The Monkey Bar

The Monkey Bar

Το Monkey Bar είναι το πιο καυτό κρυμμένο στολίδι της Πράγας.

The Monkey Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Opletalova 21, 110 00 Nové Město, Πράγα, Czech Republic

Στο The Monkey Bar θα μπείτε σε έναν κόσμο με premium spritzes σε ένα από τα hotspot που είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, θα απολαύσετε τις τελευταίες τάσεις της mixology και θα ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο με ένα χαρακτηριστικό μενού κοκτέιλ.

Το concept βασίζεται σε μια μοναδική συνεργασία με το premium gin Monkey 47, το οποίο αποτελεί τη βάση τεσσάρων κοκτέιλ με πρωτότυπες γεύσεις. Επαγγελματίες μπάρμαν από την τοπική κοινωνία ενισχύουν την κομψότητα των κοκτέιλ με τροπικά και ασυνήθιστα υλικά.

Το Monkey Bar προσελκύει επίσης τοπικούς καλοφαγάδες με προσεγμένα και οπτικά ελκυστικά πιάτα. Το μενού φαγητού του Monkey είναι μια αίσθηση κοινής χρήσης, που δημιουργήθηκε από διεθνείς σεφ για να δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες με εξωτικά συστατικά και εκπληκτικούς συνδυασμούς γεύσεων. Μοιραστείτε την απόλαυση με φίλους και απολαύστε τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις.

Ανοιχτή όλη την ημέρα, αυτή η όαση στο κέντρο της πόλης μπορείτε επίσης να απολαύσετε για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και premium κοκτέιλ με μια πλήρη γευστική εμπειρία στο τέλος της ημέρας. Τα Σαββατοκύριακα, το brunch ζωντανεύει στη βεράντα με μιμόζα χωρίς πάτο ή παγωμένες μαργαρίτες και ζωντανή μουσική. 

Το μπαρ ανήκει στον Falkensteiner Hotel Πράγα, οπότε αν μένετε μαζί τους, λαμβάνετε μια αποκλειστική προσφορά 2 για 1 ποτά κάθε happy hour, κάθε μέρα από τις 6:7 έως τις XNUMX:XNUMX.

Δημοφιλείς ντόπιοι DJ παίζουν κάθε Πέμπτη έως Σάββατο. Δεν θα βρείτε παρόμοια ιδέα μετά τη δουλειά στην Πράγα. 

 

Δευτ.:12: 00 - 23: 00

Τρ.:12: 00 - 00: 00

Τετ.:16: 00 - 00: 00

Πέμ.:12: 00 - 00: 00

Παρ.:12: 00 - 01: 00

Σαβ.:12: 00 - 01: 00

Κυρ.:12: 00 - 23: 00

Τιμή The Monkey Bar
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.