Γκέι Γενεύη

Γκέι Γενεύη

Η Γενεύη, μια παγκόσμια πόλη και κέντρο διεθνούς διπλωματίας, φιλοξενεί τη γραφική λίμνη της Γενεύης και όμορφα αξιοθέατα.

Σχετικά με τη Γενεύη

Γκέι Γενεύη

Gay Geneva - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Αν και πολλοί θεωρούν τη Ζυρίχη ως την ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα της Ελβετίας, η Γενεύη έχει μια χούφτα από queer μπαρ και χώρους. Στις όχθες της όμορφης λίμνης της Γενεύης, οι άνθρωποι δεν τείνουν να ταξιδεύουν στην περιοχή για τη νυχτερινή ζωή LGBT αλλά για την εξαιρετική φυσική ομορφιά της.

Περιτριγυρισμένο από τις εκπληκτικές Άλπεις, η πόλη έχει απίστευτη θέα στο εμβληματικό Mont Blanc. Περάστε χρόνο περπατώντας κατά μήκος της λίμνης, εξερευνήστε την κουλτούρα του καφέ της Παλιάς Πόλης και στη συνέχεια επισκεφθείτε τα γκέι μπαρ και τις σάουνες της πόλης μέχρι το βράδυ.

Η Γενεύη ήταν πάντα μια αρκετά φιλελεύθερη πόλη. Η σύγκρουση γαλλικών, γερμανικών και ιταλικών πολιτισμών κάνει αυτό το μέρος ένα απόλυτο στολίδι για γαστρονομία και εκλεκτό φαγητό.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Γενεύη

Περιηγήσεις στη Γενεύη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Γενεύη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας