Tantara Men Spa

Tantara Men Spa

Tantara Men Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

Novotel Hotel, Επίπεδο 4, 2 Jalan Kia Peng, Κουάλα Λουμπούρ, Malaysia, 50540

Μασάζ σπα για άνδρες στην Κουάλα Λουμπούρ, που βρίσκεται στο Novotel KLCC. Ανοιχτό από τις 11πμ καθημερινά.

Οι υπηρεσίες στο Tantara περιλαμβάνουν θεραπείες μασάζ σώματος, Tantara Signature, αρωματοθεραπεία, Σουηδικά, παραδοσιακά Μαλαισιανά, αθλητικά, καθώς και απολέπιση σώματος, μασάζ πλάτης + κεφαλής & ώμων, ρεφλεξολογία ποδιών κ.λπ.

Καθημερινή: 11:00 - 23:00

Σαββατοκύριακο: 11:00 - 23:00

Χαρακτηριστικά:
Massage
Ιαματική πηγή
Τιμή Tantara Men Spa
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 43 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

N
Ng Ng

15-Nov-2023

Εξαιρετικό μέρος για μασάζ

Ήμουν εκεί τα τελευταία χρόνια πολύ τακτικά, αλλά τώρα εκεί όλος ο νέος Therpist' πριν από τον καλύτερο θεραπευτή ήταν ο Ντέιβιντ Τόρι και ο Σαντάμ, το προσωπικό είπε στον Σαντάμ κάνοντας έξω αυτήν την ημέρα ο αριθμός του είναι 011two95391six5 μπορεί να τον βρει για να τηλεφωνήσει
C
C

24-Ιουλ-2023

Πρώτη φορά

Σήμερα τηλεφώνησα και έκλεισα την τελευταία στιγμή. Γνωρίζω τον Brian και είναι τόσο γλυκός και εξυπηρετικός. Η τεχνική του είναι πολύ καλή και έφυγα επαναφορτισμένη και χαλαρή και ικανοποιημένη. Σίγουρα θα επιστρέψω εδώ για το χαρακτηριστικό πακέτο μασάζ tantra!
S
Simon

10-Μαΐου-2023

Εξαιρετικό σπα στην Κουάλα Λουμπούρ

Επισκέφθηκα το απόγευμα της Τρίτης και είχαμε το Signature Massage Package with Scrub. Υπέροχες υπηρεσίες από έναν πολύ έμπειρο θεραπευτή που ονομάζεται Teddy. Ήταν φιλικός και επαγγελματίας και έφυγα νιώθοντας υπέροχα. Σίγουρα θα συνιστούσα να τον ζητήσετε όταν επισκέπτεστε αυτό το εξαιρετικό σπα.
E
Expat

4-Mar-2023

Ο Robin είναι εξαιρετικός

Το Tantara ήταν ένα τακτικό μου ταξίδι τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι καθαρό, καλά παρουσιασμένο και οι εγκαταστάσεις εξαιρετικές (βρίσκεται σε ένα Novotel τελικά). Ο νέος μασέρ Robin είναι φανταστικός! Χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες του ήδη 4 φορές. Είναι καθαρός, συνεπής και εξαιρετικός με το μασάζ του. Από σταθερό έως απαλό, εξαιρετικό άγγιγμα και τεχνική. Δεν μπορώ να κατηγορήσω την υπηρεσία του. 5 αστέρων - το καλύτερο στο KL! σολ
S
Sham

8-Ιαν-2022

απάτη

Ο David therapist είναι πολύ επαγγελματίας με καλές αισθήσεις χιούμορ. Η δυνατή του ικανότητα είναι τέλεια. Πολύ φιλικός, προσιτός τύπος μόλις διακόψεις την επικοινωνία μαζί του. Μάθετε πολύ καλά τι χρειάζονται οι πελάτες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
J
Jason

16-Mar-2021

Πρώτος χρονοδιακόπτης στην τρίτη θέση Μάρτιος 2021

Νομίζω ότι ο Siam είναι το όνομα, ένας νέος εμφανιζόμενος από τον Ιανουάριο. ΟΧΙ καλα. Από τη στιγμή που έβαλε το χέρι του στο σώμα μου, το ήξερα ήδη. Ένιωσα πόνο στο σώμα την επόμενη μέρα μετά το μασάζ.
S
Sean

3-Ιαν-2021

Προσεκτικός μασέρ

Πέρασα υπέροχα στο Tantara Spa. Πήρα ένα μασάζ 90 λεπτών με τον David από το Νεπάλ. Πρέπει να πω ότι ήταν πολύ προσεκτικός στις ανάγκες μου. Η πίεση που άσκησε ήταν σωστή. Ένιωσα χαλάρωση και 90 λεπτά πέταξαν σαν δευτερόλεπτα. Σίγουρα θα επιστρέψω για άλλη συνεδρία σύντομα.
E
Expat

24-Φεβ-2020

Τα καλύτερα στο KL

Έχω πάει εκεί φορές τώρα και κάθε φορά ένας διαφορετικός μασέρ αλλά κάθε φορά εξαιρετικός. Το σπα είναι καθαρό, άνετο και σε πολύ βολική τοποθεσία δίπλα στο Pavilion Mall. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και η εξυπηρέτηση εξαιρετική. Ο Μπέρι, η Τόρι και ο Τζόνι όλοι πολύ καλοί και πρόχειροι. Ακούνε τις ανάγκες σας και ελέγχουν ότι είστε εντάξει. Ούτε φασαρία για συμβουλές. Συνιστάται!
G
Gavin

16-Φεβ-2020

Εξαιρετικό μασάζ Sadam

Μου άρεσε πραγματικά το μασάζ 90 λεπτών από τον Sadam. Από την είσοδο στο Novotel Hotel (4ος όροφος) η όλη εμπειρία ήταν πολύ επαγγελματική, χαλαρωτική και σε καλές τιμές. Ο Σαντάμ είναι πολύ ικανός και ρωτά αν η πίεση είναι σωστή. Το μασάζ μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα ως μια από τις καλύτερες εμπειρίες σπα στην Ασία.
N
Ng Ng

15-Nov-2023

Εξαιρετική εμπειρία μασάζ με τον Σαντάμ

Ναι, ήμουν εκεί πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σαντάμ δεν εργάζεται πια, αλλά το προσωπικό της ρεσεψιόν δίνει τον αριθμό του αυτές τις μέρες που κάνει μόνο μασάζ outcall
L
Luke

10-Φεβ-2020

Ωραία ατμόσφαιρα και επαγγελματικό προσωπικό

Σήμερα έκανα το 90λεπτο μασάζ "Tantara Signature" από την Tori, η οποία είναι από το Νεπάλ. Όπως σχολίασαν άλλοι, είναι πολύ επιδέξιος, προφανώς έχει εκπαιδευτεί επαγγελματικά και ξέρει πραγματικά πώς να χαλαρώνει το σώμα. Παραμένει πλήρως ντυμένος, αλλά πειράζει τα ευαίσθητα μέρη με το σωστό άγγιγμα. Κάνουν κατασκευές στην πισίνα, οπότε ήταν λίγο θορυβώδες με τη διάτρηση, αλλά κατά τα άλλα, η εμπειρία ήταν τέλεια.
J
Jon

31-Ιαν-2020

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αξίας 10 αστέρων

Έκανα ένα μασάζ 2 ωρών με τον Berry έναν όμορφο επιδέξιο νεαρό άνδρα, ο οποίος ήταν ειδικός από κάθε άποψη. Οι δεξιότητές του στο μασάζ ήταν τέλειες για μένα και δεν έκανε κανένα πρόβλημα να χρεώσει επιπλέον. Θα ήθελα μόνο να ήμουν στο KL περισσότερο καθώς ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον ξαναέβλεπα.
E
Expat

22-Ιαν-2020

Ίσως το καλύτερο στο KL

Καθαρό, προσιτό και πάντα εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ήμουν δύο φορές τώρα και καμία φορά δεν απογοητεύτηκα. Η Tori κάνει ένα καταπληκτικό μασάζ και ξέρει πραγματικά πώς να χαλαρώνει το σώμα. Φανταστική τεχνική.
S
Sam

11-Δεκ-2019

Υπέροχο μασάζ

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το μέρος για μασάζ είναι η τοποθεσία, για αρχή! Δεδομένου ότι βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του Novotel, αισθάνεται φιλόξενο και είναι καθαρό και όχι σκιερό / άβολο! Έχω πάει εκεί μερικές φορές κατά τη διάρκεια του έτους και πρόσφατα μου έκανε μασάζ από τον Johnny! Είναι φιλικός, εμφανίσιμος και επιδέξιος μασέρ! Εγώ σίγουρα θα επιστρέψω ξανά!
R
RESHvan

18-Nov-2019

SADDAM Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Το Tantra Men Spa μου έδωσε μια συγκλονιστική στιγμή μασάζ που δεν θα με πείραζε να το ζήσω ξανά και ξανά. Ο Μασέρ ΜΟΥ κ. SADDAM γνωρίζει ακριβώς τη σωστή τεχνική πίεσης και πίεσης για να κρατάω το σώμα μου εντελώς χαλαρό και αναζωογονημένο. Μου σκέφτηκε μερικές μυστικές συμβουλές για να διατηρήσω τον ανδρισμό μου δυνατό και υγιή. Όλα ξεκίνησαν με ένα καθαρό μπάνιο, αργότερα με μασάζ στην πλάτη και στο μπροστινό μέρος. Η κορύφωση γίνεται κατόπιν αιτήματος. Μπορείτε να ζητήσετε το μαγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Είναι επαγγελματίες, ευχάριστοι και άξιοι του χρόνου και των χρημάτων σας. Πηγαίνετε για το χαρακτηριστικό μασάζ tantra τους! Αν είσαι άντρας και θέλεις ένας άλλος άντρας να σε κάνει να νιώσεις ψηλά και χαλαρά. Αυτό είναι το μέρος. Σκέτη ευτυχία για σένα.
C
Charles

14-Οκτ-2019

Τσούκι Γ

Είχα ένα σούπερ φανταστικό μασάζ μίας ώρας με τον Shah. Είναι πολύ ωραίος πολύ μυώδης και έχει λεία χέρια. Πήρα το μασάζ Signature για 120RM για 1 ώρα και με δούλεψε όλη την ώρα. Έκανε δυνατά έως μεσαία μακριά και κοντά κτυπήματα και ξέρει πώς να χειρίζεται το σώμα ενός άνδρα. Το αγάπησα!
C
Chris

27-Ιουλ-2019

Υπέροχο μασάζ

Το μέρος βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στον τέταρτο όροφο ενός ξενοδοχείου και δεν είναι πολύ απασχολημένο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η τιμή είναι μέτρια σε σύγκριση με τις συνηθισμένες τιμές ξενοδοχείων. Ο Σαντάμ είναι ένας φιλικός, ευγενικός και αστείος θεραπευτής που ξέρει πώς να κάνει μασάζ ιστού derp με την ακριβή σωστή πίεση στα βασικά σημεία των μυών. Έχει μεγάλο ταλέντο να ανταποκρίνεται στην ανατροφοδότηση του σώματος και να προσαρμόζει τη χειροκίνητη διαδικασία σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση του σώματος. Οι εγκαταστάσεις είναι λίγο απλές αλλά αποδεκτές.
Y
Yao

6-Ιουν-2019

Ψάχνετε για

Γεια, ξέρει κανείς αν ο Ρέμο κάνει ακόμα μασάζ. Ένα δύσκολο βιβλίο του στο παρελθόν.
l
lee

22-Δεκ-2012

Ωχ! Κουάλα Λουμπούρ

Αριστοκρατικό, καθαρό, ευρύχωρο, φιλικό, καλή μουσική, καλές δεξιότητες θεραπείας σώματος, δωρεάν ποτά. Ωραίο μέρος για παρέα.
K
Ken

