Γκέι Μαρμπέγια

Γκέι Μαρμπέγια

Ένας οδηγός για τα καλύτερα γκέι μπαρ, κλαμπ, παραλίες και πολλά άλλα στο ηλιόλουστο θέρετρο της Ισπανίας

Μαρμπέγια

About Μαρμπέγια

Γνωστή για τα πολυτελή θέρετρα και τις παραλίες της, η παραλιακή πόλη Marbella στην Costa del Sol της Ισπανίας είναι εδώ και πολύ καιρό μια δημοφιλής ηλιόλουστη απόδραση. Με τα χρόνια, έχει επίσης αποκτήσει φήμη ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς LGBTQ της Ισπανίας, με μια ζωντανή γκέι σκηνή που εξυπηρετεί ντόπιους και τουρίστες.

Σε σύγκριση με άλλους ισπανικούς προορισμούς, η Marbella ξεχωρίζει για τη χαλαρή, φιλική προς τους γκέι ατμόσφαιρα. Η πόλη προσελκύει LGBTQ τουρίστες όλο το χρόνο με την αποδεκτή ατμόσφαιρα και τη γκάμα από ξενοδοχεία, μπαρ, εκδηλώσεις και άλλα που επικεντρώνονται σε γκέι ταξιδιώτες και κατοίκους. Τα κοντινά δημοφιλή σημεία για τους ομοφυλόφιλους περιλαμβάνουν την Benalmádena, το Torremolinos και την πόλη της Μάλαγα.

Ακριβώς ανατολικά της Marbella βρίσκεται η δημοφιλής για τους ομοφυλόφιλους παραλία στο Cabopino, όπου η άμμος και η θάλασσα αποκτούν μια ζωντανή ατμόσφαιρα.

Gay Marbella - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Μαρμπέγια

Μαρμπέγια Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Μαρμπέγια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μαρμπέγια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας