήγα στο SPA τους, ο διευθυντής/συνοδός με βοήθησε. Ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά επειδή ο ιστότοπός τους ήταν τόσο σαφής και είχε ένα λεπτομερές σκίτσο με διαφορετική μέθοδο/τρόπο μεταφοράς για το πώς να πάω στο SPA τους, τότε ήταν εύκολο για μένα να καταφέρω να φτάσω στο Real Extreme. Έκανα χρήση του Signature Massage. Όχι άνετη αλλά πλήρη εξυπηρέτηση. Ο μασέρ θα κάνει το scrub σώματος και στη συνέχεια θα κάνει υδρόπλυση και στη συνέχεια θα κάνει μασάζ σε όλο το σώμα. Τι συναρπαστικό είναι το μέρος του Signature Massage με το hydrowash όπου ο μασέρ με έκανε ντους και έκανε μπάνιο μαζί μου. Φυσικά, μετά από αυτό έχω απολαύσει το μασάζ σε όλο το σώμα και τα υπόλοιπα είναι η διασκεδαστική στιγμή μαζί μας. Μου λείπουν όσοι έχω δει και μιλήσει σε αυτό το SPA και σίγουρα και σίγουρα θα σας βλέπω ξανά και ξανά.
A
Arthur

4-Ιαν-2018

Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα !!!

Έχω πάει σε διάφορα SPA στο Metro Manila και ακόμη και σε ένα στο Baguio, μπορώ να πω ότι το Real Extreme Touch είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο. Αυτό το SPA έχει ξεχωριστό CR για το τυπικό/κανονικό δωμάτιο και τα VIP δωμάτια σε αντίθεση με άλλα που δεν υπάρχει ένα ή ακόμα και κανένα. Ορισμένα SPA είναι κοινά CR που χρησιμοποιούνται με όλους (προσωπικό ή πελάτες). Θέλω πραγματικά καθαρή τουαλέτα/CR, οπότε αυτό το SPA ανταποκρίθηκε στην επιθυμία μου για CR. Συνήθως έπαιρνα το δωμάτιο VIP επειδή είναι πιο φαρδύ, έχει τηλεόραση και φαρδύ κρεβάτι. Αν και ένα VIP δωμάτιο έχει παρόμοιο μέγεθος κρεβατιού με το τυπικό του δωμάτιο. Χρησιμοποίησα 2 τύπους από τα πακέτα τους εναλλάξ, το Signature Massage και Hydrowash Massage. Μου αρέσει η ιδέα ότι κάνω ντους/μπάνιο από μασέρ. Για να τελειώσει αυτό, θα έλεγα απλώς - το να βλέπεις είναι να πιστεύεις!
M
Martin

28-Δεκ-2017

Η επίσκεψη σε αυτό το SPA για άνδρες στη Μανίλα ολοκληρώνει τη διαμονή μου στις Φιλιππίνες

Μόλις τελείωσα το μασάζ μου με έναν από τους μασέρ που με εξυπηρέτησε εδώ στο ξενοδοχείο μου. Ο διευθυντής ονόματι Μπόμπι με διασκέδασε τηλεφωνικά και με βοήθησε να επιλέξω τον μασέρ που προτιμούσα. Αποφάσισα να πάρω τον προτεινόμενο μασέρ του και η συνολική μου εμπειρία ήταν παράδεισος!!! Αν και ο μασέρ φαινόταν ότι είχε πολύ καιρό σε αυτό το εμπόριο, ήταν αρκετά υπομονετικός για να μου κάνει μασάζ για 90 ολόκληρα λεπτά. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η ομαλή μετάβαση διαφορετικών τύπων και τεχνικών μασάζ. Αν έχω ξανά την ευκαιρία να ταξιδέψω στις Φιλιππίνες, φροντίζω να δοκιμάσω και τους άλλους μασέρ τους.
M
Marco

26-Δεκ-2017

Η πιο αξέχαστη εμπειρία

Τελικά, είχα την ευκαιρία να βιώσω τον εαυτό μου σε αυτό το SPA. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η πολυάριθμη επιλογή μασέρ που επέλεξα απευθείας αυτόν που έκανε το μασάζ μου. Ευτυχώς, το συναίσθημά μου με οδήγησε στα χέρια ενός τέλειου άντρα που με οδήγησε στην πιο αξέχαστη εμπειρία μου. Λοιπόν, όσον αφορά τον χώρο, μπορώ να πω ότι είναι δροσερό, απλό και καθαρό. Εύχομαι να επιστρέψω το συντομότερο.
I
Ivan

24-Δεκ-2017

Ιδανικό μέρος για οικονομικό μασάζ

Στις 14 Δεκεμβρίου, έφτασα στις Φιλιππίνες και επί του παρόντος μένω εδώ μέχρι τον Ιανουάριο. Εξερευνούσα πολλά SPA σε 3 Quezon City, 1 στη Μανίλα, 1 στο Malate και 2 στο San Juan. Πιστεύω ότι αυτό το Real Extreme είναι ένα από τα καλύτερα. Φαινόταν απομονωμένο, αλλά χάρη στο Uber & Grab γιατί με διευκολύνει να φτάσω στην τοποθεσία. Αυτό που με έκανε να εκτιμήσω αυτό το SPA ήταν ότι? Οι καμπίνες είναι απλές και τόσο καθαρές - ακόμα και τα κανονικά δωμάτιά τους γιατί έχω δοκιμάσει μία και δύο φορές στα VIP δωμάτιά τους. Μου αρέσουν τα VIP δωμάτια γιατί είναι ευρύτερος χώρος, με τηλεόραση και ζεστό/κρύο ντους. Αλλά το πιο σημαντικό μέρος, έχουν πολλές επιλογές μασέρ που μπορείτε να επιλέξετε προσωπικά μπροστά στο πρόσωπό σας. Έχω επιλέξει τον Jer*** και τον Ed***. Έχουν κάνει πραγματικό μασάζ. Ξέρουν πώς να ευχαριστούν τους πελάτες τους. Το καλό είναι ότι είναι τόσο εύκολο να διαπραγματευτείς και να μιλήσεις με τους μασέρ. Η χρέωση μασάζ και το δωμάτιο vip είναι φθηνά. Λατρεύω το Hydrowash Massage. Ο μασέρ θα σας πάει στο μπάνιο και θα κάνει ντους ολόκληρο το σώμα σας και μετά θα απολαύσετε το μασάζ και άλλα (;). Λοιπόν, η υπόλοιπη ιστορία. Αξίζει να επιστρέψετε!!!
B
Bruce

6-Aug-2015

Μην πιστεύετε κάτι θετικό

Αυτό είναι το απολύτως χειρότερο μέρος που έχουμε πάει ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα. Αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε γιατί είχε βαθμολογία 4 αστέρια εδώ. Αλλά μην το πιστεύετε! Το Zero stars είναι πολύ γενναιόδωρο. Ήταν εντελώς χάσιμο χρόνου και χρημάτων, αλλά περισσότερο από αυτό ήταν πραγματικά τρομακτικό. Το μέρος είναι μια χωματερή σε μια φρικτή περιοχή. Έχουν μηδέν γκέι στο προσωπικό. Το μασάζ ήταν ένα αστείο. Φρικτός. Και οι επιπλέον υπηρεσίες ήταν ένα "Όχι. Δεν το κάνω αυτό." Αλλά ακόμα περιμένουν φιλοδώρημα. Τι φρικτή εμπειρία! Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και απλά μπείτε σε ένα αεροπλάνο και πετάξτε για Μπανγκόκ και πηγαίνετε στο Health Land τη μέρα και στο Dream Boy τη νύχτα. Έδωσα στον διευθυντή μια *δυνατή* διάλεξη γιατί του είπα πολλές φορές εκ των προτέρων, ακόμα και στο τηλέφωνο, ακριβώς αυτό που θέλαμε.
D
Dennis

14-Οκτ-2014

Μια εκπλήρωση απόλυτης ικανοποίησης

Το Real Extreme Touch θα ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους θα επισκεπτόμουν τη Μανίλα των Φιλιππίνων το συντομότερο. Την περασμένη εβδομάδα, πήρα μια υπηρεσία ξενοδοχείου από κάποιους τύπους RET και τόσο ικανοποιητική. Είναι πραγματικά τόσο μεγάλη εμπειρία που είχα ποτέ. :)
R
Rayne

10-Οκτ-2014

Είναι εξαιρετικό, το λατρεύω.

Ευχαριστώ TravelGayΑσία για το Real Extreme Touch. Απόψε, έχω πάει σε αυτό το SPA και είναι μια υπέροχη εμπειρία. Φανταστικός!!! Θα επισκεπτόμουν οπωσδήποτε αυτό το RET ξανά και ξανά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.