Γκέι Γενεύη

Γκέι Γενεύη

Η Γενεύη, μια παγκόσμια πόλη και κέντρο διεθνούς διπλωματίας, φιλοξενεί τη γραφική λίμνη της Γενεύης και όμορφα αξιοθέατα.

Γενεύη

About Γενεύη

Αν και πολλοί σκέφτονται τη Ζυρίχη ως την ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της Ελβετίας, η Γενεύη έχει μια χούφτα queer μπαρ και χώρους. Στις όχθες της όμορφης λίμνης της Γενεύης, οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να ταξιδεύουν στην περιοχή για τη νυχτερινή ζωή LGBT αλλά για την εξαιρετική φυσική ομορφιά της.

Περιτριγυρισμένο από τις εκπληκτικές Άλπεις, η πόλη έχει απίστευτη θέα στο εμβληματικό Mont Blanc. Περάστε χρόνο περπατώντας κατά μήκος της λίμνης, εξερευνήστε την κουλτούρα του καφέ της Παλιάς Πόλης και στη συνέχεια επισκεφθείτε τα γκέι μπαρ και τις σάουνες της πόλης μέχρι το βράδυ.

Η Γενεύη ήταν πάντα μια αρκετά φιλελεύθερη πόλη. Η σύγκρουση γαλλικών, γερμανικών και ιταλικών πολιτισμών κάνει αυτό το μέρος ένα απόλυτο στολίδι για γαστρονομία και εκλεκτό φαγητό.

Γκέι Γενεύη - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Γενεύη

Γενεύη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στη Γενεύη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Γενεύη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας