Ash & Plumb

Ash & Plumb

Το Ash and Plumb είναι ένα στούντιο επεξεργασίας ξύλου με έδρα το Μπράιτον με έμφαση στη βιωσιμότητα.

Ash & Plumb

Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ash & Plumb δημιουργήθηκε από το ντουέτο σχεδιασμού Barnaby Ash & Dru Plumb, που γεννήθηκε από την επιθυμία να τιμήσει φυσικά βιώσιμα υλικά που δημιουργούν μοναδικά & λειτουργικά έργα που αναπνέουν ζωή στους χώρους διαβίωσης που ζουν.

Σε μια αυξανόμενη μαζική κουλτούρα, το ντουέτο με έδρα το Μπράιτον αποφάσισε να περπατήσει σε διαφορετικό μονοπάτι. αποδίδοντας φόρο τιμής στα παραδοσιακά σκάφη σε ένα μοντέρνο πλαίσιο, συνειδητοποιούν κλασικά διαμορφωμένα κομμάτια που επιτρέπουν στη φυσική ομορφιά του υλικού να λάμπει.

Με τα έθιμα και τα κομμάτια που διατίθενται για αγορά στο διαδίκτυο, το ντουέτο δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα στη συλλογή ξύλινων οικιακών ειδών, βιώσιμων οικιακών προϊόντων και δώρων, χειροποίητων οικιακών ειδών, ηθικών εσωτερικών χώρων, ξύλινων αξεσουάρ και ξύλινων διακοσμήσεων.
Τιμή Ash & Plumb
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
D
Darren Burn

28-Σεπ-2020

Φανταστική ποιότητα

Παρήγγειλα ένα προσαρμοσμένο κομμάτι από την Ash & Plumb και ενθουσιάστηκα με το επίπεδο κατασκευής και σχεδίασης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει καλό μάτι που αναζητά βιώσιμα αξεσουάρ για το σπίτι του.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.