Γκέι Σαν Χοσέ

Γκέι Σαν Χοσέ

Το Σαν Χοσέ είναι η πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα. Είναι το σπίτι σε ένα εμβληματικό μουσείο χρυσού και μια εκπληκτικά καλή γκέι σκηνή.

Τι συμβαίνει αύριο

Σαν Χοσέ

Σχετικά Σαν Χοσέ

Το Σαν Ντιέγκο είχε μια φήμη ως συντηρητική στρατιωτική πόλη, ωστόσο σήμερα είναι ο προμαχώνας της χαλαρής ζωής της Καλιφόρνιας. Το Σαν Ντιέγκο είναι διάσημο για τους φιλικούς ντόπιους, τον ήλιο όλο το χρόνο, τις εκπληκτικές παραλίες και την γεμάτη ενέργεια γκέι κοινότητά του. Η γκέι σκηνή στην πόλη είναι εξέχουσα και παθιασμένη, υπάρχουν αμέτρητα γκέι μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα με γκέι.

Η ομοφυλοφιλική σκηνή του Σαν Ντιέγκο εξαπλώνεται σε όλη την πόλη, ωστόσο, το επίκεντρο της γκέι κουλτούρας βρίσκεται στη γειτονιά Hillcrest. Εδώ άτομα LGBT + κυριαρχούν στους δρόμους. Η περιοχή Hillcrest είναι γεμάτη από βιολογικά εστιατόρια, μοντέρνες μπουτίκ και γκαλερί τέχνης μικρής κλίμακας. Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας κόμβος γκέι κουλτούρας, δημιουργικότητας και έκφρασης.

Σαν Χοσέ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σαν Χοσέ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαν Χοσέ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας