Τέρμε ντι Αχιλ

Τέρμε ντι Αχιλ

Terme di Achille

Εικονίδιο τοποθεσίας

Μέσω του Tezzano 13, Κατάνια, Ιταλία

Γκέι σάουνα στη Σικελία με ωραίες εγκαταστάσεις σε δύο ορόφους. Το Terme di Achille (από το 2005) διαθέτει φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι, ντους.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα σκοτεινό δωμάτιο, αίθουσα βίντεο, αίθουσα καπνιστών, αίθουσα μασάζ, ερμάρια και lounge bar. Ανοιχτό καθημερινά, από τις 2 μ.μ. έως 10 μ.μ.

Καθημερινή: 14:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: 14:00 - 22:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σκοτεινό δωμάτιο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Τέρμε ντι Αχιλ
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 29 ψηφοφορίες

T
Tima Gruzdev

12-Ιαν-2024

Ήταν κλειστό

Ποιο είναι το πρόγραμμα δραστηριοτήτων σας; Πήγα στις 8.25 και η σάουνα ήταν κλειστή;!

A
Andrea

25-Nov-2021

Σάουνα Piccolissima

Piccola σάουνα vicino la stazione. Poca gente personal maleducato e aggressivo con i clienti. Non lo consiglio.
m
m

11-Οκτ-2019

Rip off 20 €

Πήγα Παρασκευή απόγευμα. Πλήρωσα 20 ευρώ. Υπήρχαν περίπου 7 ή 8 πελάτες εκεί μέσα. Μακάρι να είχα πάει στη σάουνα South Factory, στην οποία πήγε ο φίλος μου την ίδια στιγμή και είχε πληρώσει 15 ευρώ. Είπε ότι υπήρχαν περίπου 25 άνδρες εκεί μέσα. Το μόνο πράγμα που απόλαυσα εδώ ήταν το ζεστό τζακούζι, Τίποτα άλλο!
A
Alex

19-Aug-2019

Αύγουστος 2019

Άνετο, μάλλον καθαρό μέρος με φιλικό προσωπικό και λογική τιμή. Δύο λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Catania Centrale. Ένα μεγάλο μείον ότι δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις για να καθαρίσετε τον εαυτό σας. Ο χώρος καθαρισμού είναι απαραίτητος για κάθε μέρος για γκέι κρουαζιέρες. Τη Δευτέρα περίπου στις 7 το απόγευμα ήταν περίπου 3 ή 4 παιδιά μέσα. Τέλος πάντων, πήρα όλα αυτά που ήθελα εκείνο το βράδυ.
N
Nick

6-Nov-2018

Ενημερώστε τα γεγονότα σας

Γεια σου Ρόμπερτ, τι είναι "παλιό" για σένα... κανένας άνω των 35 αναμφίβολα; Ήμουν εδώ μια Κυριακή και το μέρος σέρνονταν με ακριβώς τις ίδιες, ηλικιωμένες, επιρρεπείς σε γκέι τσιμπήματα όπως εσείς που βγαίνετε από τη σάουνα ή το ατμόλουτρο μόλις μπει ένας «γέρος». Ευτυχώς υπήρχαν μερικά ώριμοι άντρες εκεί που με έσωσαν από μια βραδιά απόλυτης πλήξης με άντρες σαν εσάς. Χασμουρητό... Ζήσε και άσε να ζήσεις μωρό μου, κι εσύ μια μέρα θα είσαι πάνω από 40. Σοκ φρίκη! Και επίσης, πλήρωσα 14 €, οπότε από πού πήρες την είσοδο των 15 €; Πιθανότατα να το μπερδέψατε με μια άλλη κλαψουριστική κριτική για τους «παλιούς» στην άλλη σάουνα στην Κατάνια. Αν είναι πραγματικά όπως τα λες, ανυπομονώ να πάρω λίγο ώριμο παλαιωμένο βοδινό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν λάτρεις του GQ που θα παρελαύνουν με τη μύτη τους κολλημένη στον α** τους.
R
Robert

11-Σεπ-2015

Terme di 'Achille

Πραγματικά απογοητευμένος σε αυτό το μέρος. Φαίνεται ωραίο, αλλά όλοι οι παλιοί μάγκες αν σας αρέσει αυτό. 15,00 ευρώ για είσοδο λίγο υψηλό για αυτό το είδος του πλήθους.
M
M

30-Οκτ-2017

ΖΕΣΤΟ!

Είναι κατάμεστο τις Κυριακές και τα παιδιά δεν είναι όλα παλιά. Ένας καλός συνδυασμός και οι περισσότεροι είναι έτοιμοι για λίγη διασκέδαση. Καθαρό, φιλικό με πολλά νόστιμα σικελικά κρέατα τριγύρω. Αυτό που είχα - ολόσωμη και ώριμη και καυτή στη δράση - ήταν lip smacking!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.