Το δωμάτιο αναψυχής Γιοχάνεσμπουργκ

Η αίθουσα Rec

The Rec Room

Εικονίδιο τοποθεσίας

Phoenix Centre, Nearest Corner Tungsten Rd and Malibongwe Drive, δίπλα στο Engen Garage, Ferndale, Γιοχάνεσμπουργκ, South Africa, 2192

Σήμερα: Φιλε Νύχτα - Κάθε Πέμπτη
Το Rec Room είναι μια δημοφιλής γκέι σάουνα στο Γιοχάνεσμπουργκ. Υπάρχει ένα μπαρ με πλήρη άδεια και τακτικές θεματικές εκδηλώσεις, όπως δερμάτινα πάρτι και άλλες βραδιές φετίχ.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κρουαζιέρα στις εγκαταστάσεις και να δείτε τι προσφέρεται. Υπάρχει ακόμη και video lounge για καπνιστές.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ιδιωτικές καμπίνες.

Όπως οι περισσότερες σάουνες, το The Rec Room μπορεί να είναι ήσυχο μερικές φορές. Ωστόσο, συχνά γίνεται απασχολημένος.

Καθημερινή: 12:00 - 07:00 Παρ 12:00 - 01:00 Δευτέρα - Πέμπτη

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 07:00 Σάββατο 12:00 - 01:00 Κυρ

Χαρακτηριστικά:
Massage
Χαμάμ
Τιμή Η αίθουσα Rec
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

P
Peter

22-Nov-2021

Να είσαι σωστός

Η εμπειρία μου εκεί δεν ήταν πολύ ευχάριστη. Όντας μεγαλύτερη και ίσως όχι πολύ όμορφη, ένιωσα όταν έφυγα με συνόδευαν έξω και με ενθάρρυναν να φύγω. Πρέπει να έχετε το σωστό σχήμα σώματος κλπ για να γίνετε δεκτοί εκεί. Μην θεωρείτε άσχημο από έναν παραπονούμενο πελάτη.
s
serino

4-Mar-2021

πολύ δυνατά

Η μουσική είναι τόσο δυνατή που δεν μπορείς να ακούσεις τι λέει ο κόσμος. Υποθέτω ότι είναι για να καλύψει τον ήχο από τη δράση :D
J
James

29-Οκτ-2019

Συγκριτικά μιλώντας

Οι εγκαταστάσεις είναι επαρκείς. Το προσωπικό θα μπορούσε να είναι πιο φιλικό. Η μουσική είναι πολύ ΔΥΝΑΤΗ. Οι άνθρωποι στην Πρετόρια μπορούν να το ακούσουν!!
E
Enock

29-Ιουλ-2018

Τόσο καλό όσο παίρνει

Ωραίες εγκαταστάσεις με όμορφο μπαρ. Λίγο δύσκολο να βρεθεί, βρίσκεται μακριά από το κέντρο της πόλης στην τεράστια πρωτεύουσα του κόσμου. Σίγουρα θα χρειαστεί να καλέσετε ένα ταξί ή παρόμοιο για να βγείτε έξω, εκτός κι αν οδηγείτε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.