Γκέι Μοντέγκο Μπέι

Το Montego Bay είναι μια πόλη στη Βόρεια Ακτή της Τζαμάικας που περιβάλλεται από πολλά θέρετρα και παραλίες. Είναι ο κύριος κόμβος της τουριστικής οικονομίας της Τζαμάικα και φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της χώρας.

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Εκδρομές στο Montego Bay

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Montego Bay από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Μοντέγκο Μπέι

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να σας κρατήσουν απασχολημένους στο Montego Bay, τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Τζαμάικας. Μπορείτε να κάνετε ράφτινγκ κατά μήκος του Matha Brae, να επισκεφθείτε τα γηγενή χωριά Rastafari και ακόμη και να επισκεφθείτε το τρομακτικό Rose Hall. Μόλις προεδρεύτηκε από τη λευκή μάγισσα σκλάβων Άννι Πάλμερ, καταδικάστηκε από τους σκλάβους και λέγεται ότι το φάντασμα της στοιχειώνει ακόμα το σπίτι. Είναι σαν να ζωντανεύει ένα μυθιστόρημα Jean Rhys. Δείτε αν μπορείτε να διαχωρίσετε τον μύθο από την πραγματικότητα.

Σε μια ελαφρύτερη νότα, μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στο τοπικό Hard Rock Cafe. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιήγηση στις τοπικές φυτείες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον οδηγό μας για Ομοφυλοφιλικά δικαιώματα στην Τζαμάικα.