The Standard, Bangkok Mahanakhon

5-Star Hotel in 114 Narathiwas Road, Silom, Bangrak, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή The Standard, Bangkok Mahanakhon

Ξενοδοχείο ορόσημο!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Standard, Bangkok Mahanakhon βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στον ορίζοντα των πόλεων μεταξύ Silom και Sathorn δημοφιλείς φιλικές προς τους γκέι περιοχές. Βρίσκεται κοντά στην Παλιά Πόλη και τον ποταμό Chao Phraya, που περιβάλλεται από υπέροχα εστιατόρια και μπαρ, ενώ απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το καταπράσινο και χαρούμενο πάρκο Lumpini.

Με δωμάτια που κυμαίνονται από 40μ² έως ένα τεράστιο ρετιρέ 144μ², πισίνα με βεράντα, γυμναστήριο, αίθουσες συσκέψεων και μια δυναμική ποικιλία φαγητών, ποτών και χώρων νυχτερινής διασκέδασης, το The Standard, Bangkok Mahanakhon είναι κατάλληλο για κάθε ταξιδιώτη, σε κάθε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Δεν υπάρχει Η αίθουσα, το κέντρο του ξενοδοχείου για κοινωνικές συναναστροφές, κοκτέιλ, δουλειά, χαλάρωση, ζωντανή μουσική, διαλέξεις και πολλά άλλα, την εκλεκτική και απροσδόκητη αίθουσα τσαγιού. Πειράζω, αμερικανικά κλασικά ψητοπωλεία στο Η Standard Grill, ένα νέο craft beer bar, Double Standard, μια βραβευμένη κινέζικη κουζίνα από Μοτ 32, και δύο αξιοσημείωτες γευστικές εμπειρίες από τον ουρανό Ojo ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από το Μεξικό που διευθύνεται από έναν από τους καλύτερους σεφ στο Μεξικό Sky Beach το υψηλότερο υπαίθριο μπαρ στον τελευταίο όροφο της Μπανγκόκ.

Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου για πλήρεις λεπτομέρειες και κάντε κράτηση απευθείας για τις καλύτερες τιμές.

Το Sky Beach επέστρεψε, μεγαλύτερο και καλύτερο!

Σκαρφαλωμένο ψηλά στο The Standard, στο Bangkok Mahanakhon, η θρυλική Sky Beach ξυπνά ξανά την εποχή των βροχών με μια έκρηξη εορταστικής ενέργειας ακριβώς πάνω στην ώρα για τις γιορτές!

Απολαύστε την απαράμιλλη θέα της πόλης καθώς το Sky Beach μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό καταφύγιο για πάρτι. Χορέψτε κάτω από τα αστέρια με ζωντανή μουσική που πυροδοτεί την ταράτσα και αφήστε τον ρυθμό να σας παρασύρει στη νύχτα με ρυθμούς από τους καλύτερους DJ της πόλης. Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκθαμβωτικής σεζόν γεμάτη με πάρτι, ρυθμούς και εκπληκτική θέα στην καρδιά του γλεντιού της Μπανγκόκ.


Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

πρόσβαση στο 24ωρο γυμναστήριο

πρόσβαση στο Mahanakhon Sky Walk

Bluetooth ηχεία

Προσαρμοσμένες ρόμπες πρόσβαση στο μπαρ και τα εστιατόρια του τελευταίου ορόφου

Παροχές μπάνιου Davines και δωρεάν Wi-Fi

παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

μίνι μπαρ

φυσικό φως και θέα στην πόλη

Μηχανές Nespresso

ντους βροχής ή/και μπανιέρες εμποτισμού

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο The Standard, Bangkok Mahanakhon

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.