Σάουνα Απόλλωνα

Σάουνα Απόλλωνα

Apollo Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

Max Brauer Allee 277, Αμβούργο, Germany

Σχετικά μικρή, αλλά καλά διατηρημένη σάουνα gay στο Αμβούργο. Το Apollo διαθέτει ατμόλουτρο, σάουνα, αίθουσα βίντεο, σκοτεινό δωμάτιο, ιδιωτικές καμπίνες στο υπόγειο και μπαρ / καφέ και αποδυτήρια στο ισόγειο.

Συχνό από ώριμους άντρες. Η είσοδος περιλαμβάνει πετσέτα, ντουλάπι και σαγιονάρες. Εύκολος εντοπισμός - απλώς αναζητήστε την πινακίδα στο παράθυρο.

Καθημερινή: 12 μ.μ.-10 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 12 μ.μ.-10 μ.μ

Πλησιέστερος σταθμός: Αμβούργο Sternschanze

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Σάουνα Απόλλωνα
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 54 ψηφοφορίες

K
Kenneth

13-Δεκ-2019

Μία από τις καλύτερες σάουνες που έχω επισκεφτεί

Πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα στο Apollo, είναι καθαρό και καλά συντηρημένο με πολλούς υπέροχους ηλικιωμένους άντρες να διασκεδάζουν μαζί του όπως εγώ, γιατί είναι αυτό που σε ανάβει.
N
Nick

5-Aug-2016

Αριστοκρατική, πολυτελώς εξοπλισμένη σάουνα για κυρίους

Η ωραιότερη, πιο καλά επιπλωμένη και αριστοκρατική σάουνα με εξαιρετικά άνετα δωμάτια και μεγάλα κρεβάτια με βοηθητικό τραπέζι και φωτιστικό (άγνωστο σε όλες τις γκέι σάουνες στις οποίες έχω πάει ποτέ. Μου αρέσει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη που έχω πάει. Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ευχαρίστηση που βρίσκομαι σε τόσο καλά επιπλωμένο περιβάλλον. Πολυτελές! Και οι άντρες ήταν απλά τα ευγενικά παιδιά μου - ναι, αυτοί που είναι άνω των 40. Έτσι καθαρά, κρύα τρώτε από το πάτωμα! Οι τουαλέτες είναι ευχάριστη χρήση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι ακριβώς στο κέντρο της πόλης, αλλά όταν καταλάβετε τη δημόσια συγκοινωνία αξίζει την επίσκεψη (S3 προς Reeperbahn από το Hauptbahnhof, 283 Λεωφορείο προς Max-Brauer Allee και μετά άλλο λεωφορείο (15) μέχρι να φτάσετε στον αριθμό 277. Πάω ξανά αύριο πριν αναχωρήσει από το Αμβούργο την επόμενη μέρα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία