Club 55 Medellin

Σάουνα Λέσχη 55

Sauna Club 55

Εικονίδιο τοποθεσίας

Καλέστε 55 Περού # 45 - 44, Μεντεγίν, Κολομβία

Μοντέρνος και νέος χώρος γκέι σάουνας που βρίσκεται κεντρικά στο κέντρο της πόλης Μεντεγίν. Το Sauna Club 55 είναι ένας καλός συνδυασμός μεταξύ εξελιγμένων και γεμάτων δράση.

Το Sauna Club 55 τραβάει τακτικά σε μικτό πλήθος. Αυτός ο χώρος κλείνει στις 9.30 μ.μ., οπότε είναι υπέροχος για μια απογευματινή επιδιόρθωση.

Καθημερινή: 14:00 - 21:30

Σαββατοκύριακο: 14:00 - 21:30

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Ιδιωτική καμπίνα
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Σάουνα Λέσχη 55
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

J
John CK

30-Ιαν-2024

Πέρασα πολύ καλά

Πήγα μια Κυριακή το βράδυ ενώ επισκέφτηκα το Μεντεγίν για δύο εβδομάδες. Ήταν αρκετά απασχολημένος και υπήρχαν πολλά χαριτωμένα παιδιά. Ένιωσα πολύ ευπρόσδεκτος τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους. Το διασκέδασα πολύ 😉. Σίγουρα θα επιστρέψει!
w
william

23-Φεβ-2023

Επίσκεψη 21/2/23

Δεν είχα πάει εδώ για 3 χρόνια και μόλις έφτασα κατάλαβα ότι ήταν λάθος να πάω. Ενώ στη Μπογκοτά ή οπουδήποτε αλλού στην Κολομβία μπορώ να βρω καλούς τύπους για να παίξω, ο Μεντεγίν είναι διαφορετικός. Δεν τους αρέσουν πραγματικά οι ξένοι στις σάουνες και δεν τους αρέσει να παίζουν μαζί τους δημόσια ή ιδιωτικά. Θα ισοπεδωθούν κυριολεκτικά στον τοίχο για να αποφύγουν ακόμη και να βουρτσίσουν εναντίον σας. Είναι λυπηρό και είναι το ίδιο στην Cantina de Javi. Μπορείτε να λάβετε εκατοντάδες προσφορές στο Grindr και να περάσετε υπέροχα, αλλά το να πηγαίνετε σε σάουνες στο Medellin (μόνο) είναι χάσιμο χρόνου.
A
Alejandro

6-Ιαν-2022

Cuiden su dinero

Το μέρος είναι ωραίο, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί με τους λογαριασμούς του μπαρ, καθώς τείνουν να χρεώνουν περισσότερο. Μου συνέβη δύο φορές. Και όταν ο ισχυρισμός στον «Διαχειριστή» μου απάντησε ότι δεν μου άρεσε, τότε δεν επέστρεψα. Είναι πολύ λυπηρό που ληστεύουν τον ιδιοκτήτη των χώρων, αλλά ακόμη περισσότερο από τους πελάτες. Όταν έφυγε, ο διαχειριστής, ένας νεαρός λευκός, αδύνατος και 1.72 μ. είπε στον φρουρό ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στο χώρο, απίστευτο.
N
Nelson

14-Aug-2021

Un lugar muy lúgubre

Πολύ ήρεμοι, κακώς κατανεμημένοι χώροι, πολύ κλειστοί, στερείται ατμόσφαιρας και δεν πάνε πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι.
J
Jhoan

31-Δεκ-2019

El mejor σάουνα gay de Medellín.

Si buscas un lugar elegante, sofisticado, con una excelente attención, aseado y lleno de acción... Entonces Club 55 es lo que buscas. Ubicado en el centro de la ciudad de Medellín, είναι η πραγματική σάουνα γκέι de la ciudad.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία