Junshang Spa 君 尚

Junshang Spa 君 尚

Junshang Spa 君尚

Εικονίδιο τοποθεσίας

Onelink Plaza, Tianhe Rd, Tianhe District, Guangzhou, Κίνα

Δημοφιλές γκέι κατάστημα μασάζ με ιδιωτικά δωμάτια και ντους στο Γκουάνγκτζου. Το Junshang Spa δραστηριοποιείται από το 2006.

Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα πλήρως εκπαιδευμένων ανδρών μασέρ. Ανοιχτά καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι περίπου τις 2 το πρωί. Διατίθεται υπηρεσία εκτός κλήσης. Όλοι οι μασέρ απαιτούν κράτηση εκ των προτέρων - ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Γραμμή 3 του μετρό (Έξοδος A): Σταθμός Shipaiqiao 天河 路 万 菱 汇 商场 楼上 (地铁 三号线 石牌 桥 A 出口 直达)

Καθημερινή: 12:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 02:00

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Junshang Spa 君 尚
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 48 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

R
Rush

27-Δεκ-2017

Πραγματοποιήθηκε χαρούμενο μασάζ λαδιού

Επικοινώνησε με αυτήν την εταιρεία μασάζ μέσω του wechat. Μου έστειλαν φωτογραφίες 10 ανδρών. Τους είπα αυτόν που ήθελα και έστειλαν τον μασέρ να με συναντήσει στο σταθμό του μετρό. Δεν ταίριαξε με αυτόν που επέλεξα αλλά αρκετά κοντά. Μιλάει λίγα αγγλικά. Με οδήγησε μέσα από ένα εμπορικό κέντρο και μετά σε μια πολυκατοικία δίπλα. Με πήγε σε ένα διαμέρισμα στούντιο όπου έκανα μπάνιο και μετά μου έκανε ένα γυμνό μασάζ με λάδι. Το μασάζ ήταν εξαιρετικό σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος. Μετά με πήγε στο ντους και με καθάρισε. Συνολικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά γνωρίζω ότι η υπηρεσία εκτελείται σε διαμέρισμα στούντιο και όχι σε πραγματικό σπα.
r
raj

20-Μαΐου-2017

Κακή εξυπηρέτηση .. σκατά μέρος ... ποτέ μην φύγετε.

Περίμενα 30 λεπτά μετά την επιβεβαίωση μιας κράτησης... ο τύπος έλεγε συνέχεια ότι ερχόταν. Τελικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται.
R
Ravi

9-Ιαν-2017

Καταπληκτική εξυπηρέτηση και πολύ επαγγελματίας.

Ένα από τα καλύτερα μασάζ και εμπειρίες που είχα. Και πολύ καλός τύπος.
R
Roger

21-Nov-2016

Σε κοντινή απόσταση από το Mandarin Oriental Hotel

Επειδή δεν μιλάω κινέζικα, είχα ζητήσει από τον θυρωρό του ξενοδοχείου MO να με ρωτήσει αν μπορούσα να κάνω ένα μασάζ. Είχαν άμεση διαθεσιμότητα. Μου ζητήθηκε να έρθω στην υποδεικνυόμενη Έξοδο Α του Μετρό και θα με έπαιρναν από εκεί. Δεν επέλεξα από τις φωτογραφίες, απλώς εμπιστεύτηκα. Με πήρε ένας όμορφος κύριος και πήγαμε σε μια πολυκατοικία. Επομένως, δεν είναι ένα Spa ως τέτοιο, αλλά ιδιωτικά διαμερίσματα, όπως στις φωτογραφίες. Μου ζητήθηκε να κάνω ντους πρώτα και μετά έλαβα το μασάζ μου. Στην αρχή ήμουν δύσπιστος αλλά το μασάζ αποδείχθηκε πολύ καλό. Εκπληκτικό και πολύ επαγγελματικό τέλος. Θα επέστρεφε οποιαδήποτε στιγμή και το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Ελπίζω να έχετε και εσείς μια τόσο θετική και ωραία εμπειρία.
J
Jeremy

6-Ιαν-2020

Κόστος

Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε πόσο κόστισε σε RMB; Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτήν την υπηρεσία.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.