Πεκίνο Power Spa

Πεκίνο Power Spa

Beijing Power Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

East 3rd Ring, Chaoyang District, Πεκίνο, Κίνα

Υπηρεσία μασάζ για ομοφυλόφιλους, επαγγελματίες, μόνο για άνδρες στο Πεκίνο. Το Power Spa προσφέρει μια σειρά από μασάζ αιθέριου ελαίου, καθώς και απολέπιση σώματος και περιποιήσεις προσώπου από πιστοποιημένους άνδρες θεραπευτές.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 10πμ. Διατίθεται εκτός κλήσης 24 ώρες. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για ειδικές προσφορές.

Καθημερινή: 11:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 11:00 - 02:00

Πλησιέστερος σταθμός: Χουτζιάλου (Έξοδος Γ)

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Πεκίνο Power Spa
2.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 26 ψηφοφορίες

T
Terry

16-Ιουν-2019

Υπέροχο μασάζ

Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι και οι δύο εμπειρίες ήταν υπέροχες. Το δωμάτιο είναι ωραίο και άνετο. Πέρασα υπέροχα με τον James: εξαιρετικό μασάζ, πολύ περιποιητικό και ξέρει πώς να σε κάνει να νιώσεις χαλάρωση!
M
Manny

30-Nov-2018

Πραγματικά ικανοποιητικό

Να περάσετε υπέροχα με τον Τζέρι. Το μασάζ του είναι εξαιρετικό και δεν είναι ρολόι. Πολύ φροντίδα και με έκανε να νιώθω χαϊδεμένος. Επιλέξτε την υπηρεσία 90 λεπτών.
K
Kevin

23-Apr-2018

Εξαιρετική εμπειρία με τον Άλεξ

Είχα μια εξαιρετική εμπειρία με τον Άλεξ. Έκανε ένα υπέροχο μασάζ. :)
J
Jay

21-Apr-2018

Καλύτερα από όλες τις κακές κριτικές

Ήμουν λίγο διστακτικός, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, καθώς είναι το μόνο 24ωρο ανοιχτό μασάζ για incall. Το ίδιο το κτίριο ήταν αρκετά παλιό, αλλά η αίθουσα μασάζ ήταν άνετη. Ο Τζέιμς ήταν αρκετά ευγενικός για να με οδηγήσει πίσω στο ξενοδοχείο μου όταν δυσκολεύομαι να πάρω ταξί... Στην πραγματικότητα έκανε καλό μασάζ.
T
T

19-Apr-2018

Φρικτή εμπειρία

Το μασάζ ήταν εντάξει. Καθώς ο μασέρ έφευγε, του ζήτησα ρέστα για να του δώσω φιλοδώρημα 12.5%. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία αλλαγή και άρχισε να θυμώνει. Αργότερα έκανε κάποια αλλαγή αλλά όχι όλη. Έπρεπε λοιπόν να του δώσω ένα μικρότερο φιλοδώρημα, καθώς δεν είχα πια διάθεση για το «δεν έχω το παιχνίδι αλλαγής». Έγινε εξαιρετικά επιθετικός. Τι φρικτή εμπειρία. Επιλέξτε αυτό το μέρος με δική σας ευθύνη!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία