Γκέι Κωνσταντινούπολη

Γκέι Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη, η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πόλη της Τουρκίας, προσφέρει μια συναρπαστική ιστορία, όμορφα αξιοθέατα και έντονη νυχτερινή ζωή gay.

 

Πληροφορίες

Κωνσταντινούπολη

Gay Istanbul - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Κωνσταντινούπολη είναι η «πολιτιστική πρωτεύουσα» της Ευρώπης και με την πλούσια ιστορία της, αμέτρητες τοποθεσίες θρησκευτική σημασία και αρχαία αρχιτεκτονική, δεν αποτελεί έκπληξη. Η πόλη λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και ως εκ τούτου έχει τεθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις δύο ηπείρους. Η Κωνσταντινούπολη έχει επίσης μια αυξανόμενη γκέι σκηνή, με μια σειρά από γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ που συγκεντρώνουν τις γκέι περιοχές της. Η πόλη είχε μια ετήσια διαδήλωση υπερηφάνειας από το 2003, η οποία τείνει να συμβαίνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και προσελκύει μεγάλο πλήθος ατόμων και συμμάχων ΛΟΑΤ +.

Η κύρια γκέι περιοχή της Κωνσταντινούπολης είναι το Ταξίμ, όπου οι γκέι ταξιδιώτες θα βρουν πολλούς χώρους προσαρμοσμένους σε γκέι επισκέπτες. Το Beyoglu είναι μια άλλη γκέι συνοικία της πόλης και είναι γνωστό ότι είναι ένα κέντρο δημιουργικότητας και τέχνης, με πολλούς από τους κατοίκους να είναι μοντέρνοι, νέοι επαγγελματίες. Σε αυτές τις γκέι περιοχές, οι ταξιδιώτες πρέπει να αισθάνονται απόλυτα άνετα και άνετα.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Κωνσταντινούπολη

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στην Κωνσταντινούπολη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Κωνσταντινούπολη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις Κωνσταντινούπολης Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας