Wilton River Suites

5-Star Hotel in NE 29th Street, Fort Lauderdale, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Wilton River Suites
Πολυτελής διαμονή με γκέι!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Wilton River Suites είναι ένα νέο, πολυτελές θέρετρο ενοικίασης διακοπών με 15 σουίτες που βρίσκεται στο Middle River, στην καρδιά του Wilton Manors, στο Fort Lauderdale, στη Φλόριντα.


Τα πλήρως επιπλωμένα, κομψά διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων είναι ιδανικά για μεμονωμένους ταξιδιώτες, ζευγάρια ή παρέες φίλων που κάνουν διακοπές μαζί. Κάθε σουίτα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ανοιχτό σαλόνι, smart TV με καλώδιο, επιφάνεια εργασίας, στρώματα υψηλής ποιότητας memory foam και μπαλκόνι με θέα στο νερό.


Η ιδιοκτησία που μοιάζει με θέρετρο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, χώρο μπάρμπεκιου και μια τεράστια πλωτή αποβάθρα που παρέχει εύκολη πρόσβαση στο Middle River για εξαιρετική επιβίβαση με κουπί και παρόμοιες θαλάσσιες δραστηριότητες. Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλη τη δράση στο Wilton Drive, όπου βρίσκονται όλα τα gay εστιατόρια, τα μπαρ και η νυχτερινή ζωή που έχει να προσφέρει το Wilton Manors. Σε 10 λεπτά οδικώς, μπορείτε να φτάσετε στην gay παραλία του Fort Lauderdale - Sebastian Beach.


Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ακινήτου στη διεύθυνση http://www.wiltonsuites.com για να κλείσετε τη διαμονή σας!

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

κλιματισμός

Ανελκυστήρας

δωρεάν WiFi

Γυμναστήριο

Κουζίνα

Απαγορεύεται το κάπνισμα

στάθμευση

Ιδιωτικό μπάνιο

Πισίνα

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Wilton River Suites

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών
J
Jose

16-Ιουν-2023

Υπέροχο μέρος, εξαιρετική τοποθεσία

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε με εξαιρετικές ανέσεις και προσωπικό, τότε μην ψάξετε πέρα ​​από αυτό το θέρετρο. Κοντά σε όλη τη δράση αλλά όχι πολύ κοντά, αυτό το θέρετρο προσφέρει μια τέλεια ισορροπία άνεσης και ιδιωτικότητας. Το προσωπικό ήταν καταπληκτικό? ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαζόμασταν. Επιπλέον, η θέα στο ποτάμι από το δωμάτιό μας ήταν εκπληκτική! (είδαμε ακόμη και ένα μανάτο) Περάσαμε καταπληκτικά εδώ και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά μια αξέχαστη εμπειρία.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.