19-Δεκ-2012

Ωχ! Κουάλα Λουμπούρ

Ουπς το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο και καθαρό. Η αίθουσα τηλεόρασης είναι πολύ οικεία και άνετη και ο σχεδιασμός του γυμναστηρίου είναι ιδιαίτερος.
B
Biz

4-Ιουν-2019

Καλύτερο μασάζ ποτέ

Σήμερα έκλεισα ένα μασάζ με την Tori μόνο για μια ώρα, επειδή το πρόγραμμα είναι σφιχτό. Άξιζε τα λεφτά του. Πήρε το μασάζ αρωματοθεραπείας 120.00 $. Το λάδι που χρησιμοποιήθηκε ήταν καλό. Το μασάζ ήταν καλό. Πατήστε στα δεξιά σημεία. Η Τόρι ήταν ευγενική και περιποιητική. Κάνει καλά μασάζ ειδικά στους ώμους, το πόδι, την κοιλιά. Αξία για τα χρήματα n δεν ξεκουράστηκε καθόλου καθ 'όλη τη διάρκεια του μασάζ.
T
Tan

18-Μαΐου-2019

Το μασάζ είναι μέτριο

Επιλέξτε ένα 90λεπτο μασάζ tantara signature. Καθ' όλη τη διάρκεια του μασάζ, δεν αισθάνομαι ότι χρησιμοποιούνται διάφορα είδη μασάζ... Είναι απλώς ένα κανονικό μασάζ
R
Roy

29-Apr-2019

Ευχάριστο χαλαρωτικό μασάζ

Δοκίμασε το μασάζ στο Tantara με τον Barry. Χρειάστηκε 1 ώρα μασάζ με λάδι. Το μασάζ ήταν αναζωογονητικό. Μετά το μασάζ, ένιωσα να κυκλοφορεί ολόκληρο το αίμα. Ένιωσα ζεστά και ωραία. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Θα επιλέξει ξανά τον Μπάρι (Ινδονήσιο παλικάρι).
A
Andrew

18-Ιαν-2019

Ο Remo είναι ο καλύτερος μασέρ

Πήγα σε αυτό το σπα 2 φορές την περασμένη εβδομάδα. Την πρώτη φορά αγόρασα το πακέτο Β (60 λεπτά μασάζ, 30 λεπτά απολέπιση σώματος, 30 αφρόλουτρο). Μου ανέθεσαν έναν μασέρ ονόματι Ρέμο. Ο Ρέμο είναι από το Νεπάλ. Είναι νέος, γλυκός και μυώδης. Έχω κάνει πολλά μασάζ από διαφορετικά μέρη, αλλά έπρεπε να πω ότι η τεχνική του Remo ήταν η καλύτερη. Ζήτησα ιατρική πίεση. Ο Ρέμο χρησιμοποίησε πολύ μεγάλο χτύπημα και πίεσμα. Κάποια στιγμή, χρησιμοποίησε το μπροστινό του χέρι για να γλιστρήσει από το λαιμό μέχρι το πόδι στη 1 πλευρά του σώματός μου και ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας την παλάμη από το άλλο χέρι, γλίστρησε από την άλλη πλευρά του σώματός μου. Χρησιμοποιούσε επίσης τα δάχτυλά του για να κινήσει τον μυ μπρος-πίσω. Μου άρεσε πολύ το μασάζ του την πρώτη φορά, τόσο λίγες μέρες αργότερα, επέστρεψα για άλλα 90 λεπτά μασάζ σώματος μόνο. Το scrub σώματος ήταν ακριβώς έτσι, ενώ το bubble batch ήταν χάσιμο χρημάτων και χρόνου. Βασικά, μόλις μούσκεψες στο νερό με το σαπούνι. Αυτό ήταν. Ο Ρέμο ήταν πολύ ευγενικός και ευγενικός. Μιλούσε καλά αγγλικά. Ανακάλυψα ότι έπαιρνε μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτά που πληρώνει ο πελάτης στο σπα, οπότε στο τέλος, του έδωσα μια πολύ γενναιόδωρη φιλοδώρηση. Υπάρχουν 4 άνδρες θεραπευτές εκεί. Ρέμο (Νεπάλ), Σαντάμ (Πακιστάν), Τόρι (Ινδονησιακή) και Μπέκτι (Πακιστάν). Ο Ρέμο και η Τόρι είναι μυώδεις ενώ η Μπέκτι είναι λίγο αδύνατη. Την πρώτη μου φορά εκεί, συνάντησα τον Sadam στη ρεσεψιόν, μου είπε να αγοράσω το πακέτο προσφοράς και στη συνέχεια δεν περιλαμβάνεται χρέωση υπηρεσιών, αλλά αν αγόραζα ξεχωριστό πακέτο μασάζ (60, ή 90, ή 120 λεπτά), τότε θα περιλάμβανε 6 % χρέωση υπηρεσίας. Τη δεύτερη φορά, αγόρασα μόνο 90 ​​λεπτά μασάζ υπογραφής και η κυρία στη ρεσεψιόν δεν μου χρέωσε καμία χρέωση υπηρεσιών. Για αυτό, δεν νομίζω ότι ο Σαντάμ ήταν ειλικρινής απέναντί ​​μου. Τέλος πάντων, το μέρος είναι καθαρό. Το δωμάτιο διαθέτει ντους μέσα. Μετά το μασάζ θα υπάρχει τσάι. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Remo.
f
freakyu

14-Ιαν-2013

Κακίκου

Μια από τις καλύτερες σάουνες της πόλης, ειδικά το μπουντρούμι! Όλη η φαντασία που θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε. Απλώς ο υπεύθυνος είναι λίγο θορυβώδης.
D
David

22-Σεπ-2018

Οι άντρες ήταν πολύ σίγουροι αλλά ταπεινοί. Πόσο χαριτωμένο!

Μέσα στο NOVOTEL. Αυτό το μέρος μπορεί να είναι μια απλή λύση για την κούραση και το αίσθημα αποστράγγισης. Ο επαγγελματίας θεραπευτής θα απελευθερώσει το άγχος σας και θα βελτιώσει την κυκλοφορία στον εγκέφαλο.
N
Ng Ng

13-Σεπ-2018

Συνιστώμενη

Έχω πάει εκεί δύο φορές την εβδομάδα για μασάζ όταν με επισκέφτηκαν στο kl. Εξαιρετικό μασάζ από επαγγελματίες και ευγενικούς θεραπευτές σε ένα ήρεμο, καθαρό και άνετο περιβάλλον. Πολύ βολική τοποθεσία κοντά στο KLCC. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ικανότητά τους στο μασάζ, η οποία είναι γνωστή αφού επισκεφτείτε εκεί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Tantara men spa για ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μασάζ.
R
Rohan

6-Σεπ-2018

Η πρώτη μου εμπειρία στο Tantra ήταν χειρότερη

Έκανα κράτηση στον Justin για έναν Τούρκο ή από τη Μέση Ανατολή. Δεν έχει καθόλου τα προσόντα. Το μασάζ ήταν εντελώς σπατάλη. Συνέχιζε να χάνει χρόνο μετακινούμενος εδώ κι εκεί και ρυθμίζοντας το τραπέζι μασάζ μόνο και μόνο για να κερδίσει χρόνο. Πλήρης απογοήτευση. Αλλά το δωμάτιο ήταν καθαρό και οι εγκαταστάσεις ήταν εντάξει.
J
John

28-Φεβ-2013

Ξενοδοχείο Paradise BoraGay

Το ξενοδοχείο είναι απομακρυσμένο. Δεν υπάρχει πρόσβαση σε καμία παραλία για κολύμπι εκτός και αν περπατήσετε περίπου 10 λεπτά. Οι άνθρωποι ήταν ωραίοι, αλλά δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή ή ψώνια ή οτιδήποτε άλλο εδώ, εκτός και αν κάνετε μια βόλτα με μοτοσικλέτα στην πόλη. Υπήρχε μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά και από όσο μπορούσαμε να πούμε, δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι. Αποφασίσαμε να μην μείνουμε, τηλεφωνήσαμε σε άλλο ξενοδοχείο στο σταθμό 2 και τους ενημερώσαμε ότι δεν μπορούσαμε να μείνουμε εδώ. Επέμεναν ότι έπρεπε να πληρώσουμε για μια νύχτα, παρόλο που δεν πήγαμε ποτέ στο δωμάτιο. Πληρώσαμε 5.000 Php και μετά κάλεσαν ένα όχημα για να μας πάει στην πόλη.
N
Ng Ng

29-Aug-2018

Εξαιρετικό μασάζ

Πήγα στο σπα ανδρών Tantara στο kl που βρίσκεται στο Novotel Hotel. Ήταν υπέροχο. Αξίζει την αξία και wow η θεραπεία ήταν εξαιρετική. Είχα μια απίστευτη εμπειρία!! Ήταν απλώς το καλύτερο μασάζ της ζωής μου! Τα παιδιά ήταν τόσο υπέροχα, πολύ επαγγελματίες και ένιωθα πολύ ασφαλής και με φροντίζουν. Θα επιστρέψω πολύ σύντομα.» ευχαριστώ Tantara.
L
Luke

24-Ιουν-2018

Ένα "ανδρικό σπα" σε μεταβατικό στάδιο, αλλά όχι αρκετά εκεί

Αυτό το μέρος βρίσκεται σε αυτό που ήταν -- ή εξακολουθεί να είναι -- το κεντρικό σπα του Novotel, στον 4ο όροφο. Έχει διαφορετικό «επίσημο» όνομα, αλλά όταν μπαίνεις και ρωτάς για τον Ταντάρα, ο ρεσεψιονίστ σου δείχνει άλλη κάρτα. Επέλεξα ένα μασάζ 90 λεπτών για 170 RM συν φόρο. Το δωμάτιο ήταν καθαρό και άνετο με δικό του ντους. Συμφωνώ με τον προηγούμενο σχολιαστή σχετικά με το απόρρητο. Οι πόρτες από παγωμένο γυαλί δεν κρύβουν εντελώς τη θέα από το εσωτερικό, και μία από τις γυναίκες του προσωπικού μπήκε στο δωμάτιο κατά λάθος κατά τη διάρκεια του μασάζ. Ήταν επίσης λίγο θορυβώδες με το άλλο προσωπικό να περπατάει πάνω-κάτω στους διαδρόμους και να μιλάει. Ο μασέρ ήταν πολύ ικανός και τα χέρια του πήγαιναν κοντά στα ειδικά μέρη, αλλά όχι πιο πέρα. παρέμεινε επίσης πλήρως ντυμένος κατά τη διάρκεια του μασάζ. Αισθάνομαι ότι αυτό το μέρος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο -- με όλο τον ανταγωνισμό, δεν κατάφερε να γίνει σπα ξενοδοχείου, αλλά είναι αβέβαιο αν θέλει να γίνει ανδρικό σπα με το στυλ των άλλων που αξιολογούνται σε αυτόν τον ιστότοπο.
T
Tif

27-Mar-2013

Αυτός είναι (Hyundae Sauna)

Αυτό το μέρος είναι πραγματικά αρκετά παλιό και οι πελάτες είναι όλοι άνω των 30. Η επιχείρηση είναι επίσης αργή.
A
A

13-Ιουν-2018

Αρκετά ευχάριστο

Λογικά καθαρό και άνετο μέρος. Είχε έναν τοπικό μασέρ που ήταν δυνατός και αδύνατος, αν ήταν λίγο υπερβολικός από τη φλύαρη πλευρά. Ένα μειονέκτημα είναι ότι τα μεμονωμένα δωμάτια είχαν ημιδιαφανείς γυάλινες πόρτες, έτσι ώστε οι άνθρωποι που περπατούν στον εξωτερικό διάδρομο να βλέπουν μέσα - ειδικά όταν τα φώτα στο εσωτερικό είναι αναμμένα. Εκτός από τον μασέρ, οι άλλοι στο χώρο (προσωπικό) ήταν όλες γυναίκες.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.