Γκέι Τενερίφη

Γκέι Τενερίφη

Ένα υποτροπικό κλίμα, τα εκπληκτικά τοπία και η φιλόξενη γκέι σκηνή κάνουν την Τενερίφη έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο

Τενερίφη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τενερίφη

Το μεγαλύτερο από τα επτά Κανάρια νησιά και το πιο πυκνοκατοικημένο νησί της Ισπανίας, η Τενερίφη είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους τουρίστες. Η Τενερίφη έχει επίσης μια σειρά από χώρους για γκέι, ειδικά γύρω από την Playa de las Americas. Το νησί έχει επίσης την υψηλότερη κορυφή στην Ισπανία, το El Teide, το τρίτο μεγαλύτερο ηφαίστειο στον κόσμο και ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Περίπου 5 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται την Τενερίφη κάθε χρόνο για να απολαύσουν τις παραλίες, το φυσικό περιβάλλον, τα καρναβάλια και τη νυχτερινή της ζωή. Η Τενερίφη είναι ένα από τα τελευταία ευρωπαϊκά παραδεισένια νησιά που προσφέρει τα πάντα, από καταπράσινα δάση, εξωτικά φυτά, ερήμους, βουνά, ηφαίστεια, όμορφες ακτές και παραλίες.

Γκέι Τενερίφη - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Τενερίφη

Τενερίφη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στην Τενερίφη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τενερίφη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας