Peek-A-Booze

Peek-A-Booze

Peek-A-Booze

Εικονίδιο τοποθεσίας

72-74 Dickson Road, Μπλάκπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο, FY1 2AR

Αυτή η μπάρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Εξωφρενικό καμπαρέ, φθηνή μπύρα - πώς πρέπει να είναι ένα gay bar!

Θα βρείτε πολλές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Peek-a-Booze όλη την εβδομάδα, όπως καραόκε και ζωντανοί DJs. Η εξωτερική βεράντα είναι υπέροχη το καλοκαίρι.

Διαμονή είναι επίσης διαθέσιμη εδώ - καλέστε τους για διαθεσιμότητα δωματίων και τιμές.

Καθημερινή: 19:00 - 00:30 (Υψηλή περίοδος) / 19: 00 - 02:00 (Νοε-Απρ)

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 02:00 (Υψηλή περίοδος) / 19: 00 - 02:00 (Νοε-Απρ)

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
καραόκε
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Τιμή Peek-A-Booze
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 8 ψηφοφορίες

K
Kitty

11-Μαΐου-2022

Η καλύτερη αξία και νόστιμο φαγητό στο Μπλάκπουλ

Ο σύντροφός μου και εγώ επισκεπτόμαστε κρυφοκοιτάζει συχνά για φαγητό και ποτέ δεν απογοήτευσε. Ο σύντροφός μου είναι χορτοφάγος και το μενού είναι εκπληκτικό το φαγητό εξαιρετικό. Το ψητό της Κυριακής δεν παραλείπει να εντυπωσιάσει και η εξυπηρέτηση είναι φιλική και φιλόξενη. Είναι πολύ δημοφιλές το βράδυ με πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα. Εξαιρετικό για ατμόσφαιρα πάρτι και φιλικό προς το κορίτσι. Το λατρεύω.
H
Hayley

10-Φεβ-2022

κυρία

Αυτό το μέρος είναι μια απόλυτη βουτιά με τον όπως μπορώ να περιγράψω μόνο ως έναν ποταπό άνδρα που απολαμβάνει τον άντρα που χειρίζεται τη γυναίκα. Παρακαλώ αποφύγετε το ψέμα για το τι προσφέρουν. Τα δωμάτια δεν ανταποκρίνονται σε κανένα πρότυπο, απλά είναι κατεστραμμένα και έχουν μούχλα στις κουρτίνες ντους. Hayley - ένας αηδιασμένος πελάτης.
D
Dawn

18-Σεπ-2020

Peek-A-Booze

Σταμάτησε στο Peek A Booze από Τρίτη έως Πέμπτη. Όλο το προσωπικό εκτός από ένα ήταν πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Το φαγητό ήταν νόστιμο και σε πολύ λογικές τιμές. Το δωμάτιο -21- ήταν το κάτι άλλο. Έμοιαζε σαν να ήταν στη μέση της ανακαίνισης. Λείπουν πλακάκια, φαίνονται καλώδια, τρύπες στους τοίχους, ξεφλούδισμα και ημιτελής βαφή, απλά κακή κατασκευή για να είμαστε δίκαιοι. Ο νεροχύτης δεν είχε βύσμα, οι βρύσες ήταν ζεστές ή παγωμένες, το ντους ήταν μια χλιαρή στάλα και η τηλεόραση δεν λειτουργούσε. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη την Τρίτη το βράδυ για την τηλεόραση, με διαβεβαίωσε ότι θα εξεταζόταν την επόμενη μέρα. Το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ακόμα δεν λειτουργούσε, μίλησα με κάποιον που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο διευθυντής, η όλη στάση του από την αρχή ήταν άχρηστη, αγενής και απολύτως αηδιαστική. Αυτός ο άντρας προφανώς δεν είχε κατακτήσει την τέχνη να συναλλάσσεται με πελάτες ή απλώς να είναι γενικά ευγενικός. Μου είπαν ότι η τηλεόραση σε εκείνο το δωμάτιο δεν λειτούργησε ούτως ή άλλως και "δεν έρχεσαι διακοπές για να δεις τηλεόραση". Δεν μπόρεσα να αλλάξω δωμάτιο ή δεν πρόσφερα κανένα είδος ανταμοιβής, ούτε καν μια συγγνώμη, περισσότερο μια στάση "συμφωνώ με αυτό". Σίγουρα δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν, αλλά αν καταλήξετε να μείνετε εκεί, αποφύγετε το δωμάτιο 21.
C
Carl

6-Φεβ-2018

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Μου αρέσει να επισκέπτομαι το Μπλάκπουλ και όταν το επισκέπτομαι... Το Peeks είναι το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου. Υπάρχει πάντα ένα θερμό καλωσόρισμα και το πιο σημαντικό, αισθάνομαι πάντα ασφαλής εκεί μέσα όταν είμαι σε drag. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
K
Kevin

5-Nov-2016

Υπέροχες νύχτες.

Έχω επισκεφθεί το peek-a-booze με τον σύντροφό μου πολλές φορές, προσπαθούμε να πίνουμε τουλάχιστον ένα ποτό εκεί όποτε επισκεπτόμαστε το Μπλάκπουλ, καταλήγουμε να μείνουμε μέχρι τις μικρές ώρες περισσότερες από μία φορές! Πολύ φιλικό μικτό πλήθος, λογικές τιμές ποτών και ένας υπέροχος οικοδεσπότης στο Sybil συνιστούν μια κορυφαία βραδιά.
A
Alison

3-Ιουλ-2016

Χωρίς τσάι ή καφέ στο δωμάτιο

Έμεινε Πέμπτη και Παρασκευή. Το προσωπικό ήταν υπέροχο το ξενοδοχείο ήταν πολύ απογοητευμένο με το ότι δεν πήρατε τσάι καφέ ζάχαρη ή γάλα στο δωμάτιό σας καθημερινά και χωρίς ζεστό νερό για ένα ντους για την τιμή της διαμονής που δεν θα επιστρέψατε.
l
lorraine

14-Ιαν-2016

Μεγάλο πλήθος

Έχω πάει στο peekabooze αρκετές φορές τώρα δεν πίνω, αλλά ένα θερμό καλωσόρισμα πάντα sybil alec όλο το προσωπικό δεν θα πήγαινε να μείνει οπουδήποτε αλλού είναι ένα υπέροχο μέρος με πλήθος

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία