Balinea Villa & Spa

3-Star Hotel in Jalan Merta Agung, Νο. 11, Μπαλί, Ινδονησία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Τιμή Balinea Villa & Spa

Μεγάλη πισίνα. Εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Γκέι ξενώνας εξαιρετικής αξίας σε ένα ιδιωτικό, χαλαρό περιβάλλον. Καθένας από τους 8 ξενώνες στο Balinea Villa έχει τη δική του βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, κλιματισμό και θυρίδα ασφαλείας.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα, εστιατόριο & μπαρ, κήπο, τζακούζι, μικρό γυμναστήριο και υπηρεσία μασάζ στο δωμάτιο.

Απέχει λιγότερο από 10 λεπτά οδικώς από την παραλία Batu Belig και κοντά σε καταστήματα, μπουτίκ και περιοχή νυχτερινής διασκέδασης. Η διακόσμηση στο χρώμα του ουράνιου τόξου σημαίνει ένα εξαιρετικά θερμό καλωσόρισμα για τους γκέι επισκέπτες.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κήπος

Ταράτσα

Αίθουσα αποσκευών

Μπαρ

Σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα

Εξωτερική πισίνα γλυκού νερού

ξαπλώστρες

Περιποιήσεις σπα

Μπάνιο κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Balinea Villa & Spa

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπαλί
J
JFK

8-Apr-2018

Η βίλα με το ουράνιο τόξο στο ΜΠΑΛΙ

Ωραίο μέρος, καθαρό, ασφαλές, ήσυχο, δωμάτια με καλό κρεβάτι, ανοιχτό μπάνιο. Απολαμβάνω πραγματικά τη μεγάλη πισίνα και όλο το προσωπικό που συνιστώ αυτό το μέρος
V
Victor

7-Φεβ-2017

Προσιτή πολυτέλεια

Η εβδομαδιαία παραμονή μου στο Balinea ήταν όλα όσα περίμενα να είναι. Ήταν ήσυχο το προσωπικό ήταν φιλικό και δεν ήταν πολύ μακριά από τα ψώνια ή την παραλία. Ο Τζεφ είναι ο ιδιοκτήτης και είναι απίστευτα φιλικός και εξυπηρετικός! Το προσωπικό είναι πολύ χαρούμενο και εξυπηρετικό καθώς καθαρίζει το δωμάτιό σας σε καθημερινή βάση και σας κάνει κράτηση για ταξί (BlueBird) εκεί που πρέπει να πάτε. Είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Elegantz, το οποίο ήταν ένα ενδιαφέρον μέρος για να επισκεφθείτε σίγουρα ;-) Το Balinea είναι ένα μικρότερο boutique ξενοδοχείο και ως εκ τούτου, γνωρίσατε τους άλλους επισκέπτες αρκετά καλά, κάτι που πραγματικά εκτιμούσα ως μοναχικός ταξιδιώτης. Μου άρεσε το ντους και το μπάνιο που είχαν έναν υπαίθριο πίσω τοίχο, έτσι ένιωθες σαν να ήσουν σχεδόν έξω αλλά στην ιδιωτικότητα του δωματίου σου. Ήταν υπέροχο και πολύ όμορφο. Έκανα χρήση της πισίνας σε πολλές περιπτώσεις και είναι υπέροχο να μπαίνεις τις πρωινές ώρες αν ξυπνάς γύρω στις 4 ή στις 5 το πρωί όπως εγώ. Το πρωινό είναι πολύ ωραίο, καθώς και με φρέσκα φρούτα, τηγανίτες και το αγαπημένο μου Nasi Goreng μαγειρεμένο από το υπέροχο μέλος του προσωπικού Lina που πάντα φαινόταν πρόθυμος να βοηθήσει. Συνολικά, αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος που αξίζει ένα κορυφαίο boutique ξενοδοχείο με πολλές περίεργες λεπτομέρειες και το πιο φιλικό προσωπικό. Συστήστε σε οποιονδήποτε ταξιδεύει μόνος ή ως ζευγάρι ή φίλοι.
L
Luke

18-Ιαν-2014

Επισκεφθείτε τη Μανίλα, αξίζει μια επίσκεψη

Ο Κρις, τα αγόρια και τα κορίτσια. Ό,τι κι αν κάνετε στο XROADS, συνεχίστε έτσι. Συμβουλή: Εάν ζητάτε από τους ντόπιους οδηγίες εδώ, ενδέχεται να αναγνωρίσουν "πρώην δρόμους" πριν από "διασταυρώσεις". Αυτό είναι ένα από τα πιο φιλικά μικρά μπαρ που έχω πάει εδώ και χρόνια. Η σημασία αυτής της δήλωσης μπορεί να υποτιμηθεί αν δεν ξέρατε ότι περνάω μεγάλο μέρος του χρόνου μου, ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη, αναζητώντας φιλικά μικρά μπαρ. Το προσωπικό κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά ήταν οι ζεστοί και φιλόξενοι παίκτες στο πλευρό μας στο μπαρ που έκαναν τη βραδιά μας αξέχαστη. Συγχαρητήρια και πάλι ευχαριστώ. Μένοντας στο Μακάτι, η διαδρομή μας με ταξί στο Xroads ήταν λίγο μεγάλη γιατί πήγαμε πολύ νωρίς και παλέψαμε με την κίνηση. Ωστόσο, η επιστροφή μας ήταν μόνο P120, και ήμασταν στο ξενοδοχείο μας σε ελάχιστο χρόνο. Σας συμβουλεύω να πάτε μετά τις 9:00 μ.μ., να ζεσταθείτε με ένα ποτό ή πολλά στο Xroads - ένα παιχνίδι μπιλιάρδου ή δύο - και μετά κατευθυνθείτε ακριβώς δίπλα στο O Bar... ωραία!
L
Luc

29-Ιουλ-2014

Τέλειο μέρος στο Μπαλί

Αυτό το μέρος είναι πραγματικά μια θετική έκπληξη. Το μέρος είναι πολύ ήσυχο, το προσωπικό είναι πρόθυμο να βοηθήσει όποτε χρειαστεί και φροντίζει ο χώρος να είναι πάντα καθαρός. οι ιδιοκτήτες είναι περισσότερο από εξυπηρετικοί αν έχετε οποιαδήποτε απορία και η τιμή είναι μία από τις καλύτερες αξίες για τα χρήματα στο Μπαλί. Προσθέστε σε αυτό μια υπέροχη πισίνα, μια σαφή προσοχή στη λεπτομέρεια και μια τέλεια τοποθεσία ανάμεσα στις παραλίες και τα βουνά, και θα έχετε ένα τέλειο μέρος για διακοπές στο Μπαλί.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.