APA Hotel Shinjuku Gyoemmae

3-Star Hotel in 2-2-8 Σιντζούκου, Σιντζούκου ;,, Τόκιο, Ιαπωνία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Τιμή APA Hotel Shinjuku Gyoemmae

Σταθμός μετρό κοντά. Εξαιρετική αξία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το σταθερά δημοφιλές για τους γκέι APA Shinjuku-Gyoemmae απέχει μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από τη νυχτερινή ζωή των γκέι Ni-chome. Το λαϊκό 24 σάουνα Kaikan Shinjuku είναι ακόμη πιο κοντά.

Τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Μας αρέσει το μεγάλο σπα και τζακούζι (ξεχωριστοί χώροι για άνδρες και γυναίκες). Διατίθενται μηχανήματα αυτόματης πώλησης και πλυντήρια και η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δικό του εστιατόριο, αν και υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε κοντινή απόσταση. Μια πολύ δημοφιλής επιλογή Travel Gay Ασία

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Εστιατόρια

Αίθουσα αποσκευών

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Πετσέτες και κλινοσκεπάσματα

Ζεστό μπάνιο

Massage

Κέντρο σπα

Καθαριστήριο

Ανελκυστήρες

Χρηματοκιβώτιο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο APA Hotel Shinjuku Gyoemmae

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Τόκιο
K
Kirk Kirk

25-Σεπ-2023

Καλή τοποθεσία

Έμεινα εδώ για μια νύχτα και το βρήκα σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Πολύ κοντά στη σάουνα 24 και κοντά σε σταθμό του μετρό. Το check-in είναι ένα αυτο-check-in σε ένα περίπτερο (κάπως σαν στο αεροδρόμιο αυτές τις μέρες) με κάποιον εκεί για να σας καθοδηγήσει. Επειδή δεν έκανα κράτηση μέσω διαδικτυακής πύλης ταξιδιών, χρειαζόμουν βοήθεια για το check-in. Εάν κάνετε κράτηση στον ιστότοπο της APA, θα ήταν πολύ πιο ομαλό. Το δωμάτιο είναι μικρό αλλά λογικό στα πρότυπα της Ιαπωνίας. Έχω ένα πλήρες κρεβάτι και διαθέτει ψυγείο, τηλεόραση με δωρεάν VOD και το ξενοδοχείο διαθέτει ένα δημόσιο μπάνιο στο υπόγειο (χωρίζεται ανά φύλο και μόνο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν πρόσβαση με το κλειδί του δωματίου σας). Το δημόσιο λουτρό έχει δύο ζεστές πισίνες (μεγαλύτερη μέσα και μια μικρότερη έξω) αλλά όχι κρύα πισίνα. Διαθέτει επίσης χώρους ντους. Δεν υπάρχουν πετσέτες εκεί, καθώς πρέπει να τις φέρετε από το δωμάτιό σας. Υπάρχουν επίσης ντουλάπια για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας. Κάπου διάβασα ότι θα μπορούσε να έχει δράση στο δημόσιο λουτρό, αλλά δεν είδα καμία. Δεν προσφέρεται πρωινό σε αυτό το ξενοδοχείο. Συνολικά, καλή αξία με καθαρό δωμάτιο σε βολική τοποθεσία.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